סקר מגלה:

מצב
הנושא נעול.

x u m

New member
ארז אתה פשוט כסיל או חסר הבנה

אתה סובייקטיבי, כבר הודית בזה
אני א ו ב י י ק ט י ב י לחלוטין !
אז אותי באמשלך. אז אתה אוביקטיבי, טוב ניצחת. דעות שלך הם אוביקטיביות ושאר אנשים סוביקטיביים. אתה קובע את אמת. אין לי מה להגיד לך, כל וויכוח איתך הופך לדמגוגיה בגרוש. שלום

ארזS

New member
מי שכסיל זה אתה, תתבייש לך, גולם !

אז אותי באמשלך. אז אתה אוביקטיבי, טוב ניצחת. דעות שלך הם אוביקטיביות ושאר אנשים סוביקטיביים. אתה קובע את אמת. אין לי מה להגיד לך, כל וויכוח איתך הופך לדמגוגיה בגרוש. שלום
למה כל ויכוח איתי הופך לדמגוגיה בגרוש ? כי אתה בעל דיעות קדומות ושנאת חינם ? עד עכשיו כתבתי לך בנימוס ואפילו הזמנתי אותך לביתי, אבל אשיב לך כגמולך : אם אני כסיל זאת אומרת שאתה אידיוט גמור !

x u m

New member
אם כתבתי א' ואתה עונה ב'

למה כל ויכוח איתי הופך לדמגוגיה בגרוש ? כי אתה בעל דיעות קדומות ושנאת חינם ? עד עכשיו כתבתי לך בנימוס ואפילו הזמנתי אותך לביתי, אבל אשיב לך כגמולך : אם אני כסיל זאת אומרת שאתה אידיוט גמור !
אם כתבתי א' ואתה עונה ב'
תשובות שלך לא קשורות לשאלות שכתבתי, או שאתה כסיל או שאתה חסר הבנה. וכן אני גס רוח, כי אתה על כל דבר מספר סיפורי סבתא במקום לענות עניינית. לקרוא לאדם שאתה לא מכיר ולא יודע גילו "חבריקו" זה גם לא שיא הנימוס. להסביר לך מה זה דמגוגיה? להגיד על כל דבר שלא מתאים לך "שנאת חינם" או "אני אוביקיטיבי" או על כל טענה שמעלים "תביא סימוכין" אולי קודם תציג סימוכין שלך ואז תדרוש מאחרים.

ארזS

New member
אני מבין שהתחרטת ואתה לא פורש.

אם כתבתי א' ואתה עונה ב'
תשובות שלך לא קשורות לשאלות שכתבתי, או שאתה כסיל או שאתה חסר הבנה. וכן אני גס רוח, כי אתה על כל דבר מספר סיפורי סבתא במקום לענות עניינית. לקרוא לאדם שאתה לא מכיר ולא יודע גילו "חבריקו" זה גם לא שיא הנימוס. להסביר לך מה זה דמגוגיה? להגיד על כל דבר שלא מתאים לך "שנאת חינם" או "אני אוביקיטיבי" או על כל טענה שמעלים "תביא סימוכין" אולי קודם תציג סימוכין שלך ואז תדרוש מאחרים.
אני מבין שהתחרטת ואתה לא פורש.
אז אני פורש, כי אתה לא ראוי שאתייחס אליך. שיהיה יום קל לכולם.

ארזS

New member
ועוד משהו, ברור שיש אנשים

להודות בטעות שלי? נו באמת
זה שאתה אומר שאני לא צודק דעתך האישית וסוביקטיבית בלבד. תסתכל בשירשור יש פה כמה אנשים שהסכימו עם דעתי (לא רק אלונה), זאת אומרת שגם בדברי יש אמת מסויימת. יש לי מספיק נסיון בחיים, ומשפטים בסגנון "שנאת חינם" שמור לעצמך. אין לי מה להסתיר. אני לא אוהב (לא שונא כמו שאתה אוהב להציג) את התנהגות של מגזר הזה ויש לכך מסםיק סיבות (אתה רוצה שאציין אותם?) לכן זה לא "חינם"
שמסכימים עם דעתך. אתה לא היחיד ששונא ציבור שלם בגלל... [לא משנה בגלל מה , או השלם את החסר].

x u m

New member
דמגוגיה

שמסכימים עם דעתך. אתה לא היחיד ששונא ציבור שלם בגלל... [לא משנה בגלל מה , או השלם את החסר].
דמגוגיה
רשמתי שאני לא אוהב אותם, זה עושה אותי שונא? אני פורש.

ארזS

New member
מי שדמגוג זה אתה.

