סקר- כי נורא משעמם לי.

anna the best

New member
סקר- כי נורא משעמם לי.

1. מאמינים בחייזרים? 2. למה? 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? 5. למה? 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? 7. מה לדעתכם הם אוכלים? 8. ראיתם פעם עב"ם? 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? 11. למה? 12. משעמם לכם? 13. למה? 14. מה השעה? 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? 16. התחפשתם פעם לחייזר? 17. חשבתם על זה? 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? 19. יש לו קרניים? 20. לחד קרן יש כנפיים? 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? 22. מה אתם חושבים על הסקר? 23. רואים שמשעמם לי? 24. אתם מאמינים באלוהים? 25. למה? 26. מאמיניםן בפיות? 27. ברוחות רפאים? 28. ראיתם רוח רפאים? 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? 30. ראיתם פעם משהו על טבעי? 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים? 32. התחפשתם פעם לפיה? 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע? 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן? 35. קראתם את הארי פוטר? 36. למה? 37. אהבתם? 38. למה? 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? 40. למה? 41. התחפשתם פעם למכשפה? 42. למה? 43. והתחפשתם לרוח רפאים? 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? 45. וזה היה מפחיד? 46. למה? 47. וקראתם את סדרת צמרמורת? 48. למה? 49. לא נמאס לכם מהלמה? 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם?

מתאים לי עכשיו.

. מאמינים בחייזרים? לא 2. למה? כי זה סתם שטויות 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? וואלה,לא ידעתי. 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? לא 5. למה? כי זה סתם פנטזיות,לא אוהב את זה. 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? כמו שחייזר נראה 7. מה לדעתכם הם אוכלים? אין לי מושג 8. ראיתם פעם עב"ם? לא 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? אין לי מושג 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? לא 11. למה? ככה :) 12. משעמם לכם? כן 13. למה? כי אנחנו כאן בשבילך 14. מה השעה? 12:07 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? לא ראיתי 16. התחפשתם פעם לחייזר? לא 17. חשבתם על זה? לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? לא יודעת 19. יש לו קרניים? כן ? :p 20. לחד קרן יש כנפיים? לא 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? כולם 22. מה אתם חושבים על הסקר? נחמד 23. רואים שמשעמם לי? כן :p 24. אתם מאמינים באלוהים? ברור 25. למה? כי אלוהים הוא זה שברא את הכל,ואני מאמינה בדת(אני דתייה) 26. מאמיניםן בפיות? לא 27. ברוחות רפאים? כן 28. ראיתם רוח רפאים? לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? לא 30. ראיתם פעם משהו על טבעי? לא 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים? כן 32. התחפשתם פעם לפיה? לא 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע? לא 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן? לא 35. קראתם את הארי פוטר? לא 36. למה? כי אין לי כוח לקרוא ספר ענקי שכזה 37. אהבתם? -- 38. למה? -- 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? כן 40. למה? כי ככה אומרים :p 41. התחפשתם פעם למכשפה? לא 42. למה? כי ככה יצא חח :) 43. והתחפשתם לרוח רפאים? לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? לא 45. וזה היה מפחיד? -- 46. למה?-- 47. וקראתם את סדרת צמרמורת? לא 48. למה? לא יצא לי 49. לא נמאס לכם מהלמה? באמת נמאס חח 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם? כן,היה סבבה לגמרי :) סחטיין על ההשקעה

