אוך, אני שונאת "למה?"!!!
1. מאמינים בחייזרים? כן 2. למה? לאבכאלה ירוקים... בטוח יש ביקום עוד כוכב שאפשר לחיות בו! 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? לא... 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? לא 5. למה? משעמם 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? ירוק, כמו שתמיד רואים בסרטים.. נו.. ככה:
משהו כזה... >< 7. מה לדעתכם הם אוכלים? עלים 8. ראיתם פעם עב"ם? לא 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? לא יודעת, כמו חפץ חשוד נראה לי. ><" 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? לא 11. למה? כי ככה! 12. משעמם לכם? קצת 13. למה? ככה, אין מה לעשות 14. מה השעה? שלוש דקות לאחת בלילה 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים?אני ממש לא זוכרת, אני לא נוהגת לראות סרטים כאלו 16. התחפשתם פעם לחייזר? לאאא 17. חשבתם על זה? לא!!! 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? לא יודעת, כמו שחייזר נראה[?] 19. יש לו קרניים? לפעמים 20. לחד קרן יש כנפיים?לפעמים 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? אף חד קרן הוא לא ורוד!!!! בושה... נעלבתי קשות. 22. מה אתם חושבים על הסקר? הוא בסדר, יותר דומה לשאלון. 23. רואים שמשעמם לי? קצת 24. אתם מאמינים באלוהים? מסובך 25. למה? ככה 26. מאמיניםן בפיות? אולי 27. ברוחות רפאים? לא סגורה על זה 28. ראיתם רוח רפאים? לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? לא 30. ראיתם פעם משהו על טבעי? לא=\ 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים? קצת 32. התחפשתם פעם לפיה? מלאך 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע? לא 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן? לא! 35. קראתם את הארי פוטר? כן... 36. למה? כי ככה! המורה שלנו קראה לנו את הראשון בכיתה א'.. 37. אהבתם? כן 38. למה? זה נחמד 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? לפעמים 40. למה? כי ככה!!!! 41. התחפשתם פעם למכשפה? לא אבל חברהשלי כן 42. למה? ככה!!!!!!!!! 43. והתחפשתם לרוח רפאים? לא, אני מתחילה קצת להתעצבן... 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? ספרי אימה זה משעמם אותי 45. וזה היה מפחיד? ... 46. למה? ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 47. וקראתם את סדרת צמרמורת? לא 48. למה? ככה 49. לא נמאס לכם מהלמה? כן!!!!!! איך לא הבנת את זה עד עכשיו?, לעזאזל! 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם? את ההתחלה
1. מאמינים בחייזרים? כן 2. למה? לאבכאלה ירוקים... בטוח יש ביקום עוד כוכב שאפשר לחיות בו! 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? לא... 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? לא 5. למה? משעמם 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? ירוק, כמו שתמיד רואים בסרטים.. נו.. ככה: