עונה לעצמי...
מה המשפט הכי הזוי שלקוח אמר לכם? "אולי כדאי שתעזבי את השירות לקוחות, תנסי ציפורנים.. אולי יותר יתאים לך שם (לאחר שסירבתי לזכות אותה על 3 חודשי גלישה, כשהיא טענה שלא גלשה, אבל בפועל גם לקחה מודם מבזק וגם גלשה קרוב ל2000 שעות). יש דבר אחד שהייתם משנים בתפקיד שלכם מה הייתם משנים? בד"כ שכר, אבל בגלל שהשכר במוקד מכירות יחסית יותר גבוה, אני אגיד : להוריד יעדים.. השוק רווי, כמה עוד לקוחות "חדשים" יש בחודש? (אינטרנט) איזו שיחה לא תשכחו לעולם? שיחה של לקוחה זועמת, שדירים זייפו את החתימה שלה בערך ב5 חברות, השאירו אותה עם חובות של כמה אלפי שקלים, וזה חודש אחרי שבעלה נפטר!! צימרר אותי השיחה, המקרה, הרוע של האנשים, ובעיקר, את הוכרת התודה שהלקוחה הזו נתנה לי, אומנם רק "תודה" פשוטה, אבל ידעתי שזה הרבה יותר מזה (דיברתי איתה מעל 10 שיחות בחודש אחד..) כמה פעמים יצא לכם לצאת ממשמרת קשה במיוחד ולהתקשר לנציג שירות של חברה אחרת, ולהוציא עליו את כל העצבים? מודה ומתוודה, שיצא לי פעם אחת, הגיע לי זיכוי בחברת הסלולר שלי, על טעות מובהקת שלהם, יצא שהנציג שטיפל בבעיה היה אמור לחזור אליי ביום קודם, הוא אפילו לא טרח לחזור, אז חזרתי אליו, התרגזתי, והאדישות שלי גרמה לי לצעוק עליו. הרגשתי אח"כ חרא עם עצמי, אבל זה היה מתבקש. עוד כמה זמן אתם רואים את עצמכם ממשיכים בתחום לצערי עוד כמה שנים טובות, עד סוף הסטאז לפחות...