*********סקר ליום ראשון********

אישתי.....אהובתי

בזכותה אני קם עם חיוך רחב כל בוקר מבינה את אשר על ליבי ללא צורך במילים מקבלת אותי עם מעלותיי ומגרעותיי מפנקת , אוהבת, תומכת , .... אמא לדוגמא היא החצי השני שלי (ובלעדיה אני חצי בן אדם) האשה הכי יפה ונחשקת בעולם והכי חשוב: החברה הכי טובה שלי יש לי הרבה מזל לחלוק את החיים איתך....

sahr12

New member
אין אייקון של בכי מר...????חחחחחחחח

בחיי, מכל הלב מפרגן... יחי הפחד!

מיכל31

New member
נשמה שלי אוהבת אותך

כל מילה מיותרת. ד.א- אפשר לתלות על המקרר ?

sahr12

New member
ועכשיו בעלה יתחבא מאחרי העץ...

וכל רגע יציץ ויצעק..."אנא בחיבאק"...."אינתא עומרי" ומיכל תשים מדבקה אדומה על המצח...ותביא את כל החברות וישירו בהודית... "טיגנא,מראנא מאמור קפאנאאאא" (אני אוהבת את הנשמה שלי)... ובעלה יזמין את מואיז העיוור שינגן על העוד...חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח... תהנו לכם. אני הולך לחדר כושר הישבן שלי הפך להיות מדנדל..חחחחחח

אישתי.....אהובתי

בזכותה אני קם עם חיוך רחב כל בוקר מבינה את אשר על ליבי ללא צורך במילים מקבלת אותי עם מעלותיי ומגרעותיי מפנקת , אוהבת, תומכת , .... אמא לדוגמא היא החצי השני שלי (ובלעדיה אני חצי בן אדם) האשה הכי יפה ונחשקת בעולם והכי חשוב: החברה הכי טובה שלי יש לי הרבה מזל לחלוק את החיים איתך....

אישתי ...אהובתי

בזכותה אני קם עם חיוך רחב כל בוקר מבינה את אשר על ליבי ללא צורך במילים מקבלת אותי עם מעלותיי ומגרעותיי מפנקת , אוהבת, תומכת , .... אמא לדוגמא היא החצי השני שלי (ובלעדיה אני חצי בן אדם) האשה הכי יפה ונחשקת בעולם והכי חשוב: החברה הכי טובה שלי התמזל מזלי כשנפל בחלקי לחלוק את החיים איתך....

רק עכשיו ראיתי...

הוא לא מושלם! הוא לא! אבל בעיני הוא יפיפה ויש לו עיניים מטריפות ואת האף הכי חמוד שראיתי מימיי ושפתיים נחשקות וחיוך מפתה ואת הזיפים האלו, שנותנים לו מראה כזה סקסי ואת סגנון הלבוש והריח של הבושם שמוציא אותי מדעתי והבעות הפנים המצחיקות המוסר והשתיקות בדיוק ברגעים הנכונים. הבגרות שהוא מפגין והיכולת להבחין במצבי רוח משתנים. את הקול השרמנטי מלווה בצחוק חרישי והמבט שחודר ישר לתוכי. היכולת לחשוף כל מה שמתחת לפני השטח להכיר אותי יותר טוב מאשר הכרתי את עצמי, לבטח. הוא חמוד ומקסים וטוב לב ונהדר ומה עם מתוק אמרתי כבר? אינטילגנט ויפה וחכם והכי מדהים בעולם. והוא לא מושלם, הוא לא!

giulietta

New member
ברדוקה

סער התכוון לבן זוג הקבוע.
(עאלק "לא מושלם"....רק שלי יכול להתחרות בשלך חחחחחחחחחח) ככה זה, הטובים לטובות חחחחחחחחחחח

למעלה