**********סקר ליום שלישי********

sahr12

New member
לא תודה..........חחחחחחחח

אנחנו נשואים....אין עוד...תגיד תודה על הפעם שקיבלת.. ותקרא תספר שליד המיטה.........חחחחחחחחח אהלן..

yafit75

New member
סעררררררררררררררר!!!

ואתה חביבי,, מה אתה אוהב לעשות אחרי הסקס??? עוד סקס?

sahr12

New member
אני אוהב ללקק..........חחחחחחחח

אני קם......מסתכל על רעייתי שתחייה.......מעביר יד על השיער.. (היא מושכת לי..) מוציא אויר........אפפפפפפפפפ..... ומהרהר...מעניין איפה היא למדה את כל התרגילים החדשים??חחחחחחחחחחחח... הולך למקרר.........שם יד על ה"חבילה" שאיזו שכנה לא תלכלך עליי... חחחחח......מוציא גזר,מלפפון,עגבנייה..כולורבי...שם בקערה אחרי ששטפתי כן??....בא למיטה.....אישתי כבר חולמת...על רוחות של תשוקה.. ואני מתחיל לנגוס וללעוס......רררררררררררר,,,,,,,,,,רררררררר,,,,,,,, פתאום אני שומע אנחה......."סממאמקקקקקקק.....אתה עם השטויות שלך" חחחחחחח......לך לסלון יש שם גם טלויזיה....אה ככה??אני עונה... פעם הבאה חפשי מי יזיין אותך!.......והולך לסלון.........חחחחחחחחחח נ-ב יש לציין כי הכל נאמר בהומור ...בביתנו הקט... שלא יתפרש חלילה...ותתחילי לרחם עליה או עליי.........חחחחחחחח

להתכרבל........

בתנוחת כפית.......ולא לזוז... עוד כמה דקות...בבקשה...???????. חכה.....אל תסתובב..אל תרדם תן לנשום עוד קצת מריח שלך......

את האמת?? מה ממש אחרי?

לוקחת מגבת גדולה..... פותחת מים רותחים בכיור.... מרטיבה את כל המגבת........ המגבת רותחת........ הוא בינתיים על הבטן....... נאנח....מנמנם כזה???. סוף הדרך???. ואז לאט לאט אני פורסת את המגבת החמה עדיין עם אדים של המים החמים....לאורך גופו איזו אנחת הפתעה יוצאת לו?... חבל"ז .......תנסו........

קסומה

New member
הנה הוא בא.....בעקבות ריח הסקס

הלוווווו פנטי

למעלה