עדן גפן

New member
..../images/Emo190.gif|פיס|

1. מאמינים בחייזרים? לא 2. למה? ככה! 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? לא זוכרת חח 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? אממ כן 5. למה? לא יודעת 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? סקסי בטירוף 7. מה לדעתכם הם אוכלים? אוכל כמונו 8. ראיתם פעם עב"ם? לא 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? בן אדם 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? לא 11. למה? ככה 12. משעמם לכם? כן.. 13. למה? ככה[!] 14. מה השעה? 12:11 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? סיינס מזמןןןןןןןןןן$^#$^%%* 16. התחפשתם פעם לחייזר? לא 17. חשבתם על זה? לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? לא יודעת 19. יש לו קרניים? לא 20. לחד קרן יש כנפיים? לא 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? אף אחד.. 22. מה אתם חושבים על הסקר? אחלה בחלה 23. רואים שמשעמם לי? כן, לגמרי 24. אתם מאמינים באלוהים? לא 25. למה? ככה 26. מאמיניםן בפיות? לא.. 27. ברוחות רפאים? לאא 28. ראיתם רוח רפאים? לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? לא 30. ראיתם פעם משהו על טבעי? לא מאמינה בזה.. 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים? כן 32. התחפשתם פעם לפיה? לא 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע? אממ לא 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן? לא 35. קראתם את הארי פוטר? כן 36. למה? כי זה שולט 37. אהבתם? מאוד:) 38. למה? ככה=] 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? לא 40. למה?ככה 41. התחפשתם פעם למכשפה? לא 42. למה? ככה 43. והתחפשתם לרוח רפאים? לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? כן 45. וזה היה מפחיד? לא 46. למה? ככה 47. וקראתם את סדרת צמרמורת?כןן חח 48. למה? כי זה מאגניב 49. לא נמאס לכם מהלמה? מאוד 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם? אמממ סבבה כזה חח

SILVER LADY

New member
משעמםם

1. מאמינים בחייזרים?לאא 2. למה?ממ ככה
3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים?לא.. 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני?לא 5. למה?ככה 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה?איטי P: 7. מה לדעתכם הם אוכלים?לאדעת 8. ראיתם פעם עב"ם?לא 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה?דונא נואו 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו?לא 11. למה?ככה 12. משעמם לכם?מאדד 13. למה?כי אין מה לעשותת 14. מה השעה?12:18 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים?לא ראיתי 16. התחפשתם פעם לחייזר?לא 17. חשבתם על זה?לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר?משו עם ירוק חח 19. יש לו קרניים?כה 20. לחד קרן יש כנפיים?כה 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות?הבנות
22. מה אתם חושבים על הסקר?משעמםם 23. רואים שמשעמם לי?אהא 24. אתם מאמינים באלוהים?לא 25. למה?ככה 26. מאמיניםן בפיות?לא 27. ברוחות רפאים?כה 28. ראיתם רוח רפאים?לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה?לא 30. ראיתם פעם משהו על טבעי?ממ לא נראלי 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים?לא 32. התחפשתם פעם לפיה?דההה 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע?לא 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן?לא 35. קראתם את הארי פוטר?איכסס 36. למה?בלעע 37. אהבתם?לא 38. למה?ככה 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט?כמובן! 40. למה?ככה זה! 41. התחפשתם פעם למכשפה?חחח כה 42. למה?ככה 43. והתחפשתם לרוח רפאים?לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים?כה 45. וזה היה מפחיד?כה 46. למה?ככה 47. וקראתם את סדרת צמרמורת?כהההה 48. למה?ככה 49. לא נמאס לכם מהלמה?ממש נמאס 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם?לא ממש

anna the best

New member
עונה לעצמי:

1. מאמינים בחייזרים? אולי... נראה לי שכן 2. למה? כי איפשהו בטוח יש חיים.
3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? כן 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? לא 5. למה? אני מעדיפה משהו ריאלי 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? רזה, ירוק ועם עיניים גדולות. כמו באייקון |חייזר| 7. מה לדעתכם הם אוכלים? תמנונים
8. ראיתם פעם עב"ם? לא 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? עיגול כזה, כמו צלחת מעופפת. 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? לא נראה לי. 11. למה? כי קר\חם שם מדי 12. משעמם לכם? מאוד. 13. למה? ככה 14. מה השעה? עשר ועשרים 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? משהו על שוטרים צרפתים... לא יודעת איך קוראים לזה בעברית... 16. התחפשתם פעם לחייזר? חחח לא 17. חשבתם על זה? עדיין לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? בצבע ירוק זרחני 19. יש לו קרניים? לא, רק אם הוא מוטציה כמו בצבי הנינג'ה.... 20. לחד קרן יש כנפיים? לפעמים. 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? כולם ורודים 22. מה אתם חושבים על הסקר? מגניב. 23. רואים שמשעמם לי? ??? 24. אתם מאמינים באלוהים? לא 25. למה? כי אני אתאיסטית 26. מאמיניםן בפיות? לא..
27. ברוחות רפאים? גם לא 28. ראיתם רוח רפאים? אמיתית- לא. 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? אומרים שכן. כאילו, סוג של רוח 30. ראיתם פעם משהו על טבעי? לא נראה לי 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים? קצת 32. התחפשתם פעם לפיה? לא 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע? כן 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן? כן 35. קראתם את הארי פוטר? כולם חוץ מהשביעי. 36. למה? כי הוא באנגלית. 37. אהבתם? מאוד!!! 38. למה? כי אני חולה על הארי פוטר 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? לא נראה לי... 40. למה? כי הן פיות 41. התחפשתם פעם למכשפה? לא 42. למה? כי זה לא מגניב. 43. והתחפשתם לרוח רפאים? גם לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? הרבה 45. וזה היה מפחיד? לפעמים
46. למה? כי לפעמים זה היה דפוק מדי 47. וקראתם את סדרת צמרמורת? כן! 48. למה? כי הייתי תולעת ספרים 49. לא נמאס לכם מהלמה? לא
50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם? כן.

