סקר לא קל.

galia1962

New member
יש לי יש לי יש לי../images/Emo13.gif

האקס שלי, הגון, ונדיב, ומוכן לעזור בכל עת, אבא מקסים ומשקיע בבנות. בקיצור-בן אדם!!!! והחמות שלי, מקסימה, נדיבה , משקיעה, עוזרת לבן שלה ולנכדות שלה בכל עת וצורך,. אישה מקסימה. וגם הגיסות של לשעבר. נשים מקסימות. וכל מי שמכיר אותי יודע שכל מה שכתבתי, זה בלי טיפת ציניות. כבן זוג, לא מוכנה לקבל אותו לעולם, אבל זה לא מוריד מערכו כאדם, ולא הופך את משפחתו המורחבת למפלצות. להיפך, היו ונשארו אנשים מקסימים, ושמחה להפגש איתם באירועים משפחתיים

חן חן40

New member
אין לאף אחד דברים טובים

להגיד על האקסית שלו? מה, רק לנו השנים יש דברים טובים על האקס שלנו? אז אני לא אגיד את שלי עכשיו....................

למה רק 5

האקסית שלי היא קודם כל 1.אישה מדהימה 2.אחת הנשים והאנשים הכי חכמים שאני מכיר 3.אמא לתפארת 4.סקסית בטירוף 5.ישירה 6.כנה 7.שאפתנית 8.רגישה ואני יכול להמשיך כך לנצח חבל רק שהיא לא ידעה איך לישם את כל אלה גם בזוגיות ועל אימא שלה אין לי מילים מתאימות
וטוב שאין חחחחחחחחחחחחחחחח שבת שלום לכולם הגמד

על חמותי יכולה לכתוב גם 50 תכונות

טובות ומשובחות- אני אוהבת ומעריצה אותה- כנ"ל הגיסות והגיסים- השכלנו לשים הכל בצד לטובת הבן-וכולנו משפחה אחת גדולה ומאושרת. וחמותי היא באמת אישה מדהימה בצנעותה בחוכמתה ובאהבתה. על הגרוש שלי...(ולוקח לי זמן לחשוב ולחשב)- לא אצליח להגיע ל-5 (לצערי). איש עבודה מוצלח/ומצליח. וואלה... אשכרה אין לי עוד- (נישבעת-מחייכת במבוכה).

תראה תשמע

על האקס שלי יש רק דבר אחד טוב לומר, שהוא היה הבן של חמותי ז"ל... על חמותי ז"ל קצרה היריעה מלדבר בשיבחה, אהבתי אותה כשהייתי אשת בנה ואהבתי אותה גם אחרי שהתגרשתי ממנו...

אה וכמובן שכחתי

גיסתי לשעבר היא אחת החברות הכי טובות שלי עד היום... והאמת רק בשביל להכיר אותה ואת הוריו היה שווה להיות איתו

לי דווקא יש ../images/Emo26.gif

1. הוא מצחיק אותי. 2. הוא חברותי מאוד. 3. הוא אבא טוב. 4. סליחה, אבל מבשל מצויין - כן נחשב אצלי. 5. הוא בן אדם נחמד. אף פעם לא אהבתי את ה- "אמא שלך .. אמא שלי" הזה, למרות שמאז שהכל התחיל אני פשעתי קצת בעניין הזה. למרות שאני כבר לא בקשר עם חמותי - אין לי דברים רעים להגיד עליה. עזרה לי/לנו המון ותמיד יכולנו לסמוך עליה. חמי - איש זהב!!! קול הגיון יחיד במערבולת המכוערת הזאת שלנו. גיסתי, אההח, גיסתי - אפשר לעבור נושא? המפגש עם המשפחה שלו עשתה לי רק טוב. פגשתי אנשים נפלאים ומשפחה חמה וכמובן - שני האוצרות שלי.

../images/Emo178.gif ח ו ש ב ת ש....

הוא כבר לא אותו אחד שהיה איתי, הוא שונה היום אז מנסה... הוא אבא מדהים, רגיש ואוהב! הוא ישר והגון הוא איש רגיש הוא רקדן מדהים וכן...גם בשלן מצויין וז...מצויין (לקח מזכרונות העבר...) אמשלו...נפטרה אחרי שהיינו ביחד שנה והיא העריצה אותי ואני אותה... אבשלו....בבי"ח חסר הכרה בימיו האחרונים...אף פעם לא היה קשר ... גיס...גר בארה"ב....נפגשנו פעם אחת כל החיים! והמשפחה....המשפחה הזו....לימדה אותי שגם משפחות שלומות ומאוחדות (הורי גרושים) לא תמיד מאושרות....

ליהי38

New member
../images/Emo9.gif

חמש דברים על האקס 1 אב טוב ודואג 2 עוזר 3 תומך 4 יודע לבשל 5 רגיש על חמתי ז"ל יש כל כך הרבה דברים טובים להגיד שהמקום לא יספיק אישה עם הרבה חוכמת חיים הרבה רגישות הרבה חום ואהבה על הגיסות שלי יש לי רק דברים טובים להגיד. אולי "יפסדתי" בעל אבל ירבחתי משפחה חמה טובה ומפרגנת

למעלה