סקר מאד מאד מעניין...

shlomi135

New member
סקר מאד מאד מעניין...

ההתחבטות היא כזו: אתם מחכים לגל. מרגישים שהתאפקתם כבר הרבה זמן ופתאום ממש בא להשתין... מסתכלים קדימה – אין גל, מסתכלים לצדדים – אין גולשים... וכך, אתם מתרכזים עד שזה מגיע (כי במים, מה לעשות, כל המערכת מכווצת וזה לוקח זמן) ומשתחררים בכיף. רק מה, כמה שניות לאחר שהגיעה הזרימה, אתם רואים למולכם אחלה גל... מה אתם עושים? 1. שמים קצוץ על הגל; 2. מכווצים חזרה את המערכות (וזה לא כיף) ותופסים את הגל; 3. תופסים את גל ותורמים גם דחף סילוני; מה?

../images/Emo22.gifהחיים קשים גם ככה, ../images/Emo6.gif

למה אתה מוסיף קונפליקטים?
.
ומה קורה אם צריך גם לנגב???

vejita

New member
חחח כל פעם אני עושה משהו אחר

רוב הפעמים אני אומר זין על הגל אפילו פאמלה אנרסון לא תוזיז אותי מפה...

Bik101

New member
יכולות מיוחדות

אני מסוגל לחתור ולהשתין בו זמנית....

maorubin

New member
הלוואי עלי...

אם בא גל טוב... הכל חוזר פנימה ויוצא אחרי הגל!....

M o r k

New member
פחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ווואי קרעתם אותי עכשיו ........

Black Soul Om

New member
פאקק באמת התלבטות קשה...

מצד אחד... להשתין אחרי שת'ה מתאפק הרבה זמן... זו אחת מהנאות החיים... מצד שני... גם מושלם... בלי גולשים... נשמע מפתהההה בטרוף... שזו גם אחת גדולהה מהנאות החיים... אז אחרי כל הניתוח הזה הגעתי למסקנה שהכל תלויי בדבר אחד! אם אני עם חליפה.. או בלי...
לא ניראה לי שהייתי כל כךךךך נהנה מלהשתין לעצמי לחליפה... מכאאן רואיייםםם... שחסרים לי תאים ירוקים במוח...

Black Soul Om

New member
אם את נהנת להשתין על עצמך..

חח מה? תחביב אצלך? להשתין לעצמך בחליפה? חחחחח אני מקווה שאת לא מחממת את עצמך כל החורף...

ILANA360

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לאאאא אנלא עושה את זה! קרה לי רק פעם אחת חחחחח

Black Soul Om

New member
למילת שלום...

אפשר פשוט כולם להשתין ביחד על המפרשית של מילת שלום

maorubin

New member
אזהרה אחרונה בנושא!

-הודעות שיש בהם משום התנסחות בוטה ו/או משתלחת. הודעות כאלו תמחקנה. הודעות למכירה ימקחו מן הפורום,בשביל זה יש את הלוחות. הודעות שלא קשורות לפורום ,ולא יהיו בשרשור אוף ימחקו. הודעות שעוברות על תקנון תפוז אנשים בעמ ימחקו!.

sfl

New member
מה אתה לא יכול לדבר בעצמך

כמו ילד קטן אחרי שההורים שלו מגנים עליו כי אח שלו הגדול הרביץ לו באמא שלי..

למעלה