סקר- מי אני

draqo

New member
יא זבל אתה גדול ממני ב4 ימים.

מתי מתגייס?טו שהתגייסת כבר?

SasuNaru

New member
ניחע...

שם: שרון [מיקוטו/מיקוטע] ת. לידה: 12.8.1992 גיל:13 ז\נ: נ' עם נטייה לז' אנימה אהובה: FMA ז'אנר אהוב:יאוי P: סרט קולנוע שגרם לי לבכות: אה.....ם.ם מפורסם שאני מעריך\מעריץ: ...אה.... סרט ישראלי הכי טוב: אה O.ם קלאסה מצויירת אהובה: סרטי דיסני~ ^O^ דמות אנימה שאני מעריצ\ה: אל 3: שאלות של כן\לא. חבר\ה?: לא P: מאוהב\ת?: ניחע לא ^.^ אדם דכאוני?: כרגע כן P: אדם עם נטיות מוזרות?: מאוד 3: אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: הרבה פעמים P: "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: כן ^.^ שמח\ה בחלקך?: לא 3: עובד\ת?: זנות 3: לומד\ת?: אני רק הולכת לבצפר ם.ם יצירתי\ת?: אולי O.ם מעשה טוב לאחרונה?:לקלל את אמא 3: חבר\ה הכי טוב\ה: לא יודעת ם.ם בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: אחותי ליאת 3: פחד: אמ לא יודעת חלום:להשיג חבר בישי P: מוטו: האקונה מטאטה~ שיר אהוב:כרגע.....Furi Kuri - Ride on Shooting Star נתקע לי בראש ם.ם שיר שנוא:יש הרבה לא זוכרת מקצוע בית ספרי אהוב:אני לא אוהבת כלום מקצוע בית ספרי שנוא:אני שונאת הכל תחביבים:לצייר, מחשב, יאוי~, לקלל, לעשות RP כשרון:אין לי כישרון O.ם תכונה בולטת: אממ...סוטה? ם.ם; לסיום: בא\ה למפגש?:אולי דעתך על משחק גמד\ענק?: יאיי 3:

cRitiCaL KitTy

New member
XD../images/Emo113.gif

מישומה כל מי שרואה פורי קורי רייד און שוטינג סטאר הופך להיות השיר המועדף עליו... חוץ ממני... אני יותר אוהבת ליטל באסטרס3:

gloom

New member
נענה../images/Emo66.gif

אפילו שאתם שונאים אותי (ואפילו לא הבעתם התנגדות) שם: לא שם, כאן... יואב ת. לידה:16.9.89 או ט"ז באלול (16 ו 16 איזה צירוף מקרים) גיל: ב16 לחודש מלאו לי 16 ז\נ: הז' הכי עבה שיש אנימה אהובה: נארוטו וDBZ אהבתי גם ז'אנר אהוב: דרמה ומיוזיקל (גאד זה נשמע פאגי בטירוף) סרט קולנוע שגרם לי לבכות: במלחמת העולמות הזלתי דמעה... (וכן זה קרה) מפורסם שאני מעריך\מעריץ: סטיבן שפילברג סרט ישראלי הכי טוב: כל כך הרבה, מדורת השבט הייה עילוי גם כנפיים שבורות קלאסה מצויירת אהובה: הטירה הנעה והמסע המופלא דמות אנימה שאני מעריצ\ה:יאקול וקלציפר (מונונוקי והטירה הנעה) שאלות של כן\לא. חבר\ה?: הלוואי מאוהב\ת?: אני נדלק על כל בת שניה אדם דכאוני?: הכי אופטימי שיש אדם עם נטיות מוזרות?: לפעמים אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: 38 אנשים אמרו לי שאני אידיוט/מפגר (כולל אמא, אבא, שלוש מורים כמה מוכרים מחנויות ועוד ממשיך) "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: לא, ממש לא... שמח\ה בחלקך?: תמיד עובד\ת?: לא לומד\ת?: כן וכן.... יצירתי\ת?: מאוד מעשה טוב לאחרונה?: ביד חבר\ה הכי טוב\ה: אח שלי בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: סבתא פחד: חייזרים חלום: למצוא את אוצרות בית המקדש (זה הייעוד) מוטו: השעה החשוכה ביותר היא השעה לפני הזריחה שיר אהוב: יש כל כך הרבה שיר שנוא: שירי היפ הופ מפגרים מקצוע בית ספרי אהוב: כימיה!!!! וספרות מקצוע בית ספרי שנוא: מתמטיקה ואנגלית תחביבים: לסובב עטים ואספרנטו כשרון: לספר בדיחות מפגרות ולחקות את טאולי מסאותפרק תכונה בולטת: מפגר בא\ה למפגש?: לא... אבל אתם מוזמנים לבית שלי שיש לי!!! יש לי בית לבד עד ליום שני דעתך על משחק גמד\ענק?: בטירוף!!!! אני הענק שאוהב גמדות (כבר אמרו לי שנאי פדופיל)