../images/Emo222.gif

1. מאמינים בחייזרים? לא יודעת 2. למה? כי אי אפשר לדעת :\ 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? לא 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? לפעמים.. תלוי איזה 5. למה? כי לפעמים זה מענין ולפעמים לא. 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? כסוף כזה.. חלק עם מחושים XD 7. מה לדעתכם הם אוכלים? לא יודעת
8. ראיתם פעם עב"ם? לא 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? כמו עצם בילתי מזוהה... :\ 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? לא יודעת !! 11. למה? כי אי אפשר לדעת. 12. משעמם לכם? קצת 13. למה? כי אין מה לעשות ואין עם מי לדבר 14. מה השעה? 12:22 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? רובוטריקים
16. התחפשתם פעם לחייזר? לא 17. חשבתם על זה? לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? כמו תחפושת של חייזר
19. יש לו קרניים? אולי 20. לחד קרן יש כנפיים? אולי 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? לא יודעת
22. מה אתם חושבים על הסקר? בסדר 23. רואים שמשעמם לי? קצת 24. אתם מאמינים באלוהים? לא 25. למה? בשביל להאמין אני צריכה הוכחה. 26. מאמיניםן בפיות? כנ"ל 27. ברוחות רפאים? לא 28. ראיתם רוח רפאים? לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? לא 30. ראיתם פעם משהו על טבעי? לא 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים? רק אחד, בקלפים. XD 32. התחפשתם פעם לפיה? כן (אני חושבת..) 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע? לא 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן? לא 35. קראתם את הארי פוטר? לא 36. למה? כי התחלתי לקרוא וזה שיעמם אותי. 37. אהבתם? לא 38. למה? ארגגג 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? לא 40. למה? למה שיהיה להן ? 41. התחפשתם פעם למכשפה? כן 42. למה? כי לא היה רעיון אחר 43. והתחפשתם לרוח רפאים? לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? כן 45. וזה היה מפחיד? לא 46. למה? למה שכן יפחיד ?! 47. וקראתם את סדרת צמרמורת? לא 48. למה? כי זה היה נראה סדרה מגעילה ומשעממת. 49. לא נמאס לכם מהלמה? מאוד נמאס 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם? הממ. בערך זה יותר שאלון מסקר, לא ?.. יום טוב

יא.../images/Emo219.gif

1. מאמינים בחייזרים?לא 2. למה?כי ככה 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים?לא 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני?ממש לא 5. למה?כי אני לא אוהבת מד"ב,זה לא מעניין אותי וזה משעמם 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה?דומה ל
7. מה לדעתכם הם אוכלים?בני אדם 8. ראיתם פעם עב"ם?לא 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה?כמו עצם של כלב 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו?לא 11. למה?כי אין 12. משעמם לכם?כן 13. למה?כי אין מה לעשות 14. מה השעה?12:37 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים?לא ראיתי 16. התחפשתם פעם לחייזר?לא 17. חשבתם על זה?לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר?לא יודעת 19. יש לו קרניים?לא 20. לחד קרן יש כנפיים?לא,יש לו קרן 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות?נמ,אה? 22. מה אתם חושבים על הסקר?איזה? 23. רואים שמשעמם לי?כן 24. אתם מאמינים באלוהים?לא 25. למה?כי הוא לא קיים. עוד לא מצאתי הוכחה אחת אמיתית לקיומו.. 26. מאמיניםן בפיות?לא 27. ברוחות רפאים?לא 28. ראיתם רוח רפאים?לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה?לא 30. ראיתם פעם משהו על טבעי?לא 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים?אחד רק 32. התחפשתם פעם לפיה?לא 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע?כן 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן?כן 35. קראתם את הארי פוטר?כן 36. למה?ככה 37. אהבתם?לא 38. למה?ככה 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט?לא 40. למה?לא 41. התחפשתם פעם למכשפה?לא 42. למה?לא 43. והתחפשתם לרוח רפאים?לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים?כן 45. וזה היה מפחיד?לא 46. למה?כי זה לא מפחיד אותי 47. וקראתם את סדרת צמרמורת?כן 48. למה?כי היא יפה 49. לא נמאס לכם מהלמה?נמאס 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם?לא D:

