סקר לפסח!

יפתח 15

New member
סקר לפסח!

קודם כל- איך עבר עליכם הסדר? והסקר האמיתי- מתי, איך ועם מי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם (אמת או חובה בכיתה ב' לא נחשב
). כל אחד גם יפרט על הרקע...

תות15

New member
אממ..

הסדר היה זריז וטוב שנגמר.. והנשיקה הראשונה שלי היתה גם הנשיקה הכי גרועה שלי..יותר מזה לא בא לי לפרט..

נינושש

New member
עונה.. ../images/Emo13.gif

קודם כל הסדר עבר עליי הכי גרוע שבעולם.. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הנשיקה הראשונה שלי..! מתי- הייתה השנה... לפני מספר חודשיים עם חבר שלי שהוא שנה מעליי... (עכשיו אנחנו כבר לא חברים) איפה- אצלו בבית..

SummerSpirit

New member
למה להזכיר לי?!

טוב... זה היה בגיל 16 וקצת באיזה פארק, עם מישהו שהכרתי בקושי יום לפני.. הוא פשוט בא ונישק. אין רקע לזה ואנחנו לא בקשר.

sh53

New member
../images/Emo25.gif

הנשיקה הראשונה שלי היתה קצת מבולבלת, קצת מפוחדת, קצת מבויישת, קצת לא יודעת מה לעשות - אבל אל תדאג, עם הזמן אנשים עושים ש.ב.

sh53

New member
שכחתי את השאלה הראשונה../images/Emo2.gif

הסדר היה בסדר, וגם יצא לי חרוז.

יפתח 15

New member
אני עונה....

גיל 13....לפני שנתיים וקצת..... זה היה בים, בשקיעה, החברה הראשונה שלי...יומיים לפני שהיא עזבה לארה"ב...זו הייתה הפעם האחרונה שראיתי אותה.

loving angel

New member
עונה....

הסדר עבר בסבבה...היה נחמד להיות כולם ביחד בפנאן והנשיקה הראשונה שלי היתה עם החבר הכי טוב של אח שלי שפשוט היינו מאוהבים...וזהו.

תשובה לסקר!

קודם כל החג עבר ככה ככה לא משהו... והנשיקה הראשונה שלי היתה ליפני חצי שנה עם חבר שלי(לשעבר)..... וזה היה אצלו בבית... לא נהנת להיזכר בזה... בעעעעע

הסדר היה בסדר

הנשיקה הראשונה הייתה מתחת לפנס רחוב , עם בחור שקראו לו איציק, דיברתי איתו במשך חצי שנה בטלפון ואז יום אחד פגשתי אותו ובאותו היום התנשקנו.... החברות שלי אמרו לי שזה היה ביזבוז של נשיקה הראשונה .. אבל לא נורא , הפעם הראשונה שלי בכל דבר הייתה "מבוזבזת" , הפעם השניה שלי הייתה תמיד טובה יותר .. הנשיקה הטובה ביותר שלי הייתה עם החבר הנוכחי , שבוע אחרי שהחבר שלי נפרד ממני , הייתי בדיכי קצת אז "הידיד " הציע לי לבוא איתו לפארק "לשכוח מהכל" ואחרי כמה כוסות טאקילה ... פתאום התנשקנו ..... ובמשך השעתיים ההבאות השפתיים לא נפרדו ..... היה כיף...

מתוקה777

New member
הנשיקה הראשונה שלי.................

הסדר עבר סבבה היה צחוקים והרבה שמחה. נשיקה ראשונה לפני חודשיים בגיל 14 עם החבר הנוכחי על הספסל בפארק. ומאז אנחנו לא מפסיקים להתנשק וכל פעם זה יותר טוב. מאחלת לכם חג פסח שמח וכשר!

עונה =)

הסדר היה נחמד.חח הרבה אוכל =) כבר טופ ונשיקה- היתה בגיל 12 וחצי עם חבר לשעבר <לפני שנתים> וישבנו ודיברנו ואז זה קרה.... אבל היו הרבה יותר טובות כי גל 12? מי מבין משהו מהחיים שלו חח

למעלה