סקר לא מאושר

The ArchAngel

New member
סקר לא מאושר

האם אתם זוכרים את האהבה הראשונה שלכם? ואם כן, באיזה גיל?

ל יב י

New member
בטח שאני זוכרת../images/Emo14.gif

אהבתי אותו עוד לפני שהוא ידע מה זאת אהבה. זה היה בבית ספר יסודי, לא זוכרת באיזו כיתה. כשהוא גדל וגילה מה זאת אהבה, הוא החליט להתאהב בחברה שלי, איזו אכזבה (האמת היא שהיא היתה נורא חמודה). ראיתי אותו לא מזמן בטלויזיה באיזו תוכנית בישול והתפוצצתי מצחוק. איך שהוא מקשקש, הדברים שמעניינים אותו, צורת החיים שלו, ואיך שהוא נראה, - כ"כ לא מתאימים לי. וזה מענין, על סמך מה מתאהבים בגיל כ"כ צעיר? ואם תרצו, על סמך מה מתאהבים בכלל?

../images/Emo142.gifיכולה לומר על עצמי

שאהבה בגיל צעיר, מבוססת בעיקר על מראה חיצוני, ואהבה בגיל יותר מבוגר, לפחות אצלי, באה בעיקר בגלל האופי. כשהייתי ילדה ולמדתי ביסודי, אני ושתי חברות שלי ועוד שלושת רבעי הבנות בכיתה היו קרועות על ילד אחד, שהזכיר לנו אז את ג´ורג´ מייקל. כן התקופה הייתה שלהי שנות ה-80´, כשהפוסטרים של ג´ורג´ ממעריב לנוער, כשהשיער שלו עוד היה מחומצן, עיטרו את דלתות ארון הבגדים שלנו (מה על הקירות? ההורים היו צועקים שזה תולש את הצבע). טוב, האמת היא שאני אמרתי "סתם" שאני אוהבת אותו, בשביל לא להיות "יוצאת דופן, בגלל שגם הייתי "late bloomer". בכיתה ו´ התאהבתי בילד חדש שהגיע לכיתה ועוד גר קרוב אליי. בניגוד לרוב הבנים, הצלחתי לתקשר איתו, למרות הביישנות שלי. ונהיינו ידידים. אבל האכזבה הכי גדולה הייתה שהוא היה חבר של חברה שלי וראיתי אותם כל פעם ביחד וזה שבר אותי. אח"כ הוא נפרד ממנה, שמחתי ואז, הוא נהיה חבר של חברה אחרת שלי. וכן הלאה וכן הלאה, רק שלי הוא אף פעם לא היה חבר, וכמובן, כשהוא רצה להיות חבר, אחרי שנתיים אולי, אני כבר לא הייתי מעוניינת. בחטיבה היה לי אותו סיפור, התאהבתי בכיתה ז´ באחד, שגם רוב הבנות היו מאוהבות בו, אבל הוא דווקא רקד במסיבות תמיד עם כל החברות שלי, ורק איתי לא. לילה אחד כשהייתי בבית, קרה משהו מוזר. פתאום התחלתי לדמיין מה היה קורה אם אני והוא היינו חברים, איך הוא היה בא אליי הביתה, מתיידד עם אח שלי וכו´. בבוקר למחרת קרה משהו מוזר, אחרי שכל כך הרבה זמן הוא התעלם ממני, ראיתי פתאום איך הוא מתחיל להסתכל עליי ומנסה להשתטות לידי כדי לעשות רושם וכו´.. ממש נבהלתי מאיך שזה קרה, אחרי שדימיינתי את זה, כאילו יצרתי את זה ממש. אבל לא נתתי לזה להתפתח אז, כי הייתי ממש ביישנית ולא לציין, נורא לא מקובלת בכיתה. זהו.. היום אם אני מתאהבת, זה בעיקר בגלל אופי עם עומק רגשי, לב רחב, וראש אינטלקטואלי ומבחינת מראה חיצוני, בעיקר בגלל העיניים..

מה הגדרתך לאהבה ראשונה?

כי אנשים עוד עלולים להעלות פה באוב את גילה, המורה לריתמיקה מכיתה ד´...

מה לא היה ברור?

