סקר - מה דעתכן על

TIFS

New member
סקר - מה דעתכן על

רבנים, אסטרולוגיות, רואה בקפה, וכדומה?

רחלילי

New member
מדליקים לאללה

כל עוד אדם יודע שהוא אחראי לגורלו ולא גרגרי הקפה או השוקו אז זה אחלה. וקוריוז: להנאתי יוצא לי לפתוח בקלפים מידי פעם לשם השעשוע. לא למדתי מעולם וזה משעשע אותי לעשות זאת ואנשים נקרעים מצחוקים חלקם לוקחים זאת ברצינות וכמה שאני אומרת להם שזה כל מהראש זה עדיין נותר מין מסמר הערב כשמוציאים את הקלפים. פעם אפילו הזמינו אותי למסיבת רווקות לפתוח להן בקלפים...(מזל שלא הלכתי) יש גבול לכל תעלול.

TIFS

New member
חברה שלי הייתה אתמול אצל מישהי

שאמרה לה המון דברים נכונים עליה ועל הזוגיות שלה, ושהבחור שאיתו היא נמצאת לא בשל לנישואים ורק עוד 3-4 שנים הוא יהיה בשל. היא יודעת בלי שום קשר שהוא סובל מכל מה שקשור להתחייבות. בקיצור הבחורה קצת בדכאון מזה שמה שהיא כבר יודעת נאמר לה בשחור על-גבי לבן ע"י מישהי זרה. כמו-כן היא אמרה לה (בלי שום קשר) שהתאריך 14/2/2003 מאד מסוכן

TIFS

New member
היא אמרה שביום הזה יהיה בלאגן עם

עירק ובן-לאדן

יעלי2

New member
אם זה בן לאדן וברמה בינלאומית אין

לי שום בעיה. אז לא נטוס לחו"ל באותו יום לחגוג את יום הנישואין. נלך ליד הבית, נאכל איזה מלאווח בפיתה. העיקר שנהיה רק שנינו ברומנטיקה. יהיה מגניב.

אמיקה

New member
זאת בדיוק הבעיה ...

נדמה לי שכבר דיברנו על זה אבל הזכרון שלי זה לא מה שהיה אז... אפקט פיגמליון מכירים? בטח. מוכר גם כ"נבואה שמגשימה את עצמה".. כל מי שמתייחס ברצינות לשטויות האלו - שטויות, כן (ויסלחו לי כל המאמינים - בעיני זה שטויות במיץ קוקוס) - יטה להביא על עצמו את "הנבואה" גם אם לא במודע. ככה יוצא שרוב הסיכויים שהחברה שלך באמת "תרד" מהחבר שלה, ובמשך 3-4 שנים (במקרה הטוב, אם היא לא תחליט לוותר על הקשר על סמך "הנבואה") תהיה מתוסכלת מהעניין... ועוד בסוף - הפלא ופלא - היא תהיה בטוחה שה"ידעונית" מה-זה צדקה?! מדהים!!! לא טיפשי? מחמת כבודם של המאמינים אני לא אוסיף ואפרט את דעתי על העניין הזה...

באמת- בעיה לאבחן

בחור עם פחד מחתונה
זה כמו שהיא היתה "יודעת או "רואה" שיש לו שתי רגליים, הרי מה הסיכוי שהיא תטעה?

אתי@

New member
לא מאמינה בזה, זה די משעשע בעיני

אבל חברה שלי, שבד"כ לא תבזבז את כספה על דברים כאלה, בחורה חכמה עם רגליים על הקרקע, מתוך ייאוש הלכה למישהי ש... מתקשרת עם משה רבינו
והיא אומרת שנאמרו לה המון דברים נכונים שם. אני לא מאמינה בזה

ayush

New member
יצא לי במהלך חיי להיות 3-4 פעמים

אצל קוראים בכל מיני דברים... בקפה,בקלפים ובקבלה... איך גלגלית הגדירה ? משעשע ? זאת בדיוק הגישה שלי... הלכתי-שמעתי-שילמתי-והמשכתי בחיי.... ובינינו - כמעט כלום ממה שאמרו לי לא התגשם...

רחלילי

New member
את לא מתכוונת להסתפק בזה, נכון?

