סקר כלכלי.

סקר כלכלי.

טוב, בעודי מסיירת בין החנויות השונות לקנות דברים לצבא עצרתי ותהיתי אם זה באמת שווה את זה. מצד אחד אני תוהה אם לקנות חולצות קצרות או ארוכות. אחרי זה מאיפה לקנות. לקנות עם צווארון עגול או V? לקנות לבן או ירוק? האיכות טובה או לא? בקיצור, נמאס לי. קניתי 4 חולצות והחלטתי לעשות סקר ואז לרוץ לקנות שוב
. [עזבו שאחרי זה קניתי חולצות מדהימות בפוקס
.]. ולסקר, כן. 1. האם קנית דברים לצבא
2. מה קנית
3. חולצות קצרות/ארוכות
4. כמה חולצות
5. צווארון עגול או V
6. לבן או ירוק
[מותר שחור?!]. 7. כמה זוגות גרביים
8. ותחתונים
:$ 9. בכמה קנית כל אחד
10. מה עוד לקנות
עזרו לכרמית שנכנסה לקטע הצבאי עד מאוד שלא נראה לה שלגופיה לבנה מגיע 40 שקל.

Dawson girl

New member
אממ

אני לא אענה על הסקר, לפחות לא כרגע
אבל רציתי רק להגיד.. שלגופיה לבנה באמת לא צריך לשלם 40
הייתי לפני חודש בערך עם חברה שהתגייסה (תצפיתנית לעתיד
) בקניות לצבא וזה, והיא קנתה גופיות לבנות איכותיות כאלה מפלנל באיזה 15 שקל אחת
רק צריך לחפש בבזארים וכאלה... טוב סתמתי :$ בהצלחה וזה

רררררר../images/Emo46.gif.

אוקי כולם אומרים לי שהם מצאו ב15 שקל ורק אני לא. אמרו לי ללכת לדלתא כי יש שם חולצות ב15 וקניתי שם ב40 שקל!!!!! ועוד נסעתי עד לצומת ביל"ו [ליד רחובות] אללי
.

JMSixfeetsmall

New member
רררררררר עלייך!../images/Emo46.gif

היית ברחובות ולא אמרת לי? רק אל תגידי לי שזה היה ביום שני כי אז בכלל אני אמות..

eitam s

New member
|מגלגלעיניים|

אבא עובד שם, אם את צריכה משהו רק תגידי [=

eitam s

New member
O: אין לי מושג

אבל יש לי איזה 40 % הנחה לפחות על הדברים ];

Ron Da Chron

New member
טם טם טם ...

תקני בעיקר לשבוע הראשון של הטירונות אחרי זה כבר תדעי בעצמך מה את צריכה. 5 ~ 6 חולצות. גרביים המממ תקני ככה לשבוע וחצי אבל תשתמשי באלה שיש לך גם אם הם לא תקינים המדים כבר יסתירו אותם. תחתונים נגיד 14 לכל יום כשתסגרי שבת או משו. תקני שיפצור לדיסקית, אם כי אפשר להסתדר בלי אני פשוט לא אהבתי את השרשרת על העור שלי. וזלין וטלק וכל מיני דברים כאלה ונגד יתושים אם יש לך בבית אז תקחי זה לא יזיק אבל אל תקני תדברים האלה, אם תתצטרכי משהו מאלה אפשר ללכת לחובשים שיהיו לך בבסיס ולבקש הם יתנו לך. צבע החולצות לא משנה כל כך ירוק פשוט לא יתלכלך כמו לבן (או שבעצם כן רק שלא תראי את זה). את גם ככה מקבלת בבקום 3 חולצות ירוקות ואחרי הטירונות כשדתעי איזה קורס\תפקיד תוכלי כבר לקנות עוד. תקני גם ערכת צחצוח נעליים . אבל זה כבר אפשר לקנות אחרי שתחזרי הבייתה מהטירונות, לא קריטי אם אין לך. היתי מציע לך גם להביא אוכל המון אוככל.בטירונות אני וחברים שלי היינו מביאים כל פעם מהבית לנשנש אבל בקורס למדנו מהטעות כי לנשנש לא ישביע אותך באורחת ערב והיינו מביאים שימורים של טונה, תירס וכו .. ממש מנת קרב חוץ מלוף.אפשר גם לגנוב מנות קרב כמו שהיינו עושים יש שם שימורים של טונה (= ומגבונים לחים. ואל תהרסי לעצמך את הגב, אני הצלחתי להכניס לתיק גב דברים לשבוע אם כי הייתי צריך להתפשר על הפוך והכרית.