mafakit

New member
עונה..|אלפקה|../images/Emo218.gif

1. מאמינים בחייזרים? לא כל כך.. 2. למה? כי זה מוזר כזה.. יכול להיות שיש.. 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? וואלה.. 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? לא כל כך.. 5. למה? כי אז זה מעצבן ולא ברור.. כל מיני דברים מוזרים כאלה.. לא אוהבת..S: אבל למשל הארי פוטר כן אהבתי.. משומה.. מטריקס לא.. 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? רזה כזה.. ירוק.. עם ראש שנראה כמו טיפה הפוכה.. ועיניים עגולות מלוכסנות גדולות ושחורות.. ויש עליהן מן נקודה לבנה כזו של ברק.. משו כמו זה|חייזר| XDD 7. מה לדעתכם הם אוכלים? דברים שיש להם על הכוכב שלהם..
8. ראיתם פעם עב"ם? כן!! פעם פתחתי את הקופסאת קוקומן שקנינו.. ושמתי לי בקערה.. ואז פתאום ראיתי בתוך הקערה מן משו שנראה כמו חתיכת עץ מוזרה.. כהה.. וקשה.. חחח.. לא הבנתי מה זה..אז קראתי לזה עב"ם..XDD 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? המ.. לא יודעת.. תמיד הייתי שואלת מה זה עב"ם אז היו אומרים לי עצם בלתי מזוהה אז הייתי מדמיינת עצם של כלב[כזו
] עפה בשמיים
XDD 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? המ.. אולי.. שומדבר לא בטוח.. 11. למה? כי הכל יכול להיות.. 12. משעמם לכם? כן..דיי.. 13. למה?כי אני חולה ואין לי מה לעושות.. 14. מה השעה?12:44 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? המ.. נראה לי שהפלישה ממאדים
איזה סרט קורע..XDD תמיד כיף לראות אותו שוב ושוב ושוב.. 16. התחפשתם פעם לחייזר?לא.. 17. חשבתם על זה?לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר?המ.. מן הסתם לא נצבע את עצמנו בירוק ונלך ערומים..XD אז כנראה שמן חליפה כזו כאילו מנייר כסף.. עם מן עיטור כזה בצווארון.. מגפיים גם כן בסנון.. את הכפות ידיים צובעים בירוק או ששמים כפפות.. את הפנים והצוואר צובעים בירוק.. 19. יש לו קרניים? האמת שלא חשבתי על זה.. המ.. יכול להיות.. 20. לחד קרן יש כנפיים?לא 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות?אני בכלל מדמיינת אותם כחולים..XDD תכלת כזה נחמד..
22. מה אתם חושבים על הסקר?מיוחד 23. רואים שמשעמם לי?כן..
XD 24. אתם מאמינים באלוהים?כן 25. למה?כי.. ככה לימדו אותי..או משו כזה..
26. מאמיניםן בפיות?לא 27. ברוחות רפאים?המ..לא כל כך..><' 28. ראיתם רוח רפאים?חחח בערך..אבל עבדו עליינו.. 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה?לא נראה לי 30. ראיתם פעם משהו על טבעי?לא 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים?יש לי קסמים עם קלפים!!
אבל זה לא מצליח לי אף פעם..
32. התחפשתם פעם לפיה?לא 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע?כן!!D: 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן?כן..XD 35. קראתם את הארי פוטר?לא 36. למה?למי יש כח.. 37. אהבתם?אהבתי את הסרטים 38. למה?כי הם מיוחדים 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט?כן 40. למה?כי הן צריכות לעשות קסם איכשהו.. 41. התחפשתם פעם למכשפה?לא 42. למה?לא רציתי 43. והתחפשתם לרוח רפאים?לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים?כן..אני קוראת עכשיו.. באנגלית ספר כזה.. 45. וזה היה מפחיד?לא יודעת אני קוראת 2 עמודים ומפסיקה לקרוא שבועיים..XDD 46. למה?כי אין לי זמן וכח.. 47. וקראתם את סדרת צמרמורת?קראתי כמה.. 48. למה?כי זה נחמד
49. לא נמאס לכם מהלמה?כן..קצת חופר.. 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם?כן

