**********סקר ליום שלישי********

sahr12

New member
**********סקר ליום שלישי********

חחחחחחחחחחח......כזוגות נשואים אנחנו מוצאים את עצמנו לפעמים עושים סקס.......חחחחח (מה הקשרררררררר?????צועקת דרמנא ומושכת בגבות) השאלה היא כזו...מה אתם הכי אוהבים לעשות לאחר הסקס?? לישון?? לאכול?? לעשן?? לצעוק??חחחחחח.. לראות טלויזיה?? להתקלח??

אפשר....

עוד סיבוב ?????? אבל אם אין בנמצא..... (כי הנמצא כבר נוחר)... אז מקלחת ולישון.

קסומה

New member
חחחח איזה סקר זה.......

הכל תלוי בשעה שהסקס מתבצע.........(דיפלומטית משהו...)

sahr12

New member
תאמיני לי את כזו קלילה...

שלא צריך קלינקה און.......חחחחחחחחחח תעני כבר!!!!!!!! שעה ונעליים...חחחחח..ואם כבר את פה.. מהן השעות שלך??:)

קסומה

New member
זהו ש.........

אין לי שעות........... עוד מעט גם תבקש פרוט עו"ש מחדר המיטות ..........

קסומה

New member
בהתחשב בזה ש....

יש לי שבועות ספורים לפעילות, אני משתדלת לעשות את המקסימום.....חחח אמרו לך פעם שאתה גנוב??????? אה כן, אמרו.. תמשיך לחייך יפיוף, יפה לך.

nightroll

New member
אצלי זה בשילוב עם הלפני

לפני סקס אני מחממת שמן במחבת, ושמה שניצלים. אחרי סקס אנ באה ובודקת אם כבר צריך להפוך אותם.

yafit75

New member
אחרי הסקס ,, אני אוהבת ללקק

קרטיב קר!!!! אצלי זה מנהג קבוע,,,, שטראוס כל יום באים אלי הביתה ושמים לי חבילת קרטיבים ליד הדלת,,,, ובזמן האחרון,,, הם באים פעמיים ביום!

sahr12

New member
את מתאמנת על רטוב...

אחרי שהתאמנת על יבש.........חחחחחחחחחח אהלן יפיתוש...ובעלך לא מתחרמן עוד פעם...כשהוא רואה אותך מלקקת???????חחחחחחח

yafit75

New member
חחחחחחחחחחחח ההיפך הוא הנכון,,,,

אני זו שמתגרה שוב,,,, אהלן? כבר שלוש שעות אני פה, ועכשיו אתה אומר לי אהלן,,,, חכה שאני אתפוס אותך!!!

sahr12

New member
חחחחחחחחח...את מתגרה??

אז מה את עושה?? הוא נוחר..........חרררררררפפפפפפפ.. את שולחת לו יד מתחת לפיג´מת פסים.....נוגעת בפיוז.....חחחחחחחח והופ!! האור כבה המפסק קפץ...סחתיין עליכוםםםםםםם.......:) אמרתי עכשיו כי לא רציתי להפריע לך באוכל..(סופגנייה) :)

yafit75

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יקרוע,

נראה לך,,, אחרי טקס כזה,,,, עוד טקס,,,, לא בובה,,, אין לי כח,,,, ואם בא לי שוב,,,, אני מעירה אותו,,, לא נותנת לו לישון ומעירה גם את השני,,, ויאללה עליהום!!!

yafit75

New member
חצילים???

חצילים - אז ככה,,,, ביום שבת,,, אחרי סקס טוב על הבוקר,,, אוכלים חצילים עם ביציים,,, בתוך פיתה,, עם סלט!!!! זה יכול לעבוד גם עם חצילים,,,,

למעלה