******סקר לצהרים*******

../images/Emo6.gif באמת מפגר....

אצלי הוא כותב ברכות. לי יש שגיאות כתיב. ולרקוד איתו או איתו גם.

sahr12

New member
חחחחחחחחחח...ציצי.....

"מזל תוב לזוג השעיר לרגל ניסוהיחם ארבה בריעות אושר ואוסר מאכלים ציצי ובן זוגע" חחחחחחחחחחחחחח........

sahr12

New member
אל תגזימי......:)

אני הקצנתי תשגיאות כתיב כדי להראות לך שהכל יחסי.... חוץ מזה יש לי אוזניים קטנות....חחח תשאלי את מיכל היא תמיד מושכת לי באוזניים ....זו הסטייה שלה.. חחחח...

אני גם הקצנתי

ברומא תתנהג כרומי. בסקר הזה תתנהג כמו קומי. וזה מה עשיתי.

סנדי32

New member
תגיד סהר כמה שאלות לי אליך....

אתה בסוף כל סקר קורא את של כולם? מה אתה עושה עם כל הסקרים? של מי תשובות הכי מעניינות? פעם עשית סקר על בריאות למשל "אם מטפלים בך אם את\ה חולה?" או סקר על "אם יש לכם חילוקיי דעות על משהו שאתם רוצים לעשות ופתאום בא להם לנשות את זה באותו הרגע מה אתם עושים?" אממממ אשמח לשמוע ...... באמת.....

sahr12

New member
אנחנו פה..משקללים את התוצאות..

יש לי כמה פקידות שרושמות...את התשובות.... התשובות של כולם-ן.....נשלחות לאיבחון פסיכולוגי...ואנחנו שולחים תתוצאות הבייתה....חחחחחח Y....Y אל תזכירי לי בכלל מחלה...כי כשאני עם שפעת כל הבניין סובל......חחחחחחחח

להלן התשובות...

אממממממ הברכה...פעם אני פעם הוא באמת זה לא משנה כותבים קצר קולע....ובסוף פוגע מהמבחנות בעלי ישתה רק ימלאו אותן בקולה או מיץ תפוזים רק לא לערבב לו את זה כי בסוף הוא יתמסטל חחחחחח אני זאתשמדי פעם שותה.....אבל רק שמצב הרוח מרומם כמובן. לגביי הריקודים....טוב נו אני זו שמסוגלת לרקוד בלי הפסקה הוא מדיי פעם מצטרף אבל לרוב מביט בכייף

למעלה