פחות משבועיים ../images/Emo7.gif

1. מאמינים בחייזרים?
2. למה? כי עד שאני לא רואה משהו, אני לא מאמינה בו :] 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים?
4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני?
5. למה? כי זה משעמם.. 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? בצבע ורוד [סוג של צבע גוף
] מכוער כזה עם עיינים ענקיות שחורות ופה קטן..
מגניב, כמעט כמו פה
7. מה לדעתכם הם אוכלים? חרקים 8. ראיתם פעם עב"ם?
9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? נו, אותו דבר... לא? 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו?
11. למה? אין תשובה.. 12. משעמם לכם?
13. למה? לא יודעת ]; כי כולם בפולין
14. מה השעה? 12:58 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? לא ראיתי שום סרט כזה אי פעם, נראה לי
16. התחפשתם פעם לחייזר?
17. חשבתם על זה?
.. אני שונאת את פורים.. אני נשארת בבית, לא מתחפשת 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? לא יודעת, לעטוף את הגוף בנייר כסף, אנערף 19. יש לו קרניים? אולי 20. לחד קרן יש כנפיים?
21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? מאיפה לי? 22. מה אתם חושבים על הסקר? קצת טיפשי, אבל במילא משעמם לי
23. רואים שמשעמם לי?
24. אתם מאמינים באלוהים?
25. למה? ככה.. 26. מאמיניםן בפיות?
27. ברוחות רפאים?
28. ראיתם רוח רפאים?
29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? חברה שלי טענה שהיא ראתה
30. ראיתם פעם משהו על טבעי? לא שזכור לי.. 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים?
32. התחפשתם פעם לפיה?
33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע?
34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן?
35. קראתם את הארי פוטר?
36. למה? כי זה משעמם מאוד!!! 37. אהבתם?
38. למה?
39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? אולי 40. למה? כי הן קסומות כאלו.. 41. התחפשתם פעם למכשפה?
42. למה? כי זה מכוער 43. והתחפשתם לרוח רפאים?
44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? לא ספר.. קראתי משהו באינטרנט 45. וזה היה מפחיד?
46. למה? כי אני לא מאמינה בשטויות האלו..
47. וקראתם את סדרת צמרמורת?
48. למה? כי זה דפוק 49. לא נמאס לכם מהלמה? מה? 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם? אממממממממממממממממממממממ.. לא

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1. מאמינים בחייזרים? לא 2. למה? אמונה זה לא הצד החזק שלי 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים?לא 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? כן 5. למה? זה נחמד 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? ברור שירוק, עיניים מוארכות וגדולות ואף שטוח. טלויזיה לא עושה טוב לאף אחד. 7. מה לדעתכם הם אוכלים? חמצן 8. ראיתם פעם עב"ם? לא 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? כמו קפסא 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? לא יודעת, לא. 11. למה? ככה. 12. משעמם לכם? כן 13. למה? כי אני צריכה לעשות תרגילים במתמטיקה ואני לא רוצה. 14. מה השעה? 13:07 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? לא יודעת. 16. התחפשתם פעם לחייזר?לא 17. חשבתם על זה? לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? כמו שתיארתי בשאלה 6. 19. יש לו קרניים?לא, הוא קירח. 20. לחד קרן יש כנפיים? כן 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? אין כזה דבר חדי קרן ורודים. כל חדי הקרן הם בצבע לבן- כסוף. 22. מה אתם חושבים על הסקר? מוזר 23. רואים שמשעמם לי? כן 24. אתם מאמינים באלוהים? לא 25. למה? ככה 26. מאמיניםן בפיות? לא 27. ברוחות רפאים? לא 28. ראיתם רוח רפאים? לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? לא 30. ראיתם פעם משהו על טבעי? לא חושבת. 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים? לא 32. התחפשתם פעם לפיה? כשהייתי קטנה. 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע? לא 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן? לא 35. קראתם את הארי פוטר? כן 36. למה? כי ככה 37. אהבתם? כן 38. למה? כי זה ספר 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? לא יודעת 40. למה? כי זה לא מעניין אותי! 41. התחפשתם פעם למכשפה? כן 42. למה? מה זאת הפרסומת של כללית? 43. והתחפשתם לרוח רפאים? לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? לא 45. וזה היה מפחיד? לא 46. למה? לא 47. וקראתם את סדרת צמרמורת? כן 48. למה? כי רציתי 49. לא נמאס לכם מהלמה? נמאס מאוד. 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם? קצת מציק

