*********סקר ליום ראשון********

sahr12

New member
*********סקר ליום ראשון********

מהי פילוסופיית החיים שלכם-ן??....אופס......שאלו את זה...:) כזוגות נשואים לא מצאנו את עצמנו מפרגנים הרבה לבן-בת הזוג..נכון??? (ייאלהה בלי דאווינים..חחחח) הנה הזמן והמקום לתת כמה מילים טובות מחמאות,לאלו שאנו מתעוררים-ות לצידם... שרשרו..ובלי ללקק סתם....חחחחחחחחח

שייכת

New member
הנה המשיח הגיע....

אני רואה שעדיין המשפט הזה מעלה חיוך על פנייך היפות, אני רואה את האושר ניצת בעינייך כשאתה מסתכל עלינו, בעיקר עליו... אבא נפלא שכמוך, האיש המקסים שהינך, האהבה הגדולה שלי, אתה. בטוב וברע, באושר ובכאב הנורא, רק אותך אני רוצה, רק איתך אני רוצה להיות. שלך, איתך. לעולם.

היא האופטימלית בשבילי

מבינה ורכה, מחזירה אותי לפרופורציות בעדינות, טובת לב ומפרגנת, אינטואיטיבית ואינטיליגנטית, מבינה כל הברה שאני מוציא כתיאורייה שלמה (מה שחוסך ממני המון מאמץ להסביר חחחח), אמא מושלמת, הרמונית ומשוחררת, משחררת ספייס בנדיבות ונראית עדיין כמו החלום הרטוב שלי...

טליה34

New member
הוא האהוב שלי

לצידו אני הכי בטוחה בעולם הוא מצחיק הוא מקשיב הוא תומך הוא אבא מדהים הוא רגיש הוא תומך הוא החבר הכי טוב שלי אני גאה להיות לצידו,איתו,לידו הוא מפרגן הוא אוהב, ולא נותן לי לרגע לשכוח זאת.

yafit75

New member
מסכימה עם כולכם,,, רק שלפעמים,,,

הוא לא נותן לי להפגין כלפיו ולהראות לו,, שזה נכון,, לפעמים הוא מוציא אותי מהדעת,,, אבל אנחנו מדברים על דברים טובים,,, וכמו שאמרתי לאשתו של סער12 שהוא יודע לפנק,,,,הוא ענקי בזה,,, בשלן טוב,,, אחראי,,, עובד קשה,,, וגם כשהוא עובד קשה,,,, תמיד יש לו זמן להקדיש לי,,, ולהוכיח לי כמו שאני חשובה לו,,, ולפעמים, כמו שאמרתי,, הוא יכול לשגע את הרצפה והתקרה,,, אם הקירות היו יכולים לדבר,,, הם היו עושים המון רשע,,, כי הוא זיין להם את השכל,,,, כזה הוא בעלי,,,, לפעמים מתוק,,,, ולפעמים חמוץ,,, ולפעמים חריף,,,, אך למרות הכל,,,, בעלי,,, אני אוהבת אותך!

sahr12

New member
היא,היא,היא....

בטוב,ברע היא נשארה.... היא חכמה,רק חכמה יכולה לסבול אחד כמוני... היא אישה,אימא,רעייה,מאהבת,כואבת,צוחקת,היא מגדלת אותי. כשאני בא מהגן...היא פותחת זרועות ושואלת.."מי בא לאימא??" אני רץ,רץ,רץ...... ויש גם קטעים שהיא מרגיזה אותי......Y///Y....אז אני מחייך מוציא תכדורגל מהבאגז´ ומשחק סטנגה בסלון......חחחחחחחחח בקיצור היא מכירה כל ניע,זיע....באישיות שלי (אם יש אישיות בכלל..חחחחח) מאושר שיש לי אותה.

yafit75

New member
חחחחחח תהיה פעם אחת רציני,, יגנוב,,

בחייאת פנטום,, תן מילה טובה על אשתך,,,,, (אחחח איזה גברים אתם?)

אשתי...אין אף אישה כמוה בעולם...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... עובדה !

טליה34

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סליחההההההההההההההההההההההההה זה היה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

sahr12

New member
שב,שב...גם תורך יגיע!

רק תפסיק להיות גזען...חחחחחחחחחחחחח.. מה קרה מוקה כבר לא מתאים????חייב לבן??? אם יש משהו שאני מחכה לו...זו החתונה שלך! אני אוריד תשרשרת..אלבש חולצה עם צווארון ומכנס קופיקו..(שאימא שלך לא תגיד שאתה מסתובב עם עבריינים.חחחחחחח)מיכל תמרח לי פודרה בהירה... נעלי המגפר...ואעשה לך שמח...אשמח בשמחתך..

תודה !!!

עכשיו לא אצטרך להתלבט אם להזמין אותך או לא ... חחחחחחחחחחחחחח...

yafit75

New member
וסער עוד לא מצא לך אישה,,,,

סער,, חשבתי שאפשר לסמוך עליך,,, יש כאלה שאומרים: מצאת אישה - טוב,, לא מצאת - עוד יותר טוב,,, חחחחחחחחח עכשיו הבנתי למה אתה מדבר עם הכרית שלך כל לילה,,, ושלא נדבר על זה שהיא רטובה,,,, מאוד!!! סתםםםםםםםםם סתםםםםםם

yafit75

New member
איזה פאדיחה, למה לא אמרתם שהוא לא

נשוי,,,, חחחחחחחחחחחח מותר לי לצחוק על עצמי,,, נכון,,
איזו הבלה אני,,,,

הוא קודם כל אהבה.

והוא גם... חבר טוב הדבר הכי יציב בחיים שלי ההורה הכי סבלני שאני מכירה (ובענין הזה של ההורות הוא טוב ממני פי מליונים) הביקורת הכי אובייקטיבית שאני יכולה לקבל בכל תחום הפירגון הכי שווה שיש איש שיחה מרתק ואל תחפשו בו פגמים, בזוגיות שלנו אני זו שמביאה את הפגמים ומודעת לזה.

מקסיקני

New member
היא האחת והיחידה...

בטוב וברע..בחולי ובבריאות... באושר ובעצב.. בשיגעון ובשפיות... היא הצלע המשלימה לתמונה אחת ושלמה.. היא הדלק במנוע... היא ההמברקס בירידה.. היא הפוש בעליה... היא האחת והיחידה ...

למעלה