סקר- מי אני

יעל צאן

New member
^______^;

שם: יעל^^ ת. לידה: 26.4 =P גיל: 16 ו-8 חודשים בערך?! OO; ז\נ: נקבה. '.' אנימה אהובה: FMA
ז'אנר אהוב: נמנמ...שונן איי, שוג'ו אי -.-; סרט קולנוע שגרם לי לבכות: אמ....לא זוכרת אחד כזה כרגע S: .. אבל יש הרבה @__@ מפורסם שאני מעריך\מעריץ: ג'וני דפ @_@ סרט ישראלי הכי טוב: איכ. לא אהבת סרטים ישראליים :S....ראיתי כמה וזה קקע TT .... לא אהבתי אפחד ממה שראיתי :> קלאסה מצויירת אהובה: מלך האריות OO; ... נה נו דע~ע *___* דמות אנימה שאני מעריצ\ה: אדו-קון *...* (מפמ"א כמובן P=) ונארוטו *___________* מוחע P= שאלות של כן\לא. חבר\ה?: לא מאוהב\ת?: כן-.-;; אדם דכאוני? לא ממש X: אדם עם נטיות מוזרות?: אולי =P אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: כן '.' *פריק* "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: לעו :} שמח\ה בחלקך?: כע :] עובד\ת?: לא. לומד\ת?: כן. יצירתי\ת?: מעשה טוב לאחרונה?: X: ... לא זוכרת -.-; חבר\ה הכי טוב\ה: יש 3 ....=P בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: כרגע .... אמא מעצבנת ><...אז אבא...וגם...דודה @.@ פחד: ללכת באמצע הלילה ברחוב שקט ונטוש ...אאא....פאניקה >< OO;;..... חלום: X: מוטו: חתימה ... משפט ראשון ^^ שיר אהוב: life is like a boat
... אני יודעת לנגן אותו בגיטרע ואתם לא =P.....בעצם בערך .... לאט אני יכולה לנגן אותו >< שיר שנוא: X: מקצוע בית ספרי אהוב: ביולוגיה
מקצוע בית ספרי שנוא: כימיה !!!!!!! >.< :S תחביבים: לראות אנימות, מחשב, טלוויזיה, לטייל בארץ^^ כשרון: מחפשת את עצמי ;__; תכונה בולטת: ביישנות XX;.....קקע >< לסיום: בא\ה למפגש?:
D: דעתך על משחק גמד\ענק?: נחמט ^^ |סלינק|

gloom

New member
כימיה רולז../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

כשאומרים מדען מטורף ישר חושבים על מבחנות וכל מיני נוזלים ירוקים וזה אומר כימיה ולא ביולוגיה, כי ביולוגיה זה לרקובים

יעל צאן

New member
כימיה זה לרקובים D:

XPPPPPPP וביולוגיה אני אוהבת כי אין כמעט שיעורי בית, המורה מעבירה שיעור שלם רק על בדיחות ומספיקה את החומר O: ויש הרבה ניסויים ^^; בדיוק ההפך מכימיה בנוסף לכן שכימיה זה ממש קשה לי ;;