../images/Emo191.gif עוווונה P:

1. מאמינים בחייזרים? אני מאמינה שיש חיים מחוץ לכדור הארץ :) 2. למה? ככה 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? לא 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? נממ כן זה נחמד =] 5. למה? כי זה נחמד 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? ירוק, ג'לי ורירי. איכ 7. מה לדעתכם הם אוכלים? בני אדם. אעעעע XD 8. ראיתם פעם עב"ם? כה, ראם XD 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? עצם של כלב מרחפת כזאת XD 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? כן, ראם XD 11. למה? כי ראם כאן. 12. משעמם לכם? כה 13. למה? ככה 14. מה השעה? 13:11 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? מלחמת העולמות[היה ביס2] 16. התחפשתם פעם לחייזר? לא 17. חשבתם על זה? לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? לא יודעת :O 19. יש לו קרניים? לא 20. לחד קרן יש כנפיים? כה 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? הבנות כחולות והבנים ורודים. [זה אמור להיות ככה!!] 22. מה אתם חושבים על הסקר? הוא נחמד 23. רואים שמשעמם לי? קיינד אוף 24. אתם מאמינים באלוהים? אני מאמינה שיש מישהו שברא אותנו . 25. למה? ככה 26. מאמיניםן בפיות? לא 27. ברוחות רפאים? כה 28. ראיתם רוח רפאים? לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? לא יודעת :O 30. ראיתם פעם משהו על טבעי? לא יודעת 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים? לא :O 32. התחפשתם פעם לפיה? לא 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע? כה, לא קוראת אותו. 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן? וואלה? 35. קראתם את הארי פוטר? כה 36. למה? כי זה איכותי. 37. אהבתם? מאוד 38. למה? ככה!! 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? לא 40. למה? ככה 41. התחפשתם פעם למכשפה? לא 42. למה? ככה 43. והתחפשתם לרוח רפאים? לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? לא זוכרת 45. וזה היה מפחיד? ... 46. למה? דיי עם הלמה!!!! 47. וקראתם את סדרת צמרמורת? לא 48. למה? ככה 49. לא נמאס לכם מהלמה? מאוד נמאס! XD 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם? קיינדאוף.

