סקר לנותן השירות...

Oיון

New member
סקר לנותן השירות...

בעיקר כי משעמם לי..
מה המשפט הכי הזוי שלקוח אמר לכם?
אם יש דבר אחד שהייתם משנים בתפקיד שלכם מה הייתם משנים? (ולא לענות את הלקוחות),
איזו שיחה לא תשכחו לעולם?
כמה פעמים יצא לכם לצאת ממשמרת קשה במיוחד ולהתקשר לנציג שירות של חברה אחרת, ולהוציא עליו את כל העצבים?
עוד כמה זמן אתם רואים את עצמכם ממשיכים בתחום?

stich24

New member
תשובות

מה המשפט הכי הזוי שלקוח אמר לכם? יש כמה משפטים משירות הלקוחות \ מודיעין של אגד: - אתה כמו משה רבנו, מוביל את עם ישראל בדרכים - תחזור בתשובה ! אתה צדיק! - הזמנה של כרטיס לאילת. הלקוחה: אל תשים אותי בכיסא 15, אני תמיד מקיאה שם. - הזמנת כרטיס לאילת לאוטובוס של הערב. הלקוחה: אל תשים אותי בצד של השמש, אני לא ארדם. אני: אבל את נוסעת בערב... משפטים משירות לקוחות \ הזמנת תורים בקופת חולים: - שלום, אני מניקה, והשתזפתי טופ לס, ונשרפתי בחזה. האם החלב שלי החמיץ? - שלום, הילד שלי מסתובב כבר יומים על ארבע על הרצפה ונובח, וטוען שהוא כלב, מה לעשות? - שלום הבעל שלי, בן 80 ועבר התקף לב לפני חודש, ועכשיו שוב יש לו לחצים בחזה, מה אני אמורה לעשות? (בלב אמרתי ... לחפור בור בחצר...) - רופאה ידועה בקופת החולים נפטרה. חודשיים לאחר הפטירה. לקוח מתקשר להזמין תור. אני (בקול רציני):אני מצטער להודיע לך אדוני, אבל הרופאה נפטרה. הלקוח (בקול זועם): מה נפטרה... אני צריך לחזור אליה לביקורת. אם יש דבר אחד שהייתם משנים בתפקיד שלכם מה הייתם משנים? - את הרעיון של שיחות WOW, שיקוף רגשות הלקוח ושאר הבולשיט, לפעמים צריך לתת ללקוח את האמת המכוערת ישר לפנים ובכל הקוח. ומפסיק עם סדנאות השירות הנוראיות האלו. איזו שיחה לא תשכחו לעולם? - שיחה עם לקוחה, שאין לי מושג אבל היא הצליחה לשאוב ממני כל טיפת אנרגיה. הגעתי למצב שבכתי והידיים רעדו לי. ולא בגלל שהיא היתה מדהימה. היא רק צעקה וקיללה. ולבסוף היא רדפה אחרי, וחיכתה לי מחוץ לבנין כל ערב, וחיפשה אותי. והכל בגלל שעשיתי טעות בהזמנה שלה. ולא פלא היא פשוט היתה הדבר הנוראי יותר עלי אדמות. כמה פעמים יצא לכם לצאת ממשמרת קשה במיוחד ולהתקשר לנציג שירות של חברה אחרת, ולהוציא עליו את כל העצבים? - בחיים לא. רק בגלל הנסיון שלי. אני תמיד אבל תמיד תמיד נחמד לנותני שירות אחרים. בחיים לא צעקתי וגם לא אצעק על נותן שירות. עוד כמה זמן אתם רואים את עצמכם ממשיכים בתחום? - עבדתי בזה 4 שנים והספיק לי. בחיים, אבל בחיים לא אעבוד בזה יותר. גם אם אהיה רעב לפת לחם.

