סקר לנותן השירות...

מותר לי

New member
אני אוהבת חורף, אבל...../images/Emo183.gif

נראה לי כדאי שנמשיך במסרים

babylon_a1

New member
זה אפשרי במסר

אבל אפשר להמשיך פה במיוחד בגלל שכן זה יותר משעשע

ננסה לענות

למרות שאני גמורה, לו"ז המשמרות שלי השבוע היה פשוט בלתי הגיוני.
מה המשפט הכי הזוי שלקוח אמר לכם? היו הרבה. אני חושבת שאפשר לציין במיוחד לקוח בשבוע הספר שהביע זלזול עצום בכך שחישבתי במחשבון את המחיר הכולל של ששת הספרים שהוא קנה, כי הוא טען ש"לא צריך מחשבון, תחשבי בראש". במסעדה הייתה לי לקוחה שטענה שאני "לא בסדר", כי היא החזירה מנה שלא הייתה טעימה לה ושאלתי אותה מה היא לא אהבה במנה. לדעתה זו הייתה חוצפה ולא הייתי צריכה לשאול אותה אלא פשוט להחליף את המנה. לטענתה היא הייתה מלצרית בעברה (כנראה במסעדה ממש מוזנחת, אם בעלי המקום לא התעניינו בסיבה שלקוחות לא אוהבים מנות).
אם יש דבר אחד שהייתם משנים בתפקיד שלכם מה הייתם משנים? (ולא לענות את הלקוחות) הייתי מוסיפה הסעה חזור לעוד משמרת ומספקת לעובדים שתיה נורמלית במהלך כל המשמרת (אם כי בקיץ היו פעמים שסיפקו לנו בקבוקי מים מינרלים למגזרים). המים בקולרים פשוט מסריחים. גם את המדים הייתי משנה...
איזו שיחה לא תשכחו לעולם? תמיד עבדתי פרונטלי. אני זוכרת בחיבה לקוח קבוע שהיה לנו בפאסט פוד, לפני... כמה וכמה שנים. נער עם תסמונת דאון שבא לפעמים עם אבא ולפעמים עם אמא, היה מאוד חמוד ומנומס. וההורים שלו אנשים פשוט מקסימים. לא מזמן ראיתי אותו בטלויזיה באיזו פרסומת לעמותה.
כמה פעמים יצא לכם לצאת ממשמרת קשה במיוחד ולהתקשר לנציג שירות של חברה אחרת, ולהוציא עליו את כל העצבים? אף פעם! למרות שאודה ואתוודה, אם בדרך כלל אני דוחה שיחות למוקדי שירות כשאני לא במיטבי, למוקד של קופ"ח אני מתקשרת בכל מצב שאני לא אהיה כי שם אני יודעת שקיימת סבירות גבוהה שיגרמו לי להתעצבן, ככה שזה לא משנה אם אני כבר עצבנית מלכתחילה...
עוד כמה זמן אתם רואים את עצמכם ממשיכים בתחום? לפחות עד סיום התואר, ואחרי זה נראה, גם אם לא באותו מקום, לא חסרות אפשרויות שכוללות שירות לקוחות בדרך זו או אחרת עם אפשרויות קידום.

BlackUnicorn

New member
תשובות :)

מה המשפט הכי הזוי שלקוח אמר לכם? "אני מקווה שאכלת וישנת בסוכה ושרקדת עם הלולב.." :) אם יש דבר אחד שהייתם משנים בתפקיד שלכם מה הייתם משנים? (ולא לענות את הלקוחות), גיוון! לא רק לתת שיחות יוצאות אלא גם להתעסק בדברים אחרים, אם זה ניירת, הקלדות או לא יודעת מה. איזו שיחה לא תשכחו לעולם? זו שכתבתי למעלה :) זה היה לקוח עם כרטיס פלטינה שהתלהב קצת יותר מדי מהשירות שלי :) כמה פעמים יצא לכם לצאת ממשמרת קשה במיוחד ולהתקשר לנציג שירות של חברה אחרת, ולהוציא עליו את כל העצבים? :O מה? 0? עוד כמה זמן אתם רואים את עצמכם ממשיכים בתחום? מתוך ברירה או ללא ברירה? מברירה - חודשיים שלושה אני מניחה. בגלל שאין ברירה וזו העבודה היחידה שמתאימה לי מבחינת זמנים, מיקום ושכר - כל השנה אם לא יותר.

laife

New member
תשובותי:

.
המשפט ההזוי > 'אתה בטוח שהמודם חייב להיות מחובר לחשמל? הטכנאי שהיה כאן אמר שצריך שהוא יהיה ליד המחשב, הוא לא אמר לי גם לחבר אותו גם לחשמל' - כן, ככה זה שטכנאי מתקין מודם לפני שיש מחשב בבית.
דבר שהייתי משנה > מחליף חדר במשרד לאחד עם חלון. או לכל הפחות מונע מהבוס שלי לעשן בחדר.
שיחה שלא אשכח לעולם > שיחה עם רם בלינקוב מנכ"ל הוט - הדרכתי אותו להתקין מודם אחרי שהילד שלו פרמט את המחשב.
ולהתקשר לנציג שירות של חברה אחרת, ולהוציא עליו את כל העצבים? > פעם אחת התקשרתי לספק האינטרנט שלי אחרי יום עמוס ומעצבן, נפלתי על נציגה אפאטית לחלוטין שהתעקשה לא לתת לי נתוני חיוב על המנוי אפילו שהזדהיתי, היו עצבים צעקות וזה נגמר בזה שהתנתקתי מהשירות שלהם.
עוד כמה זמן אתם רואים את עצמכם ממשיכים בתחום > עד שאתחיל ללמוד. סביר להניח שבערך חצי שנה.

למעלה