סקר לי אליכם

MK respect

New member
=]

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת?נראלי עד הכתפיים כזה... 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת?כע אני רוצה לעשות קצוץ אבל אני יודעת שאני יתחרט על זה אז אנלא עושה.. 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת?כנ"ל.. 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף?כי ידעתי שאני יתחרט על זה אחוריזה וחוצמזה בגלל שהצ'כונה שלנו כוווולם רכלנים ומעניין איך יגיבו על דבר כזה..וחוצמזה שבתדודה שלי עשתה וזה מכועררר... 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת?קרחת זה נוווורא אבל צוץ-למה לא?? 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת?לא נראלי..

coullette

New member
טוב

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? קצוץ בכיתה ח 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? כן 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? כן 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? עצלות 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? אחלה 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? לא יודעת

עונה ...

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת?עד הכתפיים כזה ... 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת?כן ... בצחוק כזה ... 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת?לא
4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף?מממ... אני אוהבת תלתלים. 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? שנטלי הזאת שעשתה היא ממש יפה ... יש כאלה פרקיות שעושות ולפי דעתי זה לא יפה
6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת?לאאאאאאאאאאא חס וחלילה

wilderness1

New member
קרחת זה מדהים לנשים

קרחת זה יפה, טבעי, נטו, סקסי, נעים...זה מדהים כשאני נפגש עם מישהי קרחת נאבדות לי המילים... ו..כמה חברות שלי כבר עשו קרחת בשבילי ואני מסכים אתכם/ן, לחלק זה מתאים לחלק לא......

ybenor

New member
................

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? נראה לי קארה כשהייתי ילדה קטנה.. 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? אמממ ממש לא!!!! 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? לללללללללאאא!! 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף?...... 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? אמממ לדעתי זה לא יפה לבנות וגם לבנים זה לא משהו... כי יפה לבנות זה שיער ארוך.. 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? אין סיכויייי

../images/Emo68.gif

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? קרה וזה היה מכוער למדי 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? כן 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? כן 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף?כי פחדתי שזה לא יתאים לי לפנים 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? תלוי ... אבל הכי יפה שיער ארוך 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? אולי..

KillER SmiLEY

New member
עונה../images/Emo3.gif

לא משנה שזה מאוחר.. 1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? מדורג 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? לא 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? לא 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? לרוב הבנות, קצוץ זה ממש יפה!!! קרחת אנלא מחבבת במיוחד 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? אולי כשאני אהיה אמא מאגניבה

ירדיי

New member
עונה נה נה נה :))

. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? מממממממ לא זכור לי 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? לאאאא 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? לא רציתי אבל נוו 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? שהן פריקיות ודוחות לי ת'צורה...סורי אם העלבתי מישהי.. =\ 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? לא לא לא לא!!!!!!!!!!!!!

DarkMagic17

New member
התשובות שלי../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? קצר מאוד, אורך של 5 סנטי' בערך 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? כן 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? לא 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? לא רציתי
5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? יש כאלה שזה נראה עליהן טוב ויש כאלה שלא 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? בהחלט לא

yardenga

New member
חח עונה...

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? קארה.. לפני כמה שבועות.. :) 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? ממ כןן קצוץ... 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? כן חח כשהלכתי לעשות את הקארה אבל לא היה לי אומץ.. 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? ממ לא היה לי אומץ 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? ממ קצוץ.. וזה נחמד אבל יותר יפה זה בנים עם שער ארוךךך 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? ממ אם אני אעשה ראסטות אז רוב הסיכויים :p

המ

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? עד קו החזיה [אנלא אמיצה, הא? |:] 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? רק כשיש לי bad hair day :} 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? לא[?] 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? לי מתאים שיער ארוך =/ ולדעתי שיער קצוץ או קרחת זה לא יפה. לא לבנים ולא לבנות. אני מאוד אוהבת שיער ארוך. 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? שהן אמיצות? |: 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? לא נראה לי.

../images/Emo26.gif

1. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת? קצר מאוד. 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת? כן. 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת? לא ברצינות. 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף? - 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת? אם טוב להן ככה, אין לי מה לחשוב בענין. 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת? אולי.
ואם לא הבהרתי את עצמי טוב, אני ממש לא מסכימה איתה.

עונה

. מה התספורת הכי קצרה שהסתפרת?- פיטריה 2. האם פעם חשבת לעשות קצוץ/קרחת?-לא 3. האם פעם רצית לעשות קצוץ/קרחת?-לא 4. אם רצית ולא עשית, למה לא עשית בסוף?-לא רציתי 5. מה את חושבת על בנות עם קצוץ? קרחת?-יש כאלה שזה ממש יפה להן.. 6. האם את חושבת שתעשי בעתיד קצוץ/קרחת?-לא נראה לי..אני בעד שיער ארוך מאוד..לי לפחות זה יפה..

למעלה