סקר לא מאושר

shellyland

New member
בטח!

גדלנו יחד והיינו זוג רשמי בערך מגיל חמש ועד גיל שמונה. אפילו עשינו פעם חתונה בגן. הוא היה ילד ג´ינג´י מתוק וקראו לו אייל. כשגדלנו הוא הפך לנער יפה-תואר ונשארנו ידידים די טובים, אבל לפני כשנה פגשתי אותו שוב אחרי כמעט 10 שנים שלא ראיתי אותו, והיה די מאכזב. הוא נותר מתוק, אבל חלק גדול מהקסם נעלם והוא כבר בכלל לא יפה. רק ג´ינג´י. (אגב, את אותו הדבר אפשר להגיד גם עלי...) אחר כך היו לי כמה שנים יבשות, ובכיתה ה´ או ו´ היה מיכאל אחד שלמד איתי בכיתה והיה לנו אותו שם משפחה. הוא היה ילד בלונדיני ותכול עיניים שניגן בכינור והיה חנון אמיתי. הייתי חולמת שאנחנו רוקדים סלואו בערב כיתה והוא מנשק אותי בלחי. פעם, כשהיתה לו מסיבת יומולדת, לא באתי אליה מרוב הבושה שכולם יראו עלי שאני אוהבת אותו. אני חושבת שעד היום הוא לא יודע על זה.

zimes

New member
ואני... אספר על הידיד הראשון שלי

כתה ב, היינו הולכים בהפסקות מסביב למגרש, ומדברים, וכל הכתה עשו מאיתנו "זוג". אוח אוח. (מאז זה קרה לי עוד אי אילו פעמים - חברות קרובה עם בנים מתפרשת מיד כמערכת רומנטית
) ולגבי מה שאני זוכרת כאהבה ראשונה - זה ספרתי פה פעם: לא התממש, אבל יושב בראש כזכרון נעים.

אפשר גם?

האהבה הראשונה שלי היתה בגיל 17. ראיתי בחור מ-ת-ו-ק בתחנת רכבת, חייכתי אליו, ו... לא קרה דבר. עליתי לרכבת וכך נפרדו דרכינו.. חודש אחרי, אני באותה תחנת רכבת, רואה שוב בחור חמוד.. ולא מבינה מהיכן נראה לי מוכר.. חייכתי אליו (אני תמיד מחייכת כשאני נבוכה) ו... הפעם זה הלך.. מיותר לציין שהיה מדובר באותו בחור.. קראו לו שחף, זה נמשך סך הכל חודשיים.. אבל באמת לכל החיים.. :))

maayan15

New member
אני עדיין לא התאהבתי....

אבל אני רק בת 15 ואני מניחה (או לפחות מקווה) שזה יגיע בעתיד....

maayan15

New member
אבל...למה????

אל תביני לא נכון, אני מבינה את ההיתרונות בגיל הזה... החוויות החדשות...ההתחלות...ואני מרגישה את זה...אבל עם זה...כל התסכול הזה של גיל ההתבגרות, ההורמונים, הבעיות..... אני אישית....גם מעדיפה לחזור לגיל 3...הכל היה פשוט אז...יכולתי להיות מי שרציתי להיות...אף אחד לא היה שופט את זה..... יכולתי להרגיש אמיתי...בגיל הזה אתה מסתיר כ"כ הרבה על עצמך שכבר קשה לך לראות מי אתה...בעצם..אולי רק אני מרגישה ככה... אז כמו שאמרתי...גיל 3...או גיל 25(השנה שלפי התכנונים שלי..אני אסיים בה ללמוד אוניברסיטה....אבל כולם יודעים ששום דבר לא עובד כמו שהוא תוכנן...)

De-Panther

New member
שלחתי לך שיר שכתבתי שקשור לזה../images/Emo9.gif...

אני רק יגיד פה בפורום שאני רוצה לחזור לגיל 3

De-Panther

New member
הסברתי לך כבר שאני לא רוצה שאם והוא

יהיה עד כדי כך יפה ואנשים פשוט יעבירו אותו לאחרים בלי לידע מי הכותב... לכן אני גם ביקשתי מכל אחד ששלחתי לו שלא ישלח את זה לאחרים בעיקר אחרי שידידה אחת שלי ביקשה ממני לשלוח את זה לחברה אחת שלה... את יודעת שאני אוהב שמתייחסים אליי

בטח שכן.

אהבה ילדותית ראשונה- מהגן ועד כתה ו´- אהבתי את טל, השכן שלי. היינו באותה כתה וגדלנו יחד צמוד צמוד. הוא היה הספורטאי הכי טוב בכתה ובעל עיניים כחולות יפות. נגמלתי ממנו כי הוא עבר לבית ספר אחר... אהבה אמיתית ראשונה הייתה לתמיר בגיל 15 ועד גיל 17. הוא בחור כזה שעד היום אני חושבת עליו בחיבה רבה. מותק של נער- ויש לי המון זכרונות מתוקים ממנו. למרות השנים תמיד נשאר לנו מן קשר כזה (לדוגמא- כשהוא נפצע בלבנון הוא כתב לי מכתב בדרך לבית החולים במסוק). לצערי כיום אנחנו לא בקשר כי הוא חזר בתשובה (לדעתי עקב הפציעה שלו) והבנתי שהוא התחתן ואסור לו להביט בנשים שאינן אשתו... חבל.

למעלה