Kawaii Me

New member
עונה../images/Emo70.gif גם לי מותר../images/Emo3.gif

שם: עדן. ת. לידה: 19 בפברואר, 1989 גיל: 17 בקרוב ז\נ:
אנימה אהובה: הממ...פיטר פן? המומינים? הלב? OO; סתם נו..לא יודעת יש המון. קנשין, לאבלס. ז'אנר אהוב: רומנס-פנטזיה. סרט קולנוע שגרם לי לבכות: הממ..OO; טיטאניק, הארי פוטר וגביע האש |היסטרית| מפורסם שאני מעריך\מעריץ: איימי לי 3> סרט ישראלי הכי טוב: חגיגה בסנוקר~ קלאסה מצויירת אהובה: בתכלס פיטן פן (פיטר פן~ שרוצה להיות רק ילד זמן חולף והוא אינו גדל..
). אבל גם שאלתיאל קוואק ><; ותינוקות בצמרת. כן. אה אה ופלפלת ונילס ואגדות האחים גרים ובלינקי ביל..ובאבאי. דמות אנימה שאני מעריצ\ה: בלע..יש הרבה טובות. קאגומה וקיקיו (לא ביחד><) שאלות של כן\לא. חבר\ה?: לא;; מאוהב\ת?: המפפ0.0; לא סגורה על זה. אדם דכאוני?: לע. אדם עם נטיות מוזרות?: לפעמים OO; אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: דע. פעם-פעמיים-.- "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: הממ...לא ברוגז, אבל משהו בסגנון. שמח\ה בחלקך?: לפעמים
עובד\ת?: יס
לומד\ת?: כןX.X יצירתי\ת?: כן
מעשה טוב לאחרונה?: כן. סירבתי לסופגניה
חבר\ה הכי טוב\ה: עדיצ'אן ובתאלצ'אן~~~~ בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: הווו..בת דודה, אבא. פחד: אני פחדנית שזה לא יאמן0.0; חושך, מקומות סגורים וחשוכים [לא קלסטרופוביה], ערסים גדולים וקטנים. חלום: כרגע להגיע ליפן. ולנגן על גיטרה
מוטו: "איש איש באמונתו יחיה". שיר אהוב: אין אחד>< nightwish- away, she is my sin, sleeping sun sonata artica- i want out, black sheep, replica evanescence- thoughtless sun 41- we're all to blame dope- die motherfucker die! שיר שנוא: דכאון, מזרחית >_< אין ספיציפים. מקצוע בית ספרי אהוב: היסטוריה
מקצוע בית ספרי שנוא: מתמ', אנגלית, ספורט. >< בעיקר ספורט>< תחביבים: נו..אנימה ומנגה, ספרים
, פנטזיה בכללי, RPG, ציור וכתיבה
כשרון: אמרו לי שאני מוכשרת
בכתיבה ובציור^^; תכונה בולטת: פטפטנית
תשאלו את עדיצ'אן היא תדע0.0 לסיום: בא\ה למפגש?:
דעתך על משחק גמד\ענק?: יאללה

:O

שם: עומר =) ת. לידה: חסוי O: גיל: 18 ז\נ: ז! אנימה אהובה: זה קשה |: ז'אנר אהוב: אין משהו ספציפי. סרט קולנוע שגרם לי לבכות: יש מלא X: מפורסם שאני מעריך\מעריץ: ^^; סרט ישראלי הכי טוב: חגיגה בסנוקר? XD קלאסה מצויירת אהובה: מממ...יש מלא |: דמות אנימה שאני מעריצ\ה: |; שאלות של כן\לא. חבר\ה?: כן מאוהב\ת?: איק...X: אדם דכאוני?: לא כרגע P: אדם עם נטיות מוזרות?: מי לא? ^_^ אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: כל הזמן :} "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: נופ. שמח\ה בחלקך?: יס. עובד\ת?: לא. לומד\ת?: לא. יצירתי\ת?: כע D: מעשה טוב לאחרונה?: עזרתי למישהו במסע ^^; חבר\ה הכי טוב\ה: לאדע :X בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: >.> פחד: דבורים? XD חלום: כרגע...לאדע P: מוטו: "Expect the worse, u wont be surprised" שיר אהוב: נו נו! "כשאני רואה אותך, אני רואה את מה שבא לי לראות, אותך..." וכו' וכו' =) שיר שנוא: <.< מקצוע בית ספרי אהוב: חחח בית ספר XD מקצוע בית ספרי שנוא: "" "" "" "" תחביבים: לצאת(מתי שאפשר ;_;), מחשב, לקרוא מנגה, לראות אנימה O:!, בוהמיות
כשרון: X: תכונה בולטת: בולטת? O: X: לסיום: בא\ה למפגש?:
); תהנו. דעתך על משחק גמד\ענק?: X:

HELLrider

New member
עונה באיחור!!!