ברוך הבא לפורום ../images/Emo20.gif

קרעת אותי מצחוק עם הלקוחות ההזויים שלך. אתה מוזמן לספר על עצמך וכמובן שגם לשתף בחוויות שלך.

stich24

New member
תודה

אז שלום אני מאוד שמח להצטרף לפורום. אף פעם לא אהבתי להשתמש בפורומים אבל זה מתחיל להיות נחמד. אז מי אני? אני זה אני. ואני בן 25. מסיים תואר בביולוגיה. רוצה לעבוד עם בעלי חיים ולא בשירות לקוחות. אם מישהו מכיר עבודה בתחום, נא להודיע. מעדיף חיות מפני שחיות לא צועקות חיות לא שואלות שאלות מפגרות. חיות לא נותנות לך קנסות מקסימום מקבלים ביס, שמים פלסטר וזה עובר. חוץ מזה אני בנאדם חביב מאוד, מחושב, חושב מהראש ולא מהלב. אני אוהב סרטים מצויירים. ואני לא יודע איך לעדכן את כתובת האימייל שלי כאן בתפוז. אשמח לקבל עזרה. שבת שלום סטיץ'

laife

New member
מדריך: איך לעדכן כתובת אימייל.

צעד ראשון לחץ על עדכון עולמך. במסך שנפתח תכנס ל'כניסה לעולם שלי' > אחרי הזנת שם משתמש וסיסמא יפתח לך מסך פרטים. בצד ימין בלשונית 'יצירת קשר' (השלישית מלמעלה) יש אפשרות לעדכן כתובת אימייל/ICQ

Oיון

New member
../images/Emo6.gif

יו הרסת אותי עם הרופאה המתה.... איזה אנשים יש בעולם!!

קבלי...

משפטים הזויים: *תשאירי הודעה לסניף שיחזרו אלי. אם המנהל סניף לא חוזר אלי היום אני הולך לשם, מרביץ לפקידות ועושה שוד!!! ואין לי בעיה שיביאו משטרה, כי גם ככה אני בי"ח לחולי נפש!!!"
ולגבי השאלה איזה שיחה אני לא אשכח לעולם - את השיחה הנ"ל! חחח.. זה היה כ"כ הזוי ומוזר...
עוד משפטים הזויים: "את ממש נחמדה ואדיבה, באמת. אבל השירות שלכם פשוט חרא!!!" עוד משהו - לפעמים אנחנו מציינים בפני הלקוח שאת המידע שהוא קיבל דרכנו ניתן לקבל גם במענה הקולי של השירות הטלפוני, כדי לחסוך לו זמן המתנה. פעם אמרתי את זה ללקוח "מר כהן, את החיוב העתידי לכרטיס האשראי תוכל לשמוע גם במענה הקולי בלי להמתין לבנקאי" (משהו בסגנון) והוא כזה "כן, בסדר, אבל תראי.. אני עכשיו גר רחוק מהסניף, אז לא יודע... בכל מקרה נראה לי שאני אעבור לסניף שלכם שיותר קרוב לי..."
מן הסתם הוא פשוט לא שמע אותי טוב, אבל זה היה ממש משעשע...
לא זכור לי שממש הוצאתי עצבים על נציג שירות. בכלל, אני בקושי מתקשרת למוקדי שירות.
לא רואה את עצמי בתחום לטווח מאוד ארוך מאוד... אבל בינתיים זורמים...

גם שלי

מה המשפט הכי הזוי שלקוח אמר לכם? היו כמה: - "יש לי ריח של גז בבית" - אני אומרת לה שזו דליפה ומבקשת ממנה לסגור את ברז הביטחון ואת הגז. התשובה שלה "מה לסגור? אבל אני מבשלת עכשיו" - "למה ניתקתם אותי מהגז?" ... כי לא שילמת מעל שנה ... "אז בשביל זה מנתקים
" - (כשעבדתי בארנה) "אני רוצה החזר כספי" ... למה
"הצמחיה ביערנה לא אמיתית והיא מפלסטיק"
אם יש דבר אחד שהייתם משנים בתפקיד שלכם מה הייתם משנים? (ולא לענות את הלקוחות) לשנות בתפקיד? אולי שינוי באופי. להיות יותר אסרטיבית וקשוחה יותר. תמיד קראו לי "עובדת סוציאלית" בגלל שאני כל הזמן מתרגשת מלקוחות ומאוד רוצה לעזור להם ...
איזו שיחה לא תשכחו לעולם? כל השיחות "המעניינות" היו בסופרגז. אבל לא זוכרת משהו ספציפי. לא אשכח את אלה שקיללו אותי ואיימו עליי. לא אשכח את אלה שאמרו שהם יפנו לאמנון לוי / יתבעו אותי.
ושיחה שזכורה לטובה דווקא הייתה בארנה. עזרתי למישהי בטלפון לגביי הזמנה ... אישה מבוגרת. לאחר מכן כשהגיעה לקחת את הכרטיסים היא חיפשה אותי .... כשניגשתי לחלון היא הביאה לי עוגה
עם מכתב קטן של הבעת תודה. את זה אני אף פעם לא אשכח
כמה פעמים יצא לכם לצאת ממשמרת קשה במיוחד ולהתקשר לנציג שירות של חברה אחרת, ולהוציא עליו את כל העצבים? לא קרה מעולם. דווקא עם נותני שירות אני הכי אדיבה וסבלנית שיש.
עוד כמה זמן אתם רואים את עצמכם ממשיכים בתחום? עוד הרבה זמן כנראה. אני אוהבת לעזור לאחרים. אומנם עבודה במוקדים שונים / מלצרות / שירות פרונטלי לא תהיה עבודת חיי .... אבל אחרי שאסיים ללמוד, אהיה נותנת שירות בצורה אחרת.