נו מה מוישה אמר????? אגב לפני כמה שנים לא רבה אחרי אצח רבין תלמידה שלי ביאה לי איז עיתון חרדי לקרא בשביל משהו נקודתי. למרבה תדהמה מצאתי שם לגמרי במקרה כתבה על רצח רבין ועל תקשור שעשו כמה חרדים על רבין!!! הכותב של כתבה ציין שהוא מפסר את זה ומציין בו זמנית שלפי יהדות אסור לתקשר אבל שהוא חייב לספר מה שהרוח של רבין אמרה, בין יתר כמובן צוטט משהו שהרוח אמרה שמאד מאד מקדם את כל אלה שטוענים שהיתה קונספירציה. מרוב זעזוע ותחושת גועל מהכתבה הזו ומהעיתון הוא בכלל, אני שומרת את העיתון הזה אצלי בתור אחד דברים המזעזעים שהתגלגלו לידי.

אני לא מאמינה בהם.

ומעולם לא הייתי אצל אף אחד מהם. לא מזמן היית תוכנית בערוץ 2 עם אמנון לוי.

אתי@

New member
הוא אמר לה ולבעלה המון דברים אישיים

עליהם, כמו מה מתאים להם מבחינת מקצוע, ותאור של המצב שהם נמצאים בו עכשיו, והמלצות לעתיד. חלק מהמידע זה דברים שמן הסתם הם יודעים. המטרה היא להוכיח שלמתקשרת אכן יש קשר עם משה (אחרת איך היא תדע כ"כ הרבה דברים?). למשל, לבעל של החברה שלי הוא אמר שהמקצוע שהוא עוסק בו לא מתאים לו, והוא גם לא אוהב אותו. וזה נכון. והמליץ על תחום מתאים יותר. ולחברה שלי הוא אמר שהיא צריכה לעסוק בתחום מסוים, שאותו היא לומדת וכו´. או שהוא תאר בעיות בריאות של ההורים, שאכן קיימות. וחלק גדול מהמידע זה מידע עתידי - למשל לגבי ילדים וכו´. בכל אופן החברה שלי אומרת שזו היתה חויה, כי "משה" מדבר בשפה אחרת לגמרי ממה שאנחנו מכירים, סגנון אחר, וכו´. הוא אמר להם המון דברים נכונים דרך אגב, היא הקליטה הכל

רחלילי

New member
מה את אומרת!!!

נשמע מעניין מזכיר לי (יו כמה אני מדברת!) שלפני כמה שנים הלכנו לערב מספרי סיפורים בחולון שהנושא שלו היה על אנשים שמתקשרים עם המתים או עם חייזרים. זה היה ענק!!! הנחה את זה מייק גולר שהיה כזה מצחיקול הוא היה גדול והגיעו לשם כל מיני אנשים מוזרים ביותר זה היה פשוט ספר פסיכופולוגיה בשידור חי. הדבר הגדול והמעניין ביותר שם היה גברת אחת שהרוח של רמבם נכנסה בה. וזה קרה בשידור חי על במה שם זה היה גדול ועצוב בו-זמנית.

יש להם כמה טכניקות:

(1) מתחילים להגיד משהו כללי לכיוון ספציפי ובוחנים את תגובת האדם שמולם כדי לראות אם להמשיך לאותו כיוון או לא... (2) יש מלא דברים שניתן להגיד כמעט לכולם והם כאילו אישיים אבל לרוב נכונים (למשל היום ניתן לאמר על רוב האוכלוסיה, כל עוד היא לא מגיעה בבגדי מעצבים יוקרתיים, שיש להם חששות מהמצב הכלכלי בלה בלה בלה...). יש עוד מלא, פעם קראתי על זה איזה מחקר, אבל אני לא זוכרת יותר... אני לא מזלזלת בהם אבל הגישה הכללית שלי היא - כבדהו וחשדהו - ולרוב אני מעדיפה לשמור את הכסף שלי לעצמי ולא לשלם לאנשים אלו על דברים שיגידו לי... חוץ מזה - אפילו אם זה נכון והולכים לאיזה אדם שקורא באמת את העתיד (נגיד...) - מה זה יתן לי??!?

למעלה