שם: אורן נוי ת. לידה: 24.03.87 גיל: 18 ז\נ: זכר אנימה אהובה: Berserk ז'אנר אהוב: Action סרט קולנוע שגרם לי לבכות: The Last Samurai מפורסם שאני מעריך\מעריץ: James Hetfield סרט ישראלי הכי טוב: אושפיזין קלאסה מצויירת אהובה: אבירי האור הקסום דמות אנימה שאני מעריצ\ה: ג'יראיה שאלות של כן\לא. חבר\ה?: לא מאוהב\ת?: לא אדם דכאוני?: לא אדם עם נטיות מוזרות?: לא כל כך אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: כן! "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: לא שמח\ה בחלקך?: מאוד עובד\ת?: כן לומד\ת?: כן יצירתי\ת?: כן מעשה טוב לאחרונה?: חח שילמתי למישהו על עוד משקאות בפאב עד שהוא הקיא. אני בנאדם טוב *_* חבר\ה הכי טוב\ה: דר, נועם, תמיר, מיכאל(מייק), אלון, לביא. (כולם פחות או יותר באותה הרמה קשה להחליט) בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: אחי ^_^ פחד: שחבר יתקע לי סכין בגב. חלום: להתעשר! מוטו: להיות אתה עצמך. אלא אם כן מרביצים לך! שיר אהוב: Metallica - Creeping Death, Paradise Lost - Sane, Dimmo Burgir - Spellbound ועוד המוןןןןן!!! שיר שנוא: המממ ראפ! מקצוע בית ספרי אהוב: VHDL מקצוע בית ספרי שנוא: מתמטיקה תחביבים: ג'אגלינג, ריצה, אומנות לחימה, פאבים, יציאות. כשרון: ג'אגלינג? תכונה בולטת: אין לסיום: בא\ה למפגש?: אולי.... לא יודע עדיין. דעתך על משחק גמד\ענק?: לא מכיר.

draqo

New member
לאסט סמוראי???חח,לבכות מהטימטום

האמריקאי????לדקור עם קאטאנה?! סרט הממ...דפוק,אבל נחמד.

A K I R A

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo130.gifכן! משעמם לי DDDDD:

שם: שירן ת. לידה: 8.2.88 גיל: 17~ ז\נ:
אנימה אהובה: jungle wa itsumo hale nochi guu, ואוניסאמא זאת אחלה סדרה P: ואקסל וזה Oo ז'אנר אהוב: שונן איי ולאחרונה גם שוג'ו איי o.o; סרט קולנוע שגרם לי לבכות: אהה לא זוכרת! מפורסם שאני מעריך\מעריץ: ג'וני דפ, ב"שודדי הקריבים" D: סרט ישראלי הכי טוב: לא יצא לי לראות מספיק כדי לבחור אחד. P: קלאסה מצויירת אהובה: מולאן! ^O^ דמות אנימה שאני מעריצ\ה: אקסל *-* ו... מכל מיני ^^ שאלות של כן\לא. חבר\ה?: לא. =\ מאוהב\ת?: לא. אדם דכאוני?: לא עכשיו. אדם עם נטיות מוזרות?: לא נראה לי. Oo אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: כמובן! "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: ממ לא. שמח\ה בחלקך?: נראה לי שכן! עובד\ת?: לא לומד\ת?: כן ;; יצירתי\ת?: לפעמים ^^ מעשה טוב לאחרונה?: תרמתי לאחי 30 שקל! בדיוק עכשיו! ^-^; חבר\ה הכי טוב\ה: :X בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: XP פחד: מממ מים עמוקים עמוקים עם כרישים למטה ודגים בלתי מזוהים שרוצים לאכול אותך ;; חלום: לטוס ליפן?לצייר באולפנים כלשהם? Oo לסיים ללמוד! D: מוטו: נו.. יהיה לי אחד! ><נו!!... שיהיה "קח את הדברים בפופורציות!" שיר אהוב: יש הרבה! בעיקר שירי רוק שמחים! XD ושירים שקטים ועצובים :] שיר שנוא: ממ שירים עם קצב מעצבן! D: מקצוע בית ספרי אהוב: אין! אבל נניח ביולוגיה >.> מקצוע בית ספרי שנוא: אזרחות! ספרות! >.< תחביבים: ציור, שינה, לראות אנימה ולקרוא מנגה! D:, וטייל! XD כשרון: אהה נניח ציור Oo תכונה בולטת: לא יודעת XP לסיום, בא\ה למפגש?: כן~! ^-^ דעתך על משחק גמד\ענק?: אחלה~! ממ תארו לכם סיטואציה אתם עונים לטלפון ופתאום בא לכם אפצ'י :O "הל.. אפצצצצצצצצצצצצצצצ'י!!!" הרגתם לבנאדם את האוזן! :O