stich24

New member
וכדי לשמח את פני בובה

אז עוד חוויה אחת שהיתה לי. שלא אשכח אותה לעולם... זה ביום הראשון שהתחלתי לעבוד בקופת החולים. שיחה בערך שנייה או שלישית. אני אומר את הפתיח... ואז אישה בקול מתנשא ביותר אומרת לי, תביא לי נציג אחר. איתך אני לא מוכנה לדבר. אתה תמיד מטעה אותי ונותן לי מידע שגוי. ואני, מצוי באותו רגע בהלם. הרי רק היום התחלתי לעבוד. הרי נתתי מידע רק לשני לקוחות לפניה. מה היא רוצה ממני??? אז אני בנימוס אומר לה שהיא כנראה התבלבלה כי זה היום הראשון שלי בעבודה ובחיים עוד לא דיברתי איתה. היא לא הסכימה לקבל את ההסבר. לטענתה אני שקרן, ואני לא חדש, וכבר דיברתי איתה והיא מזהה אותי. ואני תמיד מוסר לה מידע מוטעה בכוונה. העברתי אותה לנציג אחר. אבל הייתי פשוט speachless יש כל כך הרבה מחלות נפש בעולם. למה הן נופלות דווקא עלי?

זה דווקא לא משמח אותי

לשמוע על אנשים כאלו בעיקר עושה לי רע. אבל תודה על השיתוף, בינתיים נראה שלא היה לך משעמם באף אחת מהעבודות שלך...

עונה:

