סקר מאד מאד מעניין...

../images/Emo151.gifמכיוון שאת ממש גברית../images/Emo90.gif

אני אשמח שתלמדי אותי איך עושים את זה
.

sfl

New member
שמע אלוויס או מאור או לא יודעת

עם כל הקטע שזה שכל אחד מוזמן לפורום הזה ובלהלבהללה אתה לא יכול להגיד שזה לא מעצבן כבר.. עד עכשיו וואלה הייתי בשקט לא אמרתי למילת שלום הזה כלום.. אבל זה נמאס בשלב מסוים זה כמו שאוהד בני סכנין יבוא לפורום של בית''ר ויתגרה באוהדים..

maorubin

New member
מעצבן או לא

כל אחד שרוצה להיות בפורום יכול להיות בו! גם אם הוא לא עוסק בגלישת גלים.. מסכימה? כל עוד זה לא עובר את הגבול אין סיבה למחוק הודעות/לחסום משתמש או כל דבר אחר נמאס? את לא חייבת להגיבולהשאיר את הנושא הזה למעלה.. פשוט מאוד שירד לאט לאט לדפים הבאים.

maorubin

New member
ד"א...

שימי לב בשרשור הזה למשהו...מי את חושבת שצריך לקבל את ה"עונש".. (לפי השרשור הזה...)

sfl

New member
אוקיי

אז בקשר לזה שכולם יכולים להכנס והפורום פתוח..אני מסכימה על זה...וואלה מצידי שכל העולם יכנס לפה ויהנה בכיף אבל אתה חושב שבמשך 3 חודשים אפשר להבליג על הנסיונות של מילת לשלום לעורר נגדו את כל התגובות האלה? מצידכם[מנהלה] לקלל זה לא נאות לפורום וזה אבל לבוא ולהתגרות בפורום זה סבבה? ובקשר להענשה...אם תסתכל מאיפה מגיעה ההודעה הראשונה בנושא תבין לבד

שמעי...נראה לי שהמילת שלום הזה

סתם איזה בתול בן 50... אל תתיחסי אליו...סתם בנאדם ממורמר וזקן שאוהב להכנס לפורום של נערים ולראות אותם נהנים מהחיים ופשוט...מממ איך אומרים...שכחתי את המילה הזאת... אולי..מממ... הדגש|מקנא?!?!?!?!?!?!?|

MrBlack1

New member
בלי לחשוב פעמיים

נותן חיוך דבילי, פולט אנחה ו... מסתכל על הגל חולף. לא עוצרים השתנה/חירבון!!! זה יכול לדפוק לך את כל היום...

Black Soul Om

New member
אלוויס.. חח סתם מאור צ'מע..

חח קודם כל ניראה לי אני באמת יתחיל לקרוא לך אלוויס... חחח אני ידביק את כולם בזה חח זה מצחיק
עכשיו צ'מע... אני חבר בפורום... ו"פורומים נועדו כדי להתבטא" (מוכר לך מילת שלום? חחחחח) ואם לסבא הזה מותר לבטא את עצמו בכמה שהוא שמח שיש מרינה ולעצבן אותנו.. אז לי מותר לבטא את עצמי בכמה שהייתי מת להשתין לו על הסירת נייר שלו או מה שזה...
(אם החלום שלי לא היה להיות מוכר פיסטוקים הייתי עורך דין
)

Black Soul Om

New member
חח מילת שלום זה אתה בתמונה בעולם...

שלך?! חחחחחחח פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אתם חייבים לראות את זההה

Black Soul Om

New member
חחח אחח הבטן תכאב לי שבוע מרוב צחוק

גדוווללל.. תבינו עם מי יש לנו עסק

ILANA360

New member
מה..גולש לתפארת..לך תגדל תנינים

מה אתה מתעסק לי בשייט

Black Soul Om

New member
חח אלוויס היה שלך...

עכשיו כולם יקראו לו אלויס חחח אלוויס כפרררה עיניים גבות שפם זקנקן שלי אל תמחוק ת'הודעות האלה...

Mtntz

New member
הפורום רק נהיה מבאס מהשטויות האלו..

מה זה גן ילדים??????????????????? איפה המנהלים...

למעלה