Galmon

New member
!!!~Determination..... MAX

או משהו כזה~ D; שם: גל בורנשטיין~.............. כן! ת. לידה: 1.3.89...... גיל: עדיין 16..... וחצי..... ^___^; ז\נ: ז ! אנימה אהובה: יש הרבה.... מממ.... נתחיל עם ברזרק, נמשיך עם בק, נקפוץ לבליץ', נטוס לסקישו, נדאה לנארוטו, ננחת על גאנטס, ונסיים עם פולמטאל אלכמיסט~ D: ז'אנר אהוב: כל דבר מגניב? D: סרט קולנוע שגרם לי לבכות: ממממ, קראו לזה "השיבה הביתה" נראה לי..... אם השני כלבים והחתולה, שהלכו לאיבוד, והילד הקטן היה ממש עצוב... ; __ ; מפורסם שאני מעריץ: ארנולד שוורצנגר! ><; בתאורה הנכונה, הוא דומה לגאטס! D: סרט ישראלי הכי טוב: "תמכור לי את אישתך"! D: קלאסה מצויירת: שלגייה~ דמות אנימה מוערצת: גאטס!!!! >___-- חברה: לא...... חבר:..... לא... סוטים..... XD מאוהב: לא... אדם דכאוני: לא.... ; __ ; אדם עם נטיות מוזרות: בההה, לעיתים~ 3; אמרו לך פעם שאתה מוזר: זה התחיל בכיתה ח' בערך.... ^__^; ברוגז: לא~ שמח בחלקך?: אההה..... כן~ אבל לא יזיק לי קצת כסף, וגיטרה חשמלית, וכל הארטבוקים בעולם, ומחשב על....... ובובה של נג'י... ; __ ; עובד: אהה, אני עובד על זה.... ^___^; לומד: מממ.... גיטרה, ג'ודו, לימודים.... אהה..... יצירתי: לא מפסיק לנסות~ D: מעשה טוב לאחרונה: בהפסקה, הייתי בחדר מדרגות כזה והוא היה מפוצץ באנשים שעברו ממפלס למפלס, והיה שמה איזה מורה נחמד שנפל לו עט ורוד מהתיק..... אז הרמתי את העט, ניגשתי אליו, ואמרתי לו "אממ..... זה נפל לך~" ^___^ ואז הלכתי לשירותים לקנח את האף וגיליתי שכל הנייר נגמר.... צדיקים לא מקבלים הטבות... ; ___ ; חברים הכי טובים: כולם~ D: אבל אממ...... אני עלול לשנות את דעתי אם מישהו יביא לי איזה בית או משהו ליומולדת~ D: בן משפחה הכי קרוב: חוץ מההורים, דוד שלי מברזיל~ אממ.... כשסיפרתי לו שאני אוהב אנימה ומנגה וזה הוא ישר שאל אותי "do you like Hentai too?" הוא גדול~ XD פחד: הפחד הכי גדול שלי היה שהציפורן שלי תתקלף מהיד שלי..... O_O; אבל עכשיו כשיש לי ציפורניים כאלה ענקיות זה כבר לא מפחיד אותי~ D: משום מה.... חלום: להיות מנגקא, כוכב רוק, מדובב באנימה ולהיות הפילגש של גאקט~ מוטו: אההה..... נאמר ע"י הולנדי אחד בסמוראי צ'אמפלו: "~Watashi wa.... otoku... moto suki~" ויש גם את :"Moto ii doko ikou....." XD ויש גם את "shite~~~~~" אוי, הסטיות... XDDDDDD שיר אהוב: יש המון, אז נזרוק אחד באקראי! I want love, של מליסה וויליאמסון! שיר שנוא: רוני! אה רגע, זה לא שיר... XD מקצוע בית ספרי אהוב: אנגלית! מקצוע בית ספרי שנוא: מתמטיקה! תחביבים: מוזיקה, אומנות, ג'ודו, גילגולים על הריצפה... קפיצות במקום... אכילה.... כשרון: אני יודע לחקות את יאמי יוגי! ואת היסוקה מHXH.... ואת סקווידוויד! ואת הקריין מברזרק! D: תכונה בולטת: אי-עצמאיות......? בא למפגש!!! D: דעתך על משחק גמד\ענק: גמד..... ענק?..... אה?... XD;

