סקר מהיר..

Dawson girl

New member
סקר מהיר..

קשור לפורום ולסדרה ביחד, ולא לכל אחד מהם לחוד! (מסתורין) אז ככה: בואו נחלק את חברי הפורום(או לפחות ננסה, אני יודעת שזו משימה קשה) לדמויות מ"דוסון"... אבל רק שבע הראשיות (דוסון, ג'ואי, פייסי, ג'ק, ג'ן, ואודרי)! ברור מאליו שיהיה מקרה שיהיו כמה חברי פורום תחת אותה דמות... כי אין התאמה בין מספר הדמויות לבין מספר חברי הפורום.. אז יאללה, תנסו... שכל אחד ישרשר את הבחירות שלו. אם אתם רוצים, בסוף ייבדקו תוצאות ויוכרזו על זוכים. רוצים?... נמש

Dawson girl

New member
יאפ!

לפי תכונות אופי וכאלה... כי את לא ראית את האנשים בפורום.. (או שכן?..)

אני עורכת מעקבים

ליד הבתים שלהם.
אבל יש קצת בעיה, יש הרבה יותר בנות מבנים ובדמויות זה די שווה. וגם יש לך טעות קטנה בספירה. ג'ואי, פייסי, דוסון, ג'ק, ג'ן ואודרי זה שש דמויות.

Dawson girl

New member
אויש! נכון!!!

משום מה שכחתי להחסיר את אנדי..באיחור של שתי עונות... איזה אהבלה! תודה ליאת. עכשיו אני מבינה למה את צריכה להיות בארבע יח''ל ואני צריכה לרדת מארבע. אמ.. זה לא ממש משנה.. את יכולה לתת לאחת מהפורום דמות של בן או משו כזה... לי כבר יש רעיון כזה... זה לא כזה חשוב. זה לא קשור למין של האדם, אלא לאופי שלו.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאוקיי מקווה שהבנתי...

אני רוצה להיות פייסי...
למה?!?!? ככה...
לא סתם... אהמ, כי הוא מצחיק ( גם אני מצחיקה וקורעת - אהמ נראה לי... )...
כי הוא מרגש ,ויש לו נטייה פסיכולוגית לאנשים, ויש לו יכולת הקשבה מעולה לאנשים והרבה סבלנות...
כי הוא יכול בשנייה להתחבר עם כל אחד , צעיר או מבוגר ( באז, תמרה... )
כי יש לו קסם אישי שאי אפשר להסביר...

../images/Emo6.gif

נמש, קרעת אותי עם ה-4 יח"ל.
כן, בטח. שוקלים לפתוח במיוחד בשבילי קבוצה של יחידה וחצי, רוצה להצטרף?
טל, אם הבנתי נכון, את צריכה להתאים לכל אחד מחברי הפורום איזשהו דמות במתאימה לו באופי (עד כמה שאת מכירה אותו).
אני הולכת לראות עכשיו תא טלפון. איזה כיף!

תהני!!../images/Emo105.gif

ואני אחשוב על הסקר ואכתוב! תודה!
(כן,אחרי למידה כל היום לתנ"ך..המוח נחלש...לא משנה שהוא מטראומה עדין מהבגרות במתמטיקה..
)

סרט יפהההה../images/Emo70.gif

ממש אהבתי! לקייטי יש תפקיד לא גדול אבל היא עדיין חמודה.
אני לא אגלה כלום כדי לא להרוס אבל ממש כדאי ללכת. מומלץ ביותר!

Dawson girl

New member
אני אסביר לכולכם כדי שתבינו סופסוף.

צריך לעשות רשימה של כל חברי הפורום (כל אחד יעשה בהודעה שלו) ולתת לכל אחד דמות, עם נימוק קצר של האופי והבחירה בו... זה הכל... ובסוף יוכרזו תוצאות, אם תרצו. הבנתם?.. יש מבין?.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifישששששששששש הבנתי...

אז ככה... Dawson girl ( נמשיני )|פלאפון|- ג'ן. בגלל שג'ן היא החברה הכי טובה בעולם, היא עוזרת לכולם והיא מתוקה. טל ג'קסון ( טלוש )
-
ג'ואי. היא חרשנית שלומדת הרבה, כדי להגיע להשגים, כל הזמן מציבה לעצמה מטרות, אבל בין כל הרצינות היא יודעת להיות מצחיקה ומאאאאאגניבה ( תראו את השרשורים לפני הבגרות במתמטיקה... ). Lilipoot ( לי )
-
אדי. נטייה ענקית לפסיכולגית, אוהבת להקשיב לאנשים ולייעץ, אבל קורעת ומצחיקה למרות הכל. קייטי הולמס ( ליאת )
-
דרו וולנטיין. היא חברמנית ומצחיקה, היא אוהבת כדורגל ולהיות עם חברים. מרילנצח ( מור )
-
פייסי. היא חברמנית ומצחיקה ומתחברת עם כולם. Drunky ( רועי )
-
דוסון. הוא אוהב כל מה שקשור לאמנות ובן אדם יצירתי במיוחד ( תכנסו לאתר המקסים שלו ותראו... ).

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

אההההההההההההה שכחתי את העז... אריקה
-
גראהמס. תמיד דואגת לכולם, לא שוכחת את אף אחד, ואהמ... היא מדליקה.

Dawson girl

New member
ואני ג'ן?...

לשם שיוני זה דווקא מצא חן בעיני!! וקרין- יופי לך שהבנת סופסוף!! אני שוב חוזרת- מותר לשני אנשים להיות אותה דמות. אין התאמה בין מס' חברי הפורום לבין הדמויות בסדרה אז.. וכן, אפשר להשתמש בדמויות המשנה... אז הנה הרשימה שלי: קרין- אודרי. היא ליברלית, פרועה, כיף להיות איתה, והיא חברה טובה וממש מצחיקה. (הערה: לא אודרי של הפרקים האחרונים... אלא יותר הפרחה המתוקה מהעונה החמישית) טל- ג'ואי. כל מילה מיותרת... וטל, זו מחמאה!! מור (מרילנצח)- ג'ן. דווקא לדעתי היא יותר דומה לג'ן, משהו באיך שהיא מדברת והכל.. פשוט אסוציאציה לג'ן. ליאת- פייסי. היא חברותית, אוהבת כדורגל, חברה טובה ופשוט בנאדם נחמד שכיף לדבר איתו על הכל... לי- דוסון... היא ממש מזכירה לי אותו, לא יודעת למה... אבל את דוסון ה"חדש", שיותר פתוח לשינויים ויותר מגניב לדעתי... היא חברה טובה, מעודדת את כולם ותמיד נמצאת שם בשבילנו, וכן, גם הקטע הפסיכולוגי (פרויד, אהובי!)... רועי- או ג'ק או דוסון.. עדיפות לג'ק. מהסיבות שקרין אמרה. וג'ק תמיד נחמד לכולם, חברותי מאוד ובנאדם חמוד... אריקה- גראמס??... אני דווקא חושבת שהיא מתאימה יותר להיות אמה... היא יותר בוגרת מכולנו ובאיזשהו מובן היא "שומרת" על כולנו שלא נעשה שטויות... חחחחחחחחחחחחחח אני מצטערת, לא עולים לי יותר רעיונות... תסתפקו בזה... ואנשים, תכינו רשימות!! נמש

למעלה