*******סקר לסוף שבוע*******

sahr12

New member
*******סקר לסוף שבוע*******

בהשראתה האדיבה של אימא של שחר.... כזוגות נשואים...רובנו עברנו אי אלו קטעים עם החם והחמות... קטעים מצחיקים,עצובים,מעצבנים,מרגיזים.....שרשרו נא..קטע,מקטע ... שנראה שכולנו...באותו הסרט......חחחחחחחחח בהצלחה למתמודדים.......:)

tot15

New member
אני פה אני פה

לי באמת לא חסר סיפורים אבלעם התיק היה השיא בוא נחשוב מה עוד חמותי פעם אחת יצאה לנופש של שבוע היא חזרה ואומרת לי יו איך י (בעלי) רזה מה זה לא נתת לו לאכול אני: מסכן איי איי היא : י מה אכלת? הוא: צוחק כלום אמא ממש היה לי קשה בלעדייך היא הרעיבה אותי והסיפור הזה חוזר כל פעם שהיא לא בבית לכמה ימים

אבל מה....

מגהצת לי חולצות, אופה לי את עוגת השוקולד השבועית שלי (שחורה שחורה בלי קרם),קונה לי בשמים בחו"ל, ומכינה את הפאאז´ה פירות ים הכי מדהים שיש. והכי חשוב...מכניסה לבת שלה מרפקים לצלעות שתתנהג יפה לבעל שלה המסכן..

sahr12

New member
אתה יודע...שמתי לב...

שגברים מסתדרים הרבה יותר טוב עם החמות...מאשר הנשים... גם אצלי זה כך....אני מת עליה... יש לך מושג למה זה כך???????? צריך לערוך מחקר..

ולי יש שני סיפורים עסיסיים,,

אחר כך היא כבר לא העיזה להתעסק איתי יותר,,, האחד,,: לפני החתונה , במסגרת קניית הרהיטים,,קנינו מזרן,, וקיבלנו סוף שבוע בבית מלון,, בשבת שהיינו שם סיפרנו לחברה,, היא הפכה להיות כמו עגבניה,,וצרחה עלינו,,חחחחחחחחח למה כל הבזבוזים,,מי לימד אותך לבזבז,,(?!) קמתי,, הסתכלתי לה בעינים,, ואמרתי לו ד´ ,, קמים,,,? יצאנו החוצה,, ונסענו הביתה,,, לא נכנסתי אליה,, מעל לחודשיים,,, עד שהיא התקשרה להגיד סליחה,,, וסיפור אחר, בהיותי חיילת,,,(אז עוד הייתי ילדה טובה,,)ערב ראש השנה,, קניתי לה סט כוסות, וסט של קליאו,,(אז היה להיט,,) פתחה את המתנה,, הז,,, הזאת,,, את הכוסות,, נשמור לכם נדוניה,,,גרררררררררררררררר ואת הסט,, תקחי חזרה,, אני לא אוהבת,,, חחחחחחחחחחחחחחח,,,, אמרתי לה,, זאת הפעם הראשונה והאחרונההההההההה שממני תראי מתנה,, וכך עד היום,, ומאז,, לי היא קונה, אותי היא מפנקת,, היה שווה

אני הכי לא אוהבת

אצלה זה רק דבר יחיד. כי ככה כמעט לא רואים אותה בכלל.(מאוד נחמדה) שהיא מתקשרת לשאול לפעמים "מה כדאי לבשל היום?" אותי היא שואלת?! שרוב האוכל אצלי הוא ממקור תעשייתי בלבד.(ואני גימגומים...הולכת לספר בישולים שמעלה אבק וזורקת לה איזה צ´קצוקה עצבנית (חריפה).

לי היא נתנה לנדוניה מצעים של אתא

כאלה של זקנים. לפני כמה חודשים התארח אחיה אצלנו ודיברנו. היא אמרה משהו על הסדינים האלה שהיא יודעת שהם לא מודרניים ואני בטח לא משתמשת. אמרתי לה: דווקא שמרתי ואני משתמשת בהם. היא עוד לא הספיקה להתלהב, כל הפנים שלה זרחו, ואז הוספתי: כשצובעים את הבית, אני מכסה בהם את הרהיטים.... היא הפכה ירוקה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא, האיש שלי, הגיע עם נדוניה, כאילו הולך לבלות את חייו בכלא, לבד! שמיכת יחיד (כמובן פוך) כרית יחיד (כמובן פוך) ומצעים ליחיד. כאלה, מהשוק של עזה. לא משנה כמה מרכך תשימי בכביסה. והצבעים.....איזו דרמה.

חמותי מתה עלי. ב-א-מ-ת !!!

מה, אתם לא מאמינים לי ? נכון - כשרק הכרתי את בעלי, היא חקרה אותו עלי וכשגילתה שאני לא אשכנזיה, כעסה ואמרה: ידעתי, ידעתי שתעשה לי דווקא !!!! אבל באמת שהם תמיד אהבו אותי, למרות שזה לא ממש הדדי. בכל פעם שמתארחת אצלי, למחרת אני מקבלת טלפונים מהחברות הבז´יז´ינות שלה שמבקשות מתכונים. היא משתדלת, באמתתתתתתתתתתתתתתתתת.

זה לא שהיא משתדלת.......

זה פשוט מהפחד...... אי אפשר לצפות מראש את התגובות של ה"שחורים".....

למעלה