lgmtk

New member
לא הוא לא דומה לגאטס XDDDDDDDDDDD

אממממממגגגגגגגגג XXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDD

inuyasha girl

New member
מעוו ../images/Emo84.gif

שם: שיר ת. לידה:21.6.91 גיל:14 וחצי ז\נ:נקבה אנימה אהובה: אמ.. זה קשה אבל בנתיים סוקישו ונארוטו ז'אנר אהוב: אמ... הכול סרט קולנוע שגרם לי לבכות: אמ... נארוטו הסרט (קאקאשי פריטי כשהוא צעיר) מפורסם שאני מעריך\מעריץ: הזמר של גרין די Oo סרט ישראלי הכי טוב: אמ... לא יודעת אני לא רואה הרבה... קלאסה מצויירת אהובה: אמ... שלתיאל קואק (אני מכורה קשות...) דמות אנימה שאני מעריצ\ה: קאקאשי וארצ'ימארו כי הוא אוהב ללקק דברים יאמי שאלות של כן\לא. חבר\ה?: כרגע לא אבל היה מאוהב\ת?: כן אדם דכאוני?: לא כולכך רק שצריך אדם עם נטיות מוזרות?:כן... oO אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?:יותר ממה שאתם חושבים... "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: לא שמח\ה בחלקך?: אפשר להגיד... עובד\ת?: אפשר להגיד.. (פאק די עם התשובה הזאת!) לומד\ת?: כן (אוף..) יצירתי\ת?: כן מעשה טוב לאחרונה?: אמ... נראה לי שכן חבר\ה הכי טוב\ה: רוני וקרן בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: אמ... אין פחד: אמ... להיות בחדר סגור בחושך לבד חלום: אה... יש הרבה... מוטו: עם מישהו מציק לך תלקק אותו (המצאתי עכשיו :] שיר אהוב: אמ... st.jimmy של גרין די שיר שנוא: בריטני ספירס (טוב הלכתי על קיצוניות P: מקצוע בית ספרי אהוב: אמ... נראה לי שכימיה כי זה קל וכיף מקצוע בית ספרי שנוא: ספורט ואזרחות! תחביבים: להחליק על רולר,מחשב,ליפול מסקייטבורד,לברוח מרופאים,ללקק דברים, להתחרפן ו... זהו כשרון: אפשר לומר שלשמוע מוזיקה בווליום מאוד חזק? P: תכונה בולטת: קרציה משוגעת (זה כמו פרה רק קטן יותר וקרצייתי) לסיום: בא\ה למפגש?: כן אבל לטיפה זמן דעתך על משחק גמד\ענק?:כייפי מקווה להשתתף בו תמונה פריטי של היצור הפלאפי גאארה