מוסקו../images/Emo99.gif../images/Emo153.gif

1. מאמינים בחייזרים? המ,כן. 2. למה? הרגשות.
3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? לא. 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? המ לא ממש מדע בדיוני אבל ספרים על מיסטיקה כן. 5. למה? כי זה מעניין. 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? כמו מוסקו ~
7. מה לדעתכם הם אוכלים? יש מצב שהם לא אוכלים. 8. ראיתם פעם עב"ם? נואפ. 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? כמו מוסקוXD רק לא בצבע הזה. 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? לא נראלי, אולי. 11. למה? ממ. 12. משעמם לכם? כן. 13. למה? כי משעמם ;; 14. מה השעה? 13:21. 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? יואו שכחתי איך קוראים לו, סייאנס נראלי. 16. התחפשתם פעם לחייזר? נואפ 17. חשבתם על זה? לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? המ לא יודע. 19. יש לו קרניים? לא 20. לחד קרן יש כנפיים? אולי. 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? XD" 22. מה אתם חושבים על הסקר? נחמד. 23. רואים שמשעמם לי? לאממש 24. אתם מאמינים באלוהים? כן 25. למה? מאמין פשוט. 26. מאמיניםן בפיות? לא 27. ברוחות רפאים? לא יודעOם 28. ראיתם רוח רפאים? לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? לא 30. ראיתם פעם משהו על טבעי? לא 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים? בערך 32. התחפשתם פעם לפיה? לא 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע? כן. 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן? כןXD [בערך] 35. קראתם את הארי פוטר? לא. 36. למה? כי הייתי קטן שהתחלתי, אולי עכשיו אני אצליחXDDD 37. אהבתם? - 38. למה? - 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? אולי. 40. למה? כי ככה מתארים אותן[?] 41. התחפשתם פעם למכשפה? לא 42. למה? ככה. XD 43. והתחפשתם לרוח רפאים? לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? לא ספר אימה אבל ספר מיסטיקה. 45. וזה היה מפחיד? לאממש 46. למה? לא יודע. 47. וקראתם את סדרת צמרמורת? קראתי חלק ממנו, כזה שאתה בוחר את ההמשך. וזה היה על זאבים. 48. למה? כי חבר של אחותי לשעבר המליץ לי לגביו. 49. לא נמאס לכם מהלמה? נמאס, תאמיני לי
50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם? כן.

עונה../images/Emo3.gif

1. מאמינים בחייזרים? לע 2. למה? כי אני לא מאמינה במשהו עד שאני רואה אותו במציאות חוץ מאלוהים 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? הומ לע ידעתי 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? לע ממש 5. למה? אני מעדיפה אימה או קומדיה יותר מעניין 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? כמו איטי
7. מה לדעתכם הם אוכלים? אנא ערףף .. 8. ראיתם פעם עב"ם? לע 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? לע דעתת 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? לע 11. למה? ככה 12. משעמם לכם? לע 13. למה? ככה 14. מה השעה? 13:19 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? הוממ היה פעם איזה תוכנית שאהבתי לראות .. שכמה ילדים יוצאים למחנה ומחפשים חייזרים
16. התחפשתם פעם לחייזר?לע .. אח שלי התחפש
17. חשבתם על זה? לע חח 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? ירוקה .. 19. יש לו קרניים? הומ לע דעת 20. לחד קרן יש כנפיים? כע נראה לי 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? רק הבנות
22. מה אתם חושבים על הסקר? הזוי
23. רואים שמשעמם לי? כע 24. אתם מאמינים באלוהים? כע 25. למה? ככה 26. מאמיניםן בפיות? לע 27. ברוחות רפאים? לע סגורה על זה 28. ראיתם רוח רפאים? לע 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? לע נראה לי 30. ראיתם פעם משהו על טבעי? לע זוכרת 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים? פעם
32. התחפשתם פעם לפיה? לע 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע? לע 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן? הומ עכשיו אני יודעת 35. קראתם את הארי פוטר? כעעע 36. למה? התחלתי לקרוא ת'ספר הראשון כי שמעתי שזה ספר יפה ומאז התמכרתי 37. אהבתם? מאודדדדדדדדד 38. למה? ככה זה ספר מדהים .. גיי קיי רולינג כותבת מצויין .. פשוט ממכר .. 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? הומ נראה לי 40. למה? כי פעם ראיתי תוכניות של ילדים קטנים שלפיות יש שם שרביטים
41. התחפשתם פעם למכשפה? כעע
42. למה? חח כי .. לע דעת .. אהבתי את זה מואהאה 43. והתחפשתם לרוח רפאים? לע XB 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? כעע 45. וזה היה מפחיד? הומ .. אולי כשהייתי קטנה .. פעם הייתי חורשת גם על כל הספרים של צמרמורת 46. למה? כי התמכרתי
47. וקראתם את סדרת צמרמורת? חחחח ^_______^ מה שכתבתי הרגע
48. למה? קראתי ספר אחד והתמכרתי
49. לא נמאס לכם מהלמה? חח קצת
50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם? כע