ראשונה זה ראשונה, ואין בכך שום פשרות. אם גילה הרוויחה אז היא הרוויחה, כיתה ד´ או לא כיתה ד´. אני, אגב, הייתי late bloomer והתאהבתי רק בכיתה ה´. היא היתה מכיתה מתחתי, היו לה המוני נמשים ועיניים כחולות, קצת מיימיות. אח שלה היה בכיתה שלי, והיה יפה ושרירי. מובן שבאותם ימים התחומים טושטשו ואני מוכן להודות שחלק מאהבתי אליה היה קשור בהערצתי את אחיה. החלומות העיקריים שלי לא עברו את מציאות חלומותיו של זיו25: דמיינתי בעיקר שאני ניגש אליה אחרי הפעולה בתנועה, מבקש ממנה בקול רועד אך בוטח (ועל זה התאמנתי בלי סוף): "את מוכנה לבוא רגע החוצה?". ואז - - האמת, לא כל כך ידעתי מה אז, אבל הדמיונות ע ד לאותו הרגע היו גם ככה כל כך מסעירים, שבכלל לא היה משנה לי. זהו בערך. מה קרה איתה, ומה קרה לאחיה ז"ל - זה כבר קצת פחות משמח, אז אני אשאיר אתכם בכיתה ה´. במידה רבה היה אז הרבה יותר כף ופחות כואב.

jahnon

New member
בטח שאני זוכר

עד היום אני שואל את עצמי מה היה קורה אילו.... זה התחיל בכיתה ב´ והמשיך עד כיתה ח´. לא העזתי להגיד כלום, למרות שלא ניסיתי להסתיר את זה (וכנראה שבגלל זה כולם גם ידעו). באיזה תקופה היא יצאה עם חבר שלי דבר שהכאיב לי מאוד אבל עדיין לא הייתי מסוגל לעשות שום דבר. אני מניח שחלק המעניין הייתה התגובה של הסביבה שלי לעניין, זאת אומרת שכל החבר´ה בכיתה היו מסתלבטים עליי. אבל האם אני זוכר? בטח שאני זוכר קרו לה... קרו לה... נו איך לעזאזל קראו לה? שמה שמור במערכת ובלבי....

כיתה ד´

קראו לו יובל היינו באש לילה נתתי לו נשיקה וחטפתי בעיטה. מעניין איזה חלק יש לזה במערכות יחסים שלי היום?

The ArchAngel

New member
ובכן, שאלתי אז אני גם אענה

כתה א´, צליל משהו, כבר לא זוכר את שם המשפחה שלה האמת. אבל היות ובזמנו הייתי ביישן, וגם בדיוק עברתי לב"ש באמצע השנה, וכמובן העובדה שהייתי בן 6. לא ממש דיברתי איתה.

De-Panther

New member
אהה אתה מדבר על משו כזה............

בגן תרום חובה והייתי חבר טוב שלה והסתובבתי יחד איתה רוב הזמן...

The ArchAngel

New member
לא אחי

אני מדבר על התאהבות ראשונה, שכללה בתוכה את כל הסימפטומים (כולל פנטזיות למיניהן)

De-Panther

New member
נווו ברור שהיה גם את זה... אח שלי..

כבר מגיל צעיר לימד אותי איך באים ילדים לעולם... עם עזרה מהאינטרנט כמובן...

Dor K

New member
האמת?

קשה לי לזכור... בתור אחד שמתאהב בכל זוג שדיים שעובר לידי, אין לי מושג מי היתה הראשונה... (זה היה ממש שוביניסטי מצידי, אני צריך לשבת בפינה עכשיו
).

ברק א.

New member
נראה לי שאני הולך בכיוון שלך

דור.. אין לי מושג מתי " התאהבתי " בפעם הראשונה , אבל יש מקרה אחד שזכור לי , בכיתה ב´ , נראה לי , היו לי אי אלו רגשות כלפי ילדה בשם נופר ( היום היא נשואה ) , שנטשה אותי לאנחות לטובת החבר הכי טוב שלי.. (ד"א , אני יודע שהיום היא נשואה כי נתקלתי בשם שלה באתר "חבר´ה" , בפורום של המחזור שלנו....לא לדאוג , לא עקבתי אחריה...)

למעלה