Adi Chan

New member
לא, לא משעמם לי-.-

שם: עדי ת. לידה: 14 בנובמבר 1988 גיל: 17 ז\נ: נקבה~ אני אוהבת את המילה הזו*_* אנימה אהובה: נארוטו בעיקר^_^ ז'אנר אהוב: מממ....הכל חוץ ממכה סרט קולנוע שגרם לי לבכות: מלך האריותT_T מפורסם שאני מעריך\מעריץ: לא עולה לי לראש כרגע.. סרט ישראלי הכי טוב: אנני נגד סרטים ישראלים^_^ קלאסה מצויירת אהובה: מלך האריותT_T דמות אנימה שאני מעריצ\ה: לא מעריצה אבל אוהבת הרבה^_^ שאלות של כן\לא. חבר\ה?: לופ מאוהב\ת?: לופT_T אדם דכאוני?:לאאאאאאאאאאאאא. להיות בדכאון זה הדבר הכי נוררא שקיים. אדם עם נטיות מוזרות?: מממ....לא יודעת0_0 לדעת הרבה פקאצות בשכבה אני בהחלט בנאדם עם נטיות מוזרות
אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: בטח:] "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: לופ שמח\ה בחלקך?: מאוד^_^ עובד\ת?: הלוואי לומד\ת?: יאפ יצירתי\ת?: כן מעשה טוב לאחרונה?: הבאתי טוסט לילד שחיכה הרבה בתור (הייתי עד עכשיו במלון) ולי היו כמה, אז התחשבתי:]]]]]]]]]]]] חבר\ה הכי טוב\ה: עדן צ'אן^_^ ובתאל צ'אן^_^ בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: אימא
פחד: שמישהו שאני אוהבת ימותT_T חלום: לא יודעת:-O מוטו: צריך תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה^___________^ שיר אהוב: יש יותר מדי>_> שיר שנוא: *כל* מה שבעברית>_____< מקצוע בית ספרי אהוב: אמנות פלסטית, ביולוגיה, היסטוריה. מקצוע בית ספרי שנוא: מתמטיקה! כל כך נמאס לי מזה>_> תחביבים: לצייר, לקרוא, להציק לאימא, מחשב, טלוויזיה ולאכול*_* כשרון: ציור תכונה בולטת: אין לי מושג.. לסיום: בא\ה למפגש?:
דעתך על משחק גמד\ענק?: מממ....עזבי, זה סתם ארוך ומייגע>_>

Kawaii Me

New member
עדי../images/Emo9.gif חזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איך היה? למה לא ענית ב22:34 כשהתקשרתי?!?!?! יש לי דיבור איתך

Adi Chan

New member
חזרתי רק עכשיו

הייתי בירושלים עד לפני שעהT_T כל כך משעמםT_________T

lgmtk

New member
../images/Emo9.gif

שם: ליאור. ת. לידה: מזה משנה P: גיל: 17. ז\נ: זכר, אני חושב...פעם אחרונה שבדקתי O_O; אנימה אהובה: חח יש יותר מדי D: נו, נארוטו ^_^ ז'אנר אהוב: כמעט הכל, חוץ משונן איי/יאוי וספורט. לא מתחבר לספורט. סרט קולנוע שגרם לי לבכות: לא זוכר שהיה אחד O_O; אבל הסוף של הארי פוטר 4 היה מרגש :O מפורסם שאני מעריך\מעריץ: ג'וני דפ, במיוחד ב"שודדי הקריבים"
ואורלנדו בלום P; סרט ישראלי הכי טוב: יש לא מעט שאהבתי אבל אני לא זוכר, אחד מהם זה "קלרה הקדושה", אחד היותר טובים לדעתי :X קלאסה מצויירת אהובה: דיג'ימון XP דמות אנימה שאני מעריץ: גאארה
שאלות של כן\לא. חבר\ה?: לא :( מאוהב\ת?: לא...לא ממש :) אדם דכאוני?: חח להה P: אדם עם נטיות מוזרות?:
אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: כה ^________^ "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: לשמחתי, לא. שמח\ה בחלקך?: אפשר להגיד :X עובד\ת?: על עצמי P: לומד\ת?: מדי פעם. יצירתי\ת?: אף פעם. מעשה טוב לאחרונה?: מי זוכר P: חבר\ה הכי טוב\ה: לא יודע...אולי, אולי לא. בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: אין. פחד: יש הרבה. חלום: אה? מוטו: אין. שיר אהוב: יותר מדי. שיר שנוא: כל דבר שהוא לא אהוב, הוא די שנוא P: מקצוע בית ספרי אהוב: אנגלית/מחשבים :) וגם ספורט, יש לי פטור XD מקצוע בית ספרי שנוא: אזרחות
תחביבים: מחשב, שינה, אוכל ^_^ כשרון: אין
תכונה בולטת: כיעור D: לסיום: בא\ה למפגש?:
!!!!!! דעתך על משחק גמד\ענק?: שונא >_< ^_~

למעלה