מה המשפט הכי הזוי שלקוח אמר לכם? אוהו, יש כל כך הרבה... למשל:"אני רוצה שמנהל יחזור אליי לגבי זה שבשילוט של נקודת האיסוף שלכם (עבדתי אז בשרות לקוחות של חברת הייטק שיש לה כמה נקודות איסוף ברחבי הארץ לשליחת מוצרים לתיקון במעבדה) לא רשום את המילים "נקודת איסוף אלא רק את שם החברה"- כן בטח גברת, והמנהל שלנו בטח יבוא בעצמו עד לירושלים ויתקן במיוחד בשבילך את הכתוב בשלט
או: "בכוונה הוצאתם כבל מיוחד למוצר הזה, בשביל שיהיה קשה לאנשים להשיג אותו??&quot
לקוח מוכיח את טיפשותו תוך פחות מדקה של שיחה)- ברור אדוני, הרי כל דבר שאנחנו עושים ללקוחות זה במכוון כדי להקשות להם את החיים... אם יש דבר אחד שהייתם משנים בתפקיד שלכם מה הייתם משנים? (ולא לענות את הלקוחות) הייתי בטח מכניסה כל מיני שינויים קטנים שיעזרו לנו להקל על מתן שירות טוב יותר ללקוחות, כי היו מקרים שלקוחות ממש זעמו בגלל כל מיני פאקים קטנים בשרות, ולצערי למרות שיעדתי שהם צודקים לא נותר לי אלא לצאת להגנת החברה בה עבדתי, ומצד שני לנסות לנחם את הלקוח ב"אתה צודק, אבל אין מה לעשות כי אלה נהלי החברה" איזו שיחה לא תשכחו לעולם? יש כל מיני, אבל אחת כזאת שאני זוכרת הכי טוב זאת שיחה עם עו"ד שלא מספיק שהגיש תלונה על משהו שלא מגיע לו בכלל (נו, עו"ד, כמה צפוי) הוא לא הפסיק לצעוק, לרדת עליי ולדבר אליי בצורה משפילה במהלך כל השיחה עד שנאלצתי לנתק. עוד שיחה שזכורה לי לרעה- לקוח שעשיתי לו ברור מסויים, חזרתי אליו והתשובה לא מצאה חן בעיניו, אבל הוא לא רצה לרדת מהקו עד שהוא מקבל מנהל, ודיבר אליי בצורה ממש מגעילה ומשפילה שיחה שזכורה לי לטובה- לקוחה ממש חמודה שהייתה נחמדה לאורך כל השיחה ולא הפסיקה לצחוק ולהיות אדיבה ונחמדה אליי לאורך כל השיחה כמה פעמים יצא לכם לצאת ממשמרת קשה במיוחד ולהתקשר לנציג שירות של חברה אחרת, ולהוציא עליו את כל העצבים? בחיים לא! אין מצב שאני אתנהג בצורה כזאת כשאני מהצד השני וצריכה לקבל שירות, כי במצב הזה אני רוצה לתת לנציגים את אותו יחס שאני הייתי מצפה לקבל בתור נותנת שרות, לכן אני תמיד אהיה אדיבה וסבלנית בתור מקבלת שירות עוד כמה זמן אתם רואים את עצמכם ממשיכים בתחום? בעיקרון עבדתי בזה כמעט 3 שנים וכבר די מאסתי בזה ככה שאני לא רואה את עצמי (או לפחות מקווה שאני לא אמצא את עצמי שוב בזה) ממשיכה הלאה בתחום שירות הלקוחות

articulate

New member
יאללה ../images/Emo13.gif

משפט אחד??? יש אלפים
כמה דוגמאות: - את יכולה להביא לי ספר חדש, מהמחסן? אני לא אוהבת לקנות ספרים שאחרים נגעו בהם. (את רוצה שאני גם אנקה לך את העטיפה באקונומיקה בדרך, גברת?...) - תתקשרי בבקשה להנהלת הרשת שלכם, ותגידי להם שאצל המתחרים הספר הזה יותר זול. (אני משוכנעת שזה ידיר שינה מעיניהם.) - אני רוצה שתחליפי לי את הספר הזה. קצת נשפך עליו שמן עיסוי, אבל זה לא קשור. אני פשוט לא מסוגלת לקרוא אותו, למה אני לא יכולה לקבל משהו אחר? זו אשמתי שזה לא ספר טוב? (לא, זו אשמתי. אני כתבתי אותו, אני בחרתי אותו ומכרתי לך ואני גם אחראית אישית לזה שאין לך מספיק תאי מוח כדי להתמודד איתו.)
הייתי מתקינה מד איי קיו בכניסה לחנות ומאפשרת רק למי שיש לו מנת משכל ממוצעת ומעלה להכנס. וברצינות - את השכר.
יש הרבה שיחות שלא אשכח, בעיקר את זו שבה לקוחה שאלה אותי על ספר, וכשאמרתי לה שלטעמי הוא פחות טוב מהספרים האחרים של אותו מחבר היא אמרה לי בלי למצמץ "טוב, זה רק מראה שאת לא מבינה שום דבר והכי בריא שתשתקי" ואז עוד הוסיפה "את לא צריכה להעלב רק כי אני אומרת לך את האמת."
אף פעם לא. למה שאעשה כזה דבר?...
לא הרבה, בכנות. בעוד 4-5 חודשים אני כנראה עוזבת מסיבות טכניות, אבל כך או כך האמת היא שאני שחוקה לחלוטין.

Oיון

New member
עונה לעצמי...