dndboy

New member
../images/Emo103.gif

שם:עמרי ת. לידה:29/07 גיל:18 ז\נ:ז אנימה אהובה: FMA ז'אנר אהוב: נמממ עמוק? סרט קולנוע שגרם לי לבכות: אויי אני רע בשמות מפורסם שאני מעריך\מעריץ:לא קים כזה >< סרט ישראלי הכי טוב: מטאליק בלו קלאסה מצויירת אהובה: צבי הנינג'ה! דמות אנימה שאני מעריצ\ה: שאלות של כן\לא. חבר\ה?:לא מאוהב\ת?:לא אדם דכאוני?:לא אדם עם נטיות מוזרות?:תגדירו מוזר.. אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?:הרבה "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: לא מאז הגן שמח\ה בחלקך?: יאפ עובד\ת?: אפשר להגיד לומד\ת?: יאפ יצירתי\ת?: כשצריך מעשה טוב לאחרונה?:לתת מתנה לאנשים נחמדים ^^ חבר\ה הכי טוב\ה: ארז [חחח אתם בכלל לא מכירים P=] בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: אבא פחד:נפילות חלום:יפן @_@ מוטו:אל תזיין לי את השכל כי אם אני אתחיל גם זה לא יגמר שיר אהוב:Bills שיר שנוא:הזה של מה קשור מקצוע בית ספרי אהוב:אין הרבה כאלה במכללה ^^; מקצוע בית ספרי שנוא:סטטיקה תחביבים:להכיר אנשים חדשים ולעשות את עצמי כאילו אני יודע לנגן בגיטרה P= כשרון: מתן עצות אני מניח... אה לעודד אנשים! תכונה בולטת:שמחה לסיום: בא\ה למפגש?: כן דעתך על משחק גמד\ענק?: חמוד כזה... תמיד הגמ שלי לא הביא לי כלום =|

Phobi

New member
ווי~

שם: רימון. ווע. ת. לידה: 25.7.89. גיל: שמונה. :D ז\נ: נקבה. אוף, איזו נקבה אני. ;( אנימה אהובה: FLCL. ז'אנר אהוב: שונן, מד"ב, פנטסיה, מתח... סרט קולנוע שגרם לי לבכות: הרבה @@; אפילו באחי הדב בכיתי. XD מפורסם שאני מעריך\מעריץ: מיאבי, בראד בירד, ג'וני דפ, טים ברטון, רובין וויליאמס, דניאל הנדלר. כרגע, הכי את מיאבי. ולא רק מסיבות פאנגירליות טיפשיות. :D סרט ישראלי הכי טוב: איכס, סרטים ישראליים. :D אבל שיהיה - ללכת על המים. קלאסה מצויירת אהובה: מלך האריות. מה לעשות, זה נכון. ^_^ דמות אנימה שאני מעריצ\ה: הממ... אישידה מבליץ'! DD: שאלות של כן\לא. חבר\ה?: לא. מאוהב\ת?: אפשר לומר. ^^ אדם דכאוני?: לפעמים. P: אדם עם נטיות מוזרות?: בהחלט! אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: הרבה. "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: לא. XD שמח\ה בחלקך?: תלוי מתי. עובד\ת?: לא. לומד\ת?: סובלת. ;_; יצירתי\ת?: אכן! מעשה טוב לאחרונה?: כן. :C חבר\ה הכי טוב\ה: יעל ואריאל. בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: דניאל. ואפשר לחשוב שהוא באמת משפחה. XD בן של החברה של אבא של אישתו (השנייה) של דוד שלי, שגם הוא בכלל מאומץ. (נשבעת שזה אמיתי. ם.ם) פחד: חרקים. ~_~ חלום: להיות אומנית עצמאית (Freelance artist) מוטו: הפתרון כל בעיות העולם הוא רצח המוני! :C שיר אהוב: כרגע? Yuuyami Suicide של Pierrot. אבל זה משתנה כל הזמן. P: שיר שנוא: כל דבר של שרית חדד או מאיה בוסקילה. X_X; מקצוע בית ספרי אהוב: השנה זה אנגלית. מקצוע בית ספרי שנוא: מתמטיקה. X___X תחביבים: ציור, קריאה, רולפליינג, כתיבה (קצת), שירה (אני גרועה, אבל זה כיף XD) ונגינה בגיטרה (ממש ממש גרועה, אבל שוב - זה כיף. P: ), האזנה למוסיקה וכמובן שגם קריאת מנגה וצפייה באנימה. P: כשרון: ציור, אני מניחה. תכונה בולטת: לא יודעת. @_@ לסיום: בא\ה למפגש?:
!!! דעתך על משחק גמד\ענק?:
!!!

