סקר לא קל.

d a n i e l s 5

New member
:))

זהו שכרגע לא..... אבל לכי תדעי..... ברגע שהוא יתפנה שוב....אבדוק בשבילך.

destiny36

New member
../images/Emo7.gif

אני ביקשתי ראשונה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחח (צוחקת כמובן)

d a n i e l s 5

New member
האמת...

שאם תאמצי את המח שלך....ושהרי בתקופה שעבדת "בשכונה" מן הסתם הכרת אותו,אותנו...את הסבתא שהיתה מגיעה מירושלים להוציא מהגן.. מחייכת.

destiny36

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומהההה

חחחחחחחחחחח לכי תדעי בטח נכנס אליי למשרד לשלם חסר לו שלא חייך
סביר שראיתי אותו בין כולם

לי יש

1. דייקן 2. מאורגן 3. חרוץ אך לעומת הדברים השליליים זה לא עומד במבחן הזוגיות.. בעצם זהו!!1 לגבי אמא שלו..אין לי כלום מה להגיד..רק שתצא מהחיים שלי. לגבי גיסתי לשעבר..כנ"ל.

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

על הגרוש.....לא שותה לא מעשן לא משחק קלפים ולא הולך עם בחורות.... החמישי ממממממ תן לי לחשוב רק התעוררתי על חמתי אפשר חמישה מעדנים שהיא מכינה
על הגיסות
יש לי 5 גיסות אפשר ת'שמות שלהם
המפגש המשפחתי גרם לחתונה ו-שני ילדים מדהימים

shovalit35

New member
../images/Emo13.gif

האקס שלי 1. נראה טוב 2. מתופף טוב 3. זהו לא מוצאת יותר חמותי 1. אשא טובה 2. מבשלת טוב אין לי מה לאמר עוד

Rinattt

New member
הממממ...

1. הממממ... רגע חושבת... 2. עדיין אני חושבת על הראשון... סתם סתם סתםםםםם אבא טוב (
) לא שקרן בכלל (
) לארג' (
) מפנק (
) אוהב לעזור בכל דבר (
) סתם עכשיו ברצינות... הוא אהב לצחוק (עליי) הוא אהב לחיות טוב (בלעדיי) יש לו חלק בגוף שהוא גדול וזה לא המוח
הוא נשמה
הוא אוהב רק אוכל מבושל ולא ג'אנק פוד או מסעדות
(ז"א שהייתי חייבת לבשל כל יום טרי טרי) 'צטערת זה מה מצאתי... אפשר היה לקצר ולהגיד הוא היה
שייח' סעודי. אה כן והוא משלם במזומן (אחרי בכי תמרורים, וטלפונים בלתי פוסקים). חמותי? עדיין חמותי
היא בבית אבות ככה שהיא לא יודעת שהתגרשנו בכלל, הוא מפחד לספר לה, היא תחנוק אותו... דווקא אני אוהבת אותה, היא תמיד עזרה לי, המשפחה שלו? אוףףףף אחותו עדיין קוראת לי "גיסתיייייייייי" באמצע העיר, לא שזה מפריע לי אני בקשר טוב מאוד עם כולם! המשפחה הנגדית גרמה לי להבין שאין אין אין כמו המשפחה שלי בעולם! ושאפשר להסתדר גם כשמתגרשים, אני עדיין בקשר טוב איתם. מה שמזכיר לי שהבטחתי לה שאבוא לבקר ושכחתי
אופססס...

destiny36

New member
לפעמים כשאני קוראת אותך

זה מצחיק אותי איך שאת כותבת כאילו על הגרוש שלי

henush7

New member
איך את אומרת...

200% נכות...
הזדהות מלאה בתכונות האופי
אבל אני יכולה לומר מה לי יצא טוב מזה 1. עצמאות מוחלטת בשליטה בחיי. 2. נהפכתי להיות G P S אנושי. 3. הכרה בזה שאני יכולה לבד - בגדול. 4. והדבר החשוב ביותר בחיי - הנסיך שלי
האושר הענק
אחרי המבול...

vered 37

New member
שייח'

זה בקטנה הייתי אומרת. טוב שלא ביקש מניפה לעשות לו פווווו בימי הקיץ החמים. ורדה היתה אומרת..... תארזי אותו באריזה יפה עם סרט ורוד ...ו... לפח וחסל !

jdpworld

New member
יכול בקלות

לחשוב על חמישה אנשים פה שמעצבנים אותי יותר... מניח שגם שלא התכוונת זו תשובה לנושא.

למעלה