סקר כלכלי.

SuGaRBabe1

New member
נעליים ממש מכוערות...

הן די דומות לנעלי בנים, אבל מכוערות יותר

miracle16

New member
אבל מי מקבל אותם ולמה?!

עד כמה שהבנתי גם עם ב' ממשיכים ללכת עם הנעליים הרגילות והמכוערות שהבנות מקבלות מהצבא

SuGaRBabe1

New member
זה גם מה שאני הבנתי...

אבל לא יודעת, אנחנו קיבלנו אותם... הם הכי לא נוחות בעולם... עם הנעליים שקיבלנו בבקו"ם אנחנו לא הולכות בכלל, המפקדות שלנו מרשות לנו ללכת על א' עם נעליים שאנחנו קנינו...

The Peanut

New member
מוזר ../images/Emo12.gif

אנחנו עם הנעלי בקו"ם כל הזמן.. אבל מרשים לנו ללכת עם נעליים תקניות אחרות אם אנחנו רוצות. מה התפקיד שלך?

מה 12 שקל לזוג גרביים?!

איפה קנית? קניתי 3 זוגות גרביים לבנות ב10 שקלים:$ ו5 תחתונים ב22. אני רוצה את הרשימה שלך;[.

The Peanut

New member
כפרעלייך. ../images/Emo23.gif

1. האם קנית דברים לצבא
אכן. 2. מה קנית
קניתי שפצור לדסקית, שאקל, 2 גופיות ארוכות, 6 גרביים, 6 תחתונים, שרוול פליז, כפכפי מקלחת. כעיקרון את יכולה לקנות מלא ואת יכולה לא לקנות כלום, זה תלוי מה יש לך לפני זה. 3. חולצות קצרות/ארוכות
אני קניתי ארוכות אבל שוב, יש לי גופיות ארוכות וקצרות בבית ככה שלא ממש קניתי הרבה. 4. כמה חולצות
לגיוס הבאתי 4 חולצות כי ידעתי שאני נשארת רק 4 ימים (שלישי-שישי). שבוע הבא אני לוקחת לפחות 10 כי יש מצב שנסגור שבת. 5. צווארון עגול או V
איך שבא לך, אפשר את שניהם כל עוד הV לא עמוק מדי. 6. לבן או ירוק [מותר שחור?!]
איך שנוח לך, אני מעדיפה את הלבן כי מספיק שהמדים ירוקים, לא? ואסור שחור. 7. כמה זוגות גרביים
לפחות זוג אחד לכל יום שאת חושבת שתישארי. 8. ותחתונים:$
כנ"ל, אבל תביאי כמה ספייר למקרה שהדודה באה בהפתעה.
9. בכמה קנית כל אחד
אממ לא זוכרת. לא הרבה. 10. מה עוד לקנות
כל מה שהכרחי לטירונות ועדיין אין לך! לא להגזים עם הקניות, זה לא מה שיגרום לך להרגיש מוכנה, גם אני חשבתי שזה יעזור לי אבל עדיין הרגשתי שאני לא מוכנה מספיק ביום הגיוס (כמובן שזה השתנה עכשיו ואני די נהנית
)

אחלה סקר.

למרות שלא התחלתי לחשוב אפילו על הקניות לצבא (נו מה, יש לי עוד 60 יום... ), הסקר ממש שימושי
. דרך אגב, איזה צבע גרביים מותר? (למרות שזה נראה לי כ"כ מיותר להגביל את הצבע של הגרביים... מי רואה את זה בכלל?)

SuGaRBabe1

New member
רואים רואים...

כשאת יושבת המדים קצרים קצת... וגם כשקיבלנו נעלי ב' החלפנו אותם בחוץ אז המפקדות הסתכלו לכולן על הגרביים והרימו צעקות על מישהי שהיו לה גרביים ורודות...

miracle16

New member
עונה

1. האם קנית דברים לצבא בערך 2. מה קנית גופיות גרביים תחתונים חזיות וגומיות 3. חולצות קצרות/ארוכותקניתי הרוב ארוכות ועכשיו אני מתחרטת על זה כי נראה שממש חם.. 4. כמה חולצות 5 חולצות ארוכות עם פלנל (כל אחת ב18 שקל בריקושט) ו2 קצרות (כל אחת ב10 שקל.. בסופר) אבל אני אקנה בטח עוד עד אז 5. צווארון עגול או V עגול לא אוהבת וי 6. לבן או ירוק [מותר שחור?!]. לבן.. ויש לי אחד ירוק מהבית 7. כמה זוגות גרביים קניתי 5 גרביים ממש ממש עבות ב20 שקל במשביר אבל התחרטתי על זה אח"כ כי מסתבר שחם 8. ותחתונים:$ לא יודעת יש בבית מלא לא צריך עוד 9. בכמה קנית כל אחד פירטתי בכל סעיף.. 10. מה עוד לקנות חזיות.. תנו לי להתלהב קניתי חזיות ממש יפות כל אחת ב50 שקל במשביר חחח

למעלה