*******סקר לסוף שבוע*******

sahr12

New member
חמותי ..יש לה תכונה אחת...

שאני "מת" עליה......לא יודע מאיפה זה נובע...אבל היא לא זורקת כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפעמים יושבים מדברים......על תקופת הילדות...ואז היא..אומרת "רק שנייה" עולה למעלה וחוזרת עם איזה סוודר שדודה מכלוענה רקמה לאישתי כשהיא הייתה בגן של..דינה בגיל 3.5.......חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני מתחיל.....יש לך גם תגרביים שלה מהיום הולדת בגיל 5?? תני לראות!!!חחחחחחחח...ואני וחמי מתחילים להסתלבט עליה... וחמי אומר לי אתה חושב סתם יש לנו 5 חדרים?????? שלושה זה רק לזכרונות ולמזכרות שלה........חחחחחחחחחח לא זורקת כלום!!!!!!!!!!

2 סיפורים ../images/Emo42.gif

כנשואה טריה וכבר יש לי סיפורים,,,,, סיפור 1 לאחר החתונה קיבלנו כמובן את התמונות של החתונה כולם מתלהבים אני התעלפתי מעצמי אחות של בעלי וחמותי עם פרצוף תשעה באב . הן לא התאפקו ואמרו לי כנראה שהצלם קיבל הוראות מגבוה רק אותך צילמו וכנראה שהוא קיבל ממך הוראה לא לצלם אותנו וברב התמונות הן מופיעות התעצבנתי לקחתי את התמונות ואמרתי להן ... דבר מאוד חשוב אתן לא הבנתם שאני אני הייתי הכלה. עד היום הן מבקשות תמונות ,,,חחחחח סיפור 2 לפני חודש קנינו אני ובעלי רכב מכספנו שלנו . כאמור לרכב חדש צריך לעשות ביטוחים ומי כמוני מבינה בביטוחים עשיתי רק לבעלי ביטוח . חמתי שתחייה צעקה עליי וביקשה כי נעשה גם לה וגם לבת שלה בת 19 נהגת חדשה ביטוח על הרכב שלנו אני כעסתי ולא רציתי כמובן ואמרתי לה שהרכב שלנו לא של כולםםםםםםםם .

סנדי32

New member
סעררררר גש הלום ../images/Emo12.gif

למה אתה עושה צחוק מכל דבר אז היא סיפרה וכל הכבוד לה והיא חדשה ואתה מעצבן לפעמים אוף איתך קבל----->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
לא לכולם קל לדבר על החמה לי כן
כי אנחנו רבות ובשניה משלימות

sahr12

New member
אשלונאכ סנדי???

לכל אחד יש דרך משלו להגיד נעים מאוד וברוכה הבאה.......חחחח אחחחחחח הבוקסים שלך כואבים........:)

סנדי32

New member
מישהו יודע מה זה חמה עירקית?????

הדיאלוג הולך ככה......... אני ניכנסת אליה אומרת לה "בוקר טוב ננה" היא אומרת "בוקר טוב מתוקה שלי" ( היא מדברת רק במבטא עירקי)ומסתכלת אם יש עליי משהו חדש והיא מוצאת מהר מאוד כי אני אוהבת לחדש וכך גם רוב הנשים כמוני אז היא ישר אומרת "לא תרוחן ללקניון אינתי מבזבזת את כל הכסף של בעליק אינתי הורסת בעליק מכאטיסטאחי?"(לא תרוחן=אל תלכי , בעליק = בעלך , מקאטיסטאחי= לא מתביישת? ) אני אומרת לה "למה הכסף בא ממך מה איכפת לך" היא עונה לי "רמאד ובראסק כולם נהיו מליולרים ממך" ואני עונה לה "אני הולכת את מקללת לא נישארת איתך" היא עונה " טוב סליחה בינתי תשבי אני לא אגיד לך יותר אבל למה את מבזבזת תשמרי קצת כסף בצד בשביל יום השחור" אני אומרת לה אם את לא סותמת אני הולכת וזהו היא "טוב טוב טרידן קפה ?" (טרידן=רוצה) אני אומרת לה "ננה את אוהבת אותי" היא עונה כן כן בינתי וכך זה נימשך שנים

../images/Emo124.gifסנדיייייייייי........./images/Emo6.gif

שכחת את הפירוש של "רמאד ובראסיק" חחחחחחחחחח

את השנה האחרונה

אני חייבת לחמותי... באחת התקופות היותר קשות שלי היא הייתה עבורי, בלי שאלות בלי חקירות צולבות... ככה פשוט בשבילי. לפעמים היא מרגיזהההההההה אבל תמיד מוכנה לעזור. תודה לך אישה מיוחדת.

שייכת

New member
חוץ מזה שכל מה שאתה אומר

אני לוקחת בעירבון מוגבל, בעיקר כשאתה מתחיל את המשפט ב-"האמת..." ומסיים אותו בשבועה הזאת... בוהוריים טובים לך, מתגעגעת....

../images/Emo41.gifשאלה לכל הנשים../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

מדוע לכל הנשים יש טענות כלפי החמות שלהן?????? בזמן שהגברים אוהבים את חמותיהם!!!!!! אם לא כל הגברים אז רובם. לפי סקר שערכתי 95% מהנשים שונאות אותן, לעומת הגברים שהאחוזים שלהם קטנים בהרבה (5%) .

levona

New member
מתי ברכת המזון?

חאאאאאאאטנו לפניך....ראאאאאאחם עלינו....
בעצם זה לא זה...

מיכל מן

New member
../images/Emo3.gifבדיקת נקיון

למישהו יש מושג למה חמותי מורידה את הנעליים בכניסה לבית שלנו? לבדוק עם הגרביים אם הרצפה מספיק נקייה...

אצלי

זה "קטע" בן 20 שנה.........עוד ארוכה הדרך אל האושר..... חיחיחי... מילא מלח על הפצעים, למה מלח בישול.......

חמותי 10

נשבע לכם. היא מבשלת פשוט מדהים. אוהבת את הנכדים ושמחה לשמור עליהם וחוץ מזה שהיא נו, בנאדם עם יתרונות וחסרונות כמו כל אחד אחר, היא מושלמת... אבל הגיסה, וואי וואי וואי חבל"ז רק אגוצנטריות וקנאה באחותה... אגב, אנחנו לא מגיעים באופן קבוע אל האמהות שלנו... ממש לעתים רחוקות אנחנו באים, יכול להיות שזה חלק מהעניין - כמה חיכוך יש עם החמות.

למעלה