Snake Bandage

New member
נאם.

שם: שי ת. לידה: 29/10/1988 גיל: 17 וחודשיים ז\נ: נ'. אנימה אהובה: דיג'ימון אדוונצ'ר 02. כן, כן, תצחקו. ;<< ז'אנר אהוב: שונן, מסתבר. סרט קולנוע שגרם לי לבכות: רוב סרטי הקולנוע שאני רואה גורמים לי לבכות. מפורסם שאני מעריך\מעריץ: השילוש הקדוש: טים ברטון, דני אלפמן וג'וני דפ. סרט ישראלי הכי טוב: קלרה הקדושה. זה פשוט היחיד שאהבתי. קלאסה מצויירת אהובה: שאלתיאל קוואק! D= דמות אנימה שאני מעריצ\ה: מומימון~ 3> ו, נו, ארוקנימון גם. וצוות רוקט. די, יש המון, אתם באמת רוצים שאני אבחר אחת? ;T_T שאלות של כן\לא. חבר\ה?: לא. ;;T_T מאוהב\ת?: ...קצת. ואני לא אגיד במי כי הוא עוד עלול לראות את זה. ;;<< אדם דכאוני?: לא ממש. אדם עם נטיות מוזרות?: הו, כן. אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: כל יום. "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: לא. אני לא חושבת שעם אחותי זה נחשב. שמח\ה בחלקך?: בערך. עובד\ת?: הלוואי! ף_ף לומד\ת?: לצערי. טוב, רק עוד חמישה חודשים! יצירתי\ת?: זה הצד החזק שלי. מעשה טוב לאחרונה?: רימון יודעת. חבר\ה הכי טוב\ה: סקאי, חברה שלי מארה"ב. בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: אחותי, כנראה. פחד: מוות. חלום: להיות אנימטורית בפיקסאר. מוטו: אם החיים נותנים לך לימונים, תשפריץ לחיים את המיץ בעיניים ותנזוף בהם כי הם לא נתו לך אננס במקום. שיר אהוב: This Is Halloween מהסיוט שלפני חג המולד, ו-The Drunken Piper. שיר שנוא: יש הרבה שאני לא אוהבת. מקצוע בית ספרי אהוב: אומנות עיונית. מקצוע בית ספרי שנוא: מתמטיקה. אייייכס. תחביבים: ציור, כתיבה, אינטרנט, משחקי וידאו, איסוף של צעצועים, מוסיקה פופולרית מארצות שונות, חברים, להתנהג באופן מוזר. כשרון: ציור. תכונה בולטת: מעצבנת נורא. וחסרת טאקט. לסיום: בא\ה למפגש?: הו, בוודאי. דעתך על משחק גמד\ענק?: נשמע נחמד. (=

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אף פעם לא ראיתי את הסוף

של שאלתיאל קוואק. ובכלל, זאת הייתה סדרה מאוד מדכאת >:

Snake Bandage

New member
כן, ההתחלה הייתה נורא עצובה. =D

בכל זאת, זו סדרה אדירה. היא לימדה אותי המון. ושלתי היה כל כך חמוד! D= היא נגמרה בזה שהיה משהו עם דולף והוא ניסה... לגנוב משהו, להרוג מישהו? אין לי מושג. בכל מקרה, שלתי עצר אותו, והוא קצת איחר למסיבת הפתעה שארגנו לרגל יום ההולדת שלו. ו...זהו, בערך.

למעלה