******סקר לצהרים*******

sahr12

New member
******סקר לצהרים*******

כזוגות נשואים אנו מוצאים את עצמנו הולכים לאירועים...(מה הקשרררררר מהרהרת נשית...ומרפרפת בריסיה המלאכותיים) כידוע לכם בכל אירוע נותנים מתנה (חוץ מהתימנים שאצלם אלו מותרות...חחחחחחחחח) מי רושם את הברכה????את??????הוא???????האם גם אצלכם-ן האישה רושמת מגילה והגבר כמה מילים?????? האם גם אצלכם הגבר אוהב לשתות מהמבחנות של הכוסיות שמחלקות שתייה ברחבת הריקודים...מעבר למקובל??חחחחחחח...... האם גם הבעל שלכן נהייה פתאום פטריק סוויזי בריקודים???חחחח דברו! אוליי היינו באותו אירוע....

פטריק סוויזי ../images/Emo6.gif

הבעל שלי מגיע לארוע... מתיישב... ולא קם עד שברקע נשמעת מנגינת התקווה... פעם חשבתי לבדוק אם בכסא שלו יש דבק מיוחד, שההשפעה שלו פגה, עם השמע מנגינת התקווה... אבל לא היו לי הכוחות הנפשיים לשמוע את התוצאות...
ברכות... תמיד אני... הוא טוען שזה לא התחום שלו... האמת... גם לא ממש התחום שלי...

חחחחחח,,,,,על התיאורים שלך,,

את הברכות אני,, ואם ממש בא לי ,, אז אפילו מהמחשב,, ולגבי הריקודים,, בכיף שנינו רוקדים כל הערב,, ולגבי השתיה בכיף שנינו שותים כל הערב,, הוא פטריק סוויטי,, ואני אוליביה,, חחחחחחחחח,,,,

../images/Emo4.gif סוויטי = סוויזי, ,סורי,, טעות,,

ובעצם,, סוויטי,, טוויטי, סוויזי,, היינו הך,,

sahr12

New member
גם בסלואו הוא נשאר בכיסא??חחח

כמה שנות נישואין?? אה,זה מקובל.......חחחחחחח

אפילו בסלואו הוא נשאר בכסא

בטענה... שלא מקובל לגנוב את ההצגה לחתן והכלה... הוא מצוות המשקיפים של האו"ם... משקיף מרחוק שאף אחד לא מתקרב... או חלילה נושם... ליד אישתו...

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחח......

את מחזירה לי על הפרסומת של קסטרו.........חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח........אני מדמיין תסיטואציה.... את הולכת.......עם המעיל...ברקע מוזיקה......חושנית.... פותחת בפראות תמעיל.....ו......ו......ו....כאילו דא????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... "בשמלה אדומה ושתי צמות.. היא הסתובבה בלי חזה,רק עם פיטמות..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......

מיכל31

New member
ולרגע נתאר אותך בתור ליאור

מילר (עלק) כאילו מה ? מה יש לך להראות לי נקניקית שרי? חחחחחחחחחחחחחחח לא תודה ממי, לי רק גוליבר ומעלה חחחח

../images/Emo12.gifנראה שאת יודעת הרבה

אולי תספרי לנו או שאולי את רוצה לספר לנו עוד משהו ורק לא יודעת איך ספרי חופשי אחותי אני נקשיב לך ונתמוך בך.

מיכל31

New member
רגע לא הבנתי

"אחותי" את מתעניינת בי או בסער? וסתם נקודה למחשבה אני במחזור אז אל תתחילי איתי...

../images/Emo12.gif מיכל הגזמת הפעם נפלת בלשונך

אל תעבירי את הכדור אליי ושנית כל אני יש לי רק אהבה לנשים אולי בגלגול הבא אם יהיה הומו אחפש לי גבר בינתיים אסתפק בך. מחזור זה דבר שעובר ואחריו החשק מיד בוער

מיכל31

New member
כמה שכל יש לך בקודקוד

ממש לא יודעת מאיפה להתחיל איתך.. חחחח

sahr12

New member
סאחתקקקקקקקק.......חחחחח

נקודה אל תהיי מסוקרנת.... פגשתי את מיכל במקווה.......חחחחחחחחח

למעלה