סקר לי אליכם

galmeyer

New member
סקר לי אליכם

שלום שלום כולם! ברשותכם סקר קצר. סליחה מראש לכל הבנים, הוא מיועד לבנות בלבד. עמכם הסליחה. הסקר נולד אחרי שבפעם האחרונה שהסתפרתי (קצוץ) ממש רציתי להתקצץ עם עוד מישהו. במקרה דיברתי אותו יום עם ידידה טובה שלי, והצעתי לה להצטרף (כך שאני אקצץ אותה והיא אותי). היא סירבה בתוקף, וטענה ש:"קצוץ זה לא לבנות", "בנות צריכות שיער ארוך" וכו'. רציתי לדעת עם היא היחידה שחושבת ככה. לכן: 1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? תודה, גל

noname202

New member
אני../images/Emo3.gif

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת?שנים הלכתי עם שיער קצר...בהשפעת אמא
עד שהגעתי לכיתה ו' וראיתי שלכולן יש שיער ארוך והתחלתי להאריך..
2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת?לא 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת?לא 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף?- 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת?אני חושבת שקצוץ יכול להיות ממש יפה אבל אני לא חושבת שקרחת זה מתאים - לא לבת ולא לבן... 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת?לא

עונהנהנהנהנהנה..

רציתי לדעת עם היא היחידה שחושבת ככה. לכן: 1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? קוצים 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? עשיתי קצוץ..כמעט קרחת 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת?כנ"ל 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף?אבל, עשיתי דה?! 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? סקסי 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת?אולי..אעשה שוב סקר סתום!

חח אוקיי אני../images/Emo3.gif

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? אממ כרה
2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? בעעעעע.. לאא
3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? כנ"ל
4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? -- 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? אממ, האמת זה לא מפריע לי
אבל בכל זאת אני לא כל כך אוהבת.. ואני דיי חושבת, כמו החברה שלך, שקצוץ זה לא הכי יפה לבנות
6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? לעע..

עונה

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? עד הכתפיים ככה 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? בחיים לא 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? ממש לא 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? זה מגעיל.. זה לא נשי בכלל... 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? אין מצבב

ויםעטרכםאוםך

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? קארה כזה. 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? קצוץ חשבתי. 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? אולי אני איישם, אבל לא עכשיו :p 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? כי לא יודעת. זה יהיה קצת מוזר וקיצוני >< 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? תלוי למי... יש כאלה שממש יפה להם ויש כאלה שמוזר 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? אמרתי P:

../images/Emo68.gif

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? קוצים 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? כן 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? כן 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? קרחת לא עשיתי כי ידעתי שאני לא ארגיש בנוח עם זה 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? מגניב להן, לרוב ממש יפה ככה. 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת?לא.

Angel On Earth

New member
עונה:

1.. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת?אממ..עד הכתפיים 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת?לא 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת?לט 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת?אממ..אם הן אוהבות את זה..שייהנו 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת?לא

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifקרחת

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? עד האוזניים 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? לא 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? לא 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? ---- 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? יש כאלה שמתאים להן, ויש שלא... 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? לא

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

לא נראה לי שמשנה, כולם יתרגלו בסוף במילא.

נו טוב../images/Emo19.gif

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת?קצר שהייתי קטנה;[ 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת?לאאאאאא 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת?לאאאאאא 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת?לא יפה לדעתי 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת?לאאא!!!

משעמם, נו.

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? עד הכתפיים. 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? לא. 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? לא. 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? בנות עם שיער קצוץ זה מכוער ולא נשי, קרחת? עוד יותר. בכלל, שיער זה כל היופי שיש באישה, אז קצוץ ?! 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? לא.

Thade

New member
עונה...

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? עד לאזניים,בגיל 5
2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? כן
3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? כן!
4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? הגעתי למסקנה שזה בטח לא יתאים לפנים שלי
5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? אוהבת אותן
6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? בטח,צריך לנסות כל דבר מתישהו,לא?

CAM1LA

New member
עונה

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? קארה 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? פעם מזמן 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? כנ''ל 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? רציתי לעשות כשאני אגדל אבל אני כבר לא רוצה כי זה ממש לא מתאים לי ואני אראה זוועה עם זה 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? יש כאלה שיפה להן ויש כאלה שלא 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? לא נראה לי. הייתי רוצה אבל זה לא מתאים לי

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? קרה. 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? קצוץ, ז"א עד האוזניים. לא יותר. 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? כנ"ל. 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? כי רק לפני כמה זמן הסתפרתי לקרה ואולי יבוא לי אח"כ. 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? תלוי למי. למי שיש לה מבנה גוף ופנים נשיות זה יכול להיות מאד יפה. לאחרות זה סתם נראה כאילו נדבק להן מסטיק לשיער. 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? לא. לא מתאים לי.

עונה../images/Emo46.gif

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת?לא הסתפרתי בחיים... כאילו לא משו רציני... עשיתי קצוות וזה אבל לא אורך אורך..:] 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת?לא 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת?לא 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף?לא נסיתי ולא ינסה(= 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת?זה לדעתי ממש לא יפהה(= 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת?נאו

יעז

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? עשיתי קוצים 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? חשבתי 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? עשיתי 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? עשיתי 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? קצוץ, כמו כל תספורת, צריך להתאים לבנאדם. אם זה מתאים אז זה מהמם קרחת, לא יודעת. לא אוהבת לא לבנות ולא לבנים. 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? אולי אני אעשה שוב קצוץ, אבל כרגע אני מאריכה. בשביל האתגר

ברוש36

New member
אני../images/Emo3.gif

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת?קצת אחרי הכתפיים
2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת?ממש לא 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת?לא 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף?- 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת?לא אוהבת. 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת?לא
היה נחמד

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? אממ.. משהו כמו פטרייה אבל יותר ארוך
כשהייתי בת 4, והספר עשה את זה בטעות. זה לא נחשב, נכון?
2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? לא, זה לא יתאים לי. 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? ממש לא. 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? -- 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? שיעשו מה שבראש שלהם
יש אנשים שזה מתאים להם ויש כאלה שלא. 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? ממש ממש לא.

A Radcliffe

New member
אני?../images/Emo129.gif

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת?אה... לא זוכרת... 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת?כן..קצוץ... 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת?כן..... 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף?כי... אמרו לי כשהסתפרתי פעם שאם אני אסתפר יותר קצר יהיה לי אפרו ולא בא לי.. 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת?שיהיה להם בכיף (רק אם הן רצו לעשות........) 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת?לא.. וויזלי:)

למעלה