^______^;
שם: יעל^^ ת. לידה: 26.4 =P גיל: 16 ו-8 חודשים בערך?! OO; ז\נ: נקבה. '.' אנימה אהובה: FMA
ז'אנר אהוב: נמנמ...שונן איי, שוג'ו אי -.-; סרט קולנוע שגרם לי לבכות: אמ....לא זוכרת אחד כזה כרגע S: .. אבל יש הרבה @__@ מפורסם שאני מעריך\מעריץ: ג'וני דפ @_@ סרט ישראלי הכי טוב: איכ. לא אהבת סרטים ישראליים :S....ראיתי כמה וזה קקע TT .... לא אהבתי אפחד ממה שראיתי :> קלאסה מצויירת אהובה: מלך האריות OO; ... נה נו דע~ע *___* דמות אנימה שאני מעריצ\ה: אדו-קון *...* (מפמ"א כמובן P=) ונארוטו *___________* מוחע P= שאלות של כן\לא. חבר\ה?: לא מאוהב\ת?: כן-.-;; אדם דכאוני? לא ממש X: אדם עם נטיות מוזרות?: אולי =P אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: כן '.' *פריק* "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: לעו :} שמח\ה בחלקך?: כע :] עובד\ת?: לא. לומד\ת?: כן. יצירתי\ת?: מעשה טוב לאחרונה?: X: ... לא זוכרת -.-; חבר\ה הכי טוב\ה: יש 3 ....=P בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: כרגע .... אמא מעצבנת ><...אז אבא...וגם...דודה @.@ פחד: ללכת באמצע הלילה ברחוב שקט ונטוש ...אאא....פאניקה >< OO;;..... חלום: X: מוטו: חתימה ... משפט ראשון ^^ שיר אהוב: life is like a boat
... אני יודעת לנגן אותו בגיטרע ואתם לא =P.....בעצם בערך .... לאט אני יכולה לנגן אותו >< שיר שנוא: X: מקצוע בית ספרי אהוב: ביולוגיה
מקצוע בית ספרי שנוא: כימיה !!!!!!! >.< :S תחביבים: לראות אנימות, מחשב, טלוויזיה, לטייל בארץ^^ כשרון: מחפשת את עצמי ;__; תכונה בולטת: ביישנות XX;.....קקע >< לסיום: בא\ה למפגש?:
D: דעתך על משחק גמד\ענק?: נחמט ^^ |סלינק|
שם: יעל^^ ת. לידה: 26.4 =P גיל: 16 ו-8 חודשים בערך?! OO; ז\נ: נקבה. '.' אנימה אהובה: FMA