The Peanut

New member
המממ.. טעות בידך

בבקו"ם לא מקבלים חולצות ירוקות.. לפחות לא בנות. לפחות לא קרביות.
ולא יודעת איך זה אצלכם, אצלנו במגורים בכלל לא מרשים לנו להחזיק אוכל! ומגבונים לחים בהחלט המצאת המאה

Ron Da Chron

New member
לא הייתי בטוח לגבי בנות וחולצות

ירוקות... וגם אצלנו לא היו מרשים להחזיק אוכל לא בטירונות ולא בקורס אם כי המפקדים בקורס היו מתעלמים מהארונית מלאה אוכל שהייתה לנו במסדרון... המון דברים לא מרשים אבל בכל זאת עושים אותם כאילו מי יקום לשמירת מאהל ב3 לפנות בוקר?

תודה על הפירוט../images/Emo9.gif.

אז ככה- בקשר לחולצות יש לי עם ציורים אז אין לי מושג אם זה תקני
. וצריך גוון ספציפי לירוק לא
יש לי ירוק זית קצת כהה \:. אין לי בעיה מבחינת אוכל, ירקות מספיקים לי:$ אני שונאת טונה שימורים ואוכל ספוג שמן
. מזה אני לא פוחדת בכלל. אני לא מתכוונת להביא אוכל זה ממש מיותר מבחינתי. אני לא מביאה כרית ופוך
אולי אני אביא כרית קטנה כזו ושמיכת פליז. אני מתגייסת בתקופה שיהיה חם נראה לי
. אני לא מבינה למה לקנות שפצור לדיסקית בלי שיש לי את הדיסקית. כשאחזור בשבוע הראשון אני אקנה והמוכר כבר ישים לי, זה די מסובך.
.

Ron Da Chron

New member
לא תקני ולא תקין

אבל את מי זה באמת מעניין? גם לי יש חולצות עם ציורים וכל מיני הדפסים ולבשתי אותם מתחת.. המדים מסתירים. ירוק זית קצת כהה זה לא בעייתי. ואין לך בעיות מבחינת האוכל, חח אני אשאל אותך אחרי ככה שבועיים בטירונות מה את חושבת על הירקות של צה"ל. אל תשכחי מצעים למיטה בנוסף לכרית והפליז. ומה הפרצוף העצוב הזה?! תקופה שחם היא התקופה הכי טובה להתגייס בה. ואני בהלם, איך אפשר לא לאהוב טונה?

SuGaRBabe1

New member
אני אני עונה! :]

1. האם קנית דברים לצבא? אמ.. כן
2. מה קנית? וואי, מלאן דברים. יש לי רשימה מפורטת, אני יכולה להעתיק לך אם בא לך. 3. חולצות קצרות/ארוכות? קניתי 12 ארוכות ואיזה 6 קצרות.. אבל תקחי פחות, ברצינות שאף אחת לא מחליפה חולצה כל יום
4. כמה חולצות? ^^ 5. צווארון עגול או V? עגול, אבל אפשר גם V... 6. לבן או ירוק [מותר שחור?!]? מתחת למדים מותר לבן/ירוק, במטווחים מותר שחור/ירוק. אז קניתי 2 ירוקות למטווחים והשאר לבנות. 7. כמה זוגות גרביים? המון.. כמה שיותר.. את לא מבינה כמה הגרביים יתלכלכו לך מהנעלי ב'... 8. ותחתונים:$ אחד לכל יום זה מספיק, במילא אין לך זמן להחליף יותר מפעם אחת
9. בכמה קנית כל אחד? גרביים קניתי בריקושט, לא זוכרת כמה עלו.. נראה לי איזה 12 שקל לזוג. ותחתונים לא קניתי במיוחד, גם ככה יש לי מלאן בבית... 10. מה עוד לקנות? אני אעתיק לך את הרשימה שלי יותר מאוחר :)

למעלה