מה המשפט הכי הזוי שלקוח אמר לכם? "אולי כדאי שתעזבי את השירות לקוחות, תנסי ציפורנים.. אולי יותר יתאים לך שם (לאחר שסירבתי לזכות אותה על 3 חודשי גלישה, כשהיא טענה שלא גלשה, אבל בפועל גם לקחה מודם מבזק וגם גלשה קרוב ל2000 שעות). יש דבר אחד שהייתם משנים בתפקיד שלכם מה הייתם משנים? בד"כ שכר, אבל בגלל שהשכר במוקד מכירות יחסית יותר גבוה, אני אגיד : להוריד יעדים.. השוק רווי, כמה עוד לקוחות "חדשים" יש בחודש? (אינטרנט) איזו שיחה לא תשכחו לעולם? שיחה של לקוחה זועמת, שדירים זייפו את החתימה שלה בערך ב5 חברות, השאירו אותה עם חובות של כמה אלפי שקלים, וזה חודש אחרי שבעלה נפטר!! צימרר אותי השיחה, המקרה, הרוע של האנשים, ובעיקר, את הוכרת התודה שהלקוחה הזו נתנה לי, אומנם רק "תודה" פשוטה, אבל ידעתי שזה הרבה יותר מזה (דיברתי איתה מעל 10 שיחות בחודש אחד..) כמה פעמים יצא לכם לצאת ממשמרת קשה במיוחד ולהתקשר לנציג שירות של חברה אחרת, ולהוציא עליו את כל העצבים? מודה ומתוודה, שיצא לי פעם אחת, הגיע לי זיכוי בחברת הסלולר שלי, על טעות מובהקת שלהם, יצא שהנציג שטיפל בבעיה היה אמור לחזור אליי ביום קודם, הוא אפילו לא טרח לחזור, אז חזרתי אליו, התרגזתי, והאדישות שלי גרמה לי לצעוק עליו. הרגשתי אח"כ חרא עם עצמי, אבל זה היה מתבקש. עוד כמה זמן אתם רואים את עצמכם ממשיכים בתחום לצערי עוד כמה שנים טובות, עד סוף הסטאז לפחות...

babylon_a1

New member
תשובות

מה המשפט הכי הזוי שלקוח אמר לכם? אני : B גדול , A גדול ו 4 , הלקוח : 4 גדול או 4 קטן ? (בטח היו הזויים הרבה יותר זה מה שעולה לי) אם יש דבר אחד שהייתם משנים בתפקיד שלכם מה הייתם משנים? (ולא לענות את הלקוחות), נו מחסור ברירה ליצור רווחים יותר גודלים מלקוח אחד לשני איזו שיחה לא תשכחו לעולם? לא ידוע כמה פעמים יצא לכם לצאת ממשמרת קשה במיוחד ולהתקשר לנציג שירות של חברה אחרת, ולהוציא עליו את כל העצבים? אני והרבה נציגי שירת הם לקוחות בליתי אפשריים, כי הם מקרים את כל הדברים הקטנים אני לא כועס וצועק על נציגים בטלפון עוד כמה זמן אתם רואים את עצמכם ממשיכים בתחום? שנה

מותר לי

New member
אוייי החזרת אותי לצבא ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המפקד שלי... "גלי, לכי למחסן תבקשי סוללות A4"

babylon_a1

New member
אצלנו היו

תורני מטבח חתמו על צו סיפוח למטבח חיילים חיפשו אבקת חשמל, סוללות זרחן (שהיה לזה איזה שם צבאי אחר)
חיילים הלכו לבקש מהשילישות תלושי שק"ם להנחות בשק"מ

מותר לי

New member
העצוב אצל המפקד שלי...

שהוא באמת האמין שלסוללות AAA קוראים A4...
(והוא היה רס"ן...) האמת, בעבודה שלי עכשיו גם "עובדים" על החדשים... מספרים להם שיש "סריקת גגות" שהקב"ט מבצע מבקשים מהם לעשות בדיקה בטחונית מסויימת לגדרות/מסועים/כסאות וכו' סיפורי אלף לילה ולילה על "המאבטחים הגיבורים" ועל כל הדברים ההזויים שהם כביכול עושים... (אחד הסיפורים מספר על "תורן לילה"- מאבטח אחד שנשאר ער כל הלילה במסוף אחרי שהוא נסגר כדי לוודא שאף אחד לא חוצה משם את הגבול
) לא כולם קולטים מהר

babylon_a1

New member
מגרילים הגרלה

ויוצא שהחייל החדש חייב לקחת הבייתה רשת הסוואה לכבס

למעלה