כשר בכול מקום.ביומיום, מה תעדיפו?
בגרנלנד אין אפילו מסעדה כשרה אחת (וגם לא מסעדת חלאל לצורך העניין), אם תטיילי בגרנלנד תסתמכי רק על קופסאות שימורים מהבית?כשר בכול מקום.
אפשר מוצרים שאינם חזיר?בגרנלנד אין אפילו מסעדה כשרה אחת (וגם לא מסעדת חלאל לצורך העניין), אם תטיילי בגרנלנד תסתמכי רק על קופסאות שימורים מהבית?
יש מוצרים בלי חזיר, אבל אין כשר. אבל בטיול איך אפשר לא לאכול במסעדות? חלק מהחוויה זה ליהנות מהמזון המקומי.אפשר מוצרים שאינם חזיר?
או הכול חזיר?
אין דגים? מעדני חלב, פירות,
ואם יש שימורים, אין פיקוח נפש
סופרמן zw בתשובתי שמתי דגש על פיקוח נפש.
כול אחד יאכל מה שטוב לו.
אין כשר כי אין תעודת כשרות, אך המוצרים עצמם, אם המסעדה לא הייתה נפתחת בשבת, היו כן יכולים לקבל כשרות, כמו דגים, תבשילים חלביים ועוד.יש מוצרים בלי חזיר, אבל אין כשר. אבל בטיול איך אפשר לא לאכול במסעדות? חלק מהחוויה זה ליהנות מהמזון המקומי.
את צודקת, אבל מי ששומר כשרות כמו הדתיים בישראל לא יסתפק בכך.אין כשר כי אין תעודת כשרות, אך המוצרים עצמם, אם המסעדה לא הייתה נפתחת בשבת, היו כן יכולים לקבל כשרות, כמו דגים, תבשילים חלביים ועוד.
זה לא האזור שבזמנו הצגנו אישור מגורמים תורניים שאין שום בעיה עם כשרות שם (לאחר שנטען על-ידך שאין להשיג שם מוצרים כשרים)?בגרנלנד אין אפילו מסעדה כשרה אחת (וגם לא מסעדת חלאל לצורך העניין), אם תטיילי בגרנלנד תסתמכי רק על קופסאות שימורים מהבית?
לא, אז דיברנו על נונאבוט ואתה מוזמן לנסות למצוא שם מוצרים כשרים בסטנדרטים שלך (עם חותמת) ולהיווכח שהמידע שמצאת אינו אלא כסת״ח.זה לא האזור שבזמנו הצגנו אישור מגורמים תורניים שאין שום בעיה עם כשרות שם (לאחר שנטען על-ידך שאין להשיג שם מוצרים כשרים)?
המידע שמצאתי בזמנו בוודאי לא היה כסת"ח. פשוט לא זכרתי על איזה אזור בדקנו אז.לא, אז דיברנו על נונאבוט ואתה מוזמן לנסות למצוא שם מוצרים כשרים בסטנדרטים שלך (עם חותמת) ולהיווכח שהמידע שמצאת אינו אלא כסת״ח.
חלבי!!!!ביומיום, מה תעדיפו?
למה?חלבי!!!!
אעדיף את האיכותי יותר או את מה שנגיש לי פחות.ביומיום, מה תעדיפו?
לא רק זה, אלא שהמלחת היתר גורמת גם לתכולה רבה מדי של מלח אשר עלולה לגרום לטווח הארוך לנזק לכליות.אעדיף את האיכותי יותר או את מה שנגיש לי פחות.
אחד הסיבות שאני חושבת שכשר פחות איכותי הוא ההמלחה המיותרת שגורמת ליובש הבשר.
לא חולקת על דעתך, פיקוח נפש.הערה: ברירת המחדל שלי היא לאכול כשר. עם זאת, אם הדבר האחרון שיישאר במזנוון הוא כריך האם או פרושוטו (גרסה גרמנית ואיטלקית של בשר חזיר), כפי שקרה לי בעבר במסגרת יריד ספרים בחו"ל, הכי חשוב לא לגווע ברעב. עניין של פיקוח נפש.
אמנם לא אותי שאלת, אך רצוי מלכתחילה לא להגיע לפיקוח נפש מאשר להגיע לפיקוח נפש ואז להחליט מה לעשות. הרי משמעות פיקוח נפש היא סכנת חיים ולכן רצוי מלכתחילה לא להגיע למצב שכזה ואם אדם שומר כשרות נמצא במקום ובזמן שאין לו אפשרות להשיג מזון כשר יאכל מזון לא כשר ויימנע מהגעה לפיקוח נפש, כפי שנהג דורי.לא חולקת על דעתך, פיקוח נפש.
השאלה האם כמה שעות לא לאכול נקרא פיקוח נפש.
איני מתייחסת למה שהיה במזנון.
בתקופת ההיא (לפני הקורונה), ביריד הבינלאומי בגרמניה אי אפשר היה ללכת לשירותים בין פגישות. מה גם שבמדינה נוצרית לא מייחסים חשיבות לכשרות כלשהי (אלא אם כן המסעדה יהודית כשרה או חלאל מוסלמית). בשגרה, אשתדל כן לאכול מאכלים כשרים (אבל טעימים).לא חולקת על דעתך, פיקוח נפש.
השאלה האם כמה שעות לא לאכול נקרא פיקוח נפש.
איני מתייחסת למה שהיה במזנון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.