סקר - מה דעתכן על

danonit

New member
חרטה ברטה.

מנצלים את הפחד של האנשים מן הלא נודע והרצון שלהם להאחז במשהו. בקיצור - יופי של תוכנית עיסקית, כמה שהאנשים יותר אומללים, ככה יש להם יותר עבודה

shelycat

New member
................

בידור להמונים, זה הכל. בלי לפגוע באף אחד אבל אני באופן כלכלי חושבת שכל תופעת הרבנים והקמיעות היא אבסורד גדול ("לא תעשה לך פסל ומסכה...") ונמצאת באותה רמה של שאר עכו"מ (עובדי כוכבים ומזלות) ובכלל מי שכבר בחר להיות "יהודי מאמין" צריך לדעת שזה לחלוטין לא לעיניין. לפחות לגבי אסטרולוגיה, קוראים בקפה/תה/שוקו/ידיים/רגלייםקלפים ושאר רמקולים לפחות שם אין העמדת פנים שיש בזה אלמנט של קדושה. נ.ב. גם אני וגם עמית יודעים לפתוח בקלפי טארוט (ידענו עוד לפני שהכרנו) ותמיד נורא שיעשע אותי שכשפתחתי לאנשים הם טענו שאני מאוד מדייקת והקלפים צודקים בעוד אני תמיד סקפטית ומתייחסת לזה כאל שעשוע ותו לא.

או! זה סקר מעניין!

האמת שאני מאוד אוהבת מיסטיקה, והייתי אצל לא מעט "מכשפות".... היו 2 (אחד גבר- שהוא גם מרצה לפילוסופיה באונ´ ת"א, ואחת רבנית) שאמרו לי דברים שפשוט ייבשו אותי.... הגבר אמר לי (לפני 9 שנים בדיוק- חודשיים אחרי שהכרתי את עמית) שפגשתי כבר את הגבר האחרון בחיי, שיש לו בשם אותיות ע-מ-ת, שיעברו עלינו הרבה משברים ונצא מהם בשלום, שיהיו לנו 4 ילדים, שאני אבכה הרבה בחיים (קצת מלחיץ...) ועוד כמה דברים נכונים. האשה אמרה לי (לפני 5 שנים- כשאני ועמית היינו בפרידה) שעמית יהיה בעלי תוך שנתיים (וזה באמת היה), שיהיו לנו 4 ילדים, היא אמרה לי את השם של עמית (וגם היא אמרה שזה הגבר האחרון בחיי), את השמות של האחים שלו, אבא שלו ואמא שלו, וגם הזהירה אותי מאמא שלו ועוד ועוד. לגביי המשפט"הגבר האחרון בחיי"... כמה אפשרויות... * באמת נישאר נשואים עד למוות * ניפרד ואני אשאר לבד כל חיי * אני אהיה לסבית * אני אמות מוקדם עוד לא החלטתי מה נכון...

למעלה