דמגוגיה
מי שדמגוג זה אתה.
פרישה נעימה. גם ככה הדברים שלך לא הוסיפו מאומה לדיון הזה שהתחיל בצורה מתורבתת עד שפתחת את הג'ורה.

promter

New member
למעט התגובה שלי כאן מטה

דמגוגיה
למעט התגובה שלי כאן מטה
נמנעתי להשתתף בשרשור הזה, זה היה ברור שהצדקנות המוגזמת של ארז + הדמגוגיה שלך במוקדם או במאוחר תהפוך לשרשור התלהמות, לפי התגובות שלך בשרשור הזה מי שכסיל כאן זה לא ארז אלא תסלח אתה ואתה גם קשקשן לא קטן.

ארזS

New member
אינני חושב שבדברים שכתבתי

למעט התגובה שלי כאן מטה
נמנעתי להשתתף בשרשור הזה, זה היה ברור שהצדקנות המוגזמת של ארז + הדמגוגיה שלך במוקדם או במאוחר תהפוך לשרשור התלהמות, לפי התגובות שלך בשרשור הזה מי שכסיל כאן זה לא ארז אלא תסלח אתה ואתה גם קשקשן לא קטן.
אינני חושב שבדברים שכתבתי
בכל השרשור הארוך הזה יש משום צדקנות מוגזמת. כך אני רואה את הדברים : מהראש ולא מהבטן. לגבי שאר הדברים שכתבת אני נמנע מלהגיב.

x u m

New member
יש בעיות??

למעט התגובה שלי כאן מטה
יש בעיות??
נמנעת להשתתף? עכשיו התעוררת? תקרא שירשור ואז תגיב.... או שאתה בתפקיד שופט שמסכם את הדיון?

הם פתוחים לכולם אבל מאוד

יש אפליה במחירים
בעצם העובדה השמסלול דומה וזה אותו מפעיל. קווי המהדרין פתוחים לכולם, אבל המסלולים שלהם מאוד ספציפיים ודי ברור מי קהל היעד. בקיצור - ביזיון.
הם פתוחים לכולם אבל מאוד
לא ידידותיים לנשים.
///

ארזS

New member
את טועה אלונה יקירתי

הם פתוחים לכולם אבל מאוד
לא ידידותיים לנשים.
///
את טועה אלונה יקירתי
הם דווקא מאוד ידידותיים לנשים, אבל את לא מבינה את השוני במנהגים, ולא אצליח לשנות את דעתך. אצל הציבור הזה "אשת חיל מי ימצא" שלצערנו אצל הציבור הרחב לא כל כך מקובל...

אל תתחיל איתי עם אשת חיל

את טועה אלונה יקירתי
הם דווקא מאוד ידידותיים לנשים, אבל את לא מבינה את השוני במנהגים, ולא אצליח לשנות את דעתך. אצל הציבור הזה "אשת חיל מי ימצא" שלצערנו אצל הציבור הרחב לא כל כך מקובל...
אל תתחיל איתי עם אשת חיל
כי בעיני זה הכי מעצבנים שקיימים ושה ממש לא המקום.

* תיקון להודעה הקודמת

אל תתחיל איתי עם אשת חיל
כי בעיני זה הכי מעצבנים שקיימים ושה ממש לא המקום.
* תיקון להודעה הקודמת
אשת חייל בעיניי זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיש וזה ממש לא המקום המתאים. בכל מקרה כוונתי היתה שאני בתור אחת שלא אוהבת לשבת אחורה
או לא אסכים לשבת בנפרד מבעלי אז הם לא ידידותיים לי ולנשים כמוני, לכן אנחנו לו יכולים להנות מהמחיר המוזל.

ארזS

New member
אני בכלל לא מתחיל איתך

* תיקון להודעה הקודמת
אשת חייל בעיניי זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיש וזה ממש לא המקום המתאים. בכל מקרה כוונתי היתה שאני בתור אחת שלא אוהבת לשבת אחורה
או לא אסכים לשבת בנפרד מבעלי אז הם לא ידידותיים לי ולנשים כמוני, לכן אנחנו לו יכולים להנות מהמחיר המוזל.
אני בכלל לא מתחיל איתך
וזה שאת מתעצבנת זאת בעייה שלך, וחבל על כך, כי את פשוט טועה בענק בדבר שאינך מבינה בו !

x u m

New member
וחרדים פועלים מהראש?? או אולי

לא נכון, את לא מבינה.
את מדברת [וכותבת] מהבטן ולא מהראש.
וחרדים פועלים מהראש?? או אולי
לפי כל מיני כללי מימי ביניים? אולי משרב אמר להם?

x u m

New member
לא דברי רבנים מסויימים זה אהבת

שנאת חינם
זה מה שמבעבע מהדברים שלך.
לא דברי רבנים מסויימים זה אהבת
אחים. תקשיב קצת מה הם אומרים על חילונים ואחר כך תדבר על שנאת חינם

מצב
הנושא נעול.
למעלה