I R i T 94

New member
להלהלה. ../images/Emo217.gif

1. מאמינים בחייזרים?לא יודעת 2. למה?כי אף פעם לא ראיתי כזה 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים?לא._. 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני?ממש קצת 5. למה?כי זה הכל אותו הדבר וזה חופר. 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה?עיניים גדולות, אוזניים משולשות, גוף ירוק, רגליים גדולות, גוף קטן. 7. מה לדעתכם הם אוכלים? אוכל. 8. ראיתם פעם עב"ם?לא 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה?לא יודעת 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו?לא חושבת 11. למה?כי אין הוכחות לזה 12. משעמם לכם?כע 13. למה?כובע 14. מה השעה?:14:01 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים?אי טי
16. התחפשתם פעם לחייזר?לא 17. חשבתם על זה?לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? משהו חייזרי XD אני יודעת.. 19. יש לו קרניים? לא חושבת 20. לחד קרן יש כנפיים?הממ.. לא? ><" 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות?שום חד קרן ורוד
22. מה אתם חושבים על הסקר?חמוד D: 23. רואים שמשעמם לי?כע 24. אתם מאמינים באלוהים?בערך 25. למה?כי.. סיפור הבריאה מטריף אותי. 26. מאמיניםן בפיות?לא 27. ברוחות רפאים?לא 28. ראיתם רוח רפאים?לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה?לא 30. ראיתם פעם משהו על טבעי?לא חושבת 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים?אהא 32. התחפשתם פעם לפיה?לא 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע?לא._. 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן?O: 35. קראתם את הארי פוטר?אהא^^ 36. למה?כי ג'יי קיי רולינג כותבת ממש טוב. 37. אהבתם?כן~~~ 38. למה?כי הארי פוטר שולט~ 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט?לא 40. למה?כי אין דבר כזה פיות XD 41. התחפשתם פעם למכשפה? כן D: להרמיוני גריינג'ר
42. למה? כי התחשק לי 43. והתחפשתם לרוח רפאים?לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים?כע 45. וזה היה מפחיד?לא 46. למה?כי זה לא 47. וקראתם את סדרת צמרמורת?לא 48. למה? כי זה נראלי טיפשי. וגם כי כולם עשו את זה, אני לא עושה מה שכולם עושים
49. לא נמאס לכם מהלמה?מה? 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם?כן D:

נעה 124

New member
עונה

1. מאמינים בחייזרים? כן 2. למה? כי... ככה
3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? לא ידעתי 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? רק הארי פוטר 5. למה? כי השאר משעממים 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? ירוק עם עיניים משולשות מוזרות, כמו בציורים 7. מה לדעתכם הם אוכלים? לא יודעת 8. ראיתם פעם עב"ם? לא 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? לא יודעת 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? כן 11. למה? ככה
12. משעמם לכם? לא 13. למה? כי אני עונה על השאלון הזה.. 14. מה השעה? 15:17 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? נראה לי שאף פעם לא ראיתי 16. התחפשתם פעם לחייזר? לא 17. חשבתם על זה? לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? ירוקה 19. יש לו קרניים? כן 20. לחד קרן יש כנפיים? לא 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? כולם בכסף-אפור 22. מה אתם חושבים על הסקר? נחמד 23. רואים שמשעמם לי? כן, קצת
24. אתם מאמינים באלוהים? כן.. לא... עוד לא ממש החלטתי 25. למה? לא יודעת.. צריכה לחשוב על זה 26. מאמיניםן בפיות? לא 27. ברוחות רפאים? לא 28. ראיתם רוח רפאים? לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? לא 30. ראיתם פעם משהו על טבעי? לא 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים? לא 32. התחפשתם פעם לפיה? לא 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע? לא 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן? לא 35. קראתם את הארי פוטר? כן
36. למה? כי זה ספר מדהיםםםם
37. אהבתם? מאוד 38. למה? כי זה ספר מדהיםםםם
39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? לא 40. למה? כי אין כזה דבר פיות 41. התחפשתם פעם למכשפה? לא 42. למה? כי לא.. 43. והתחפשתם לרוח רפאים? לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? הארי פוטר זה ספר אימה? 45. וזה היה מפחיד? לא 46. למה? כי זה לא היה מפחיד.. 47. וקראתם את סדרת צמרמורת? חלק מהכסופים 48. למה? כי האחרים לא מעניינים 49. לא נמאס לכם מהלמה? האמת שכן 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם? כן

זה לא סקר זה, זה שאלון ../images/Emo6.gif

1. מאמינים בחייזרים? לא יודעת 2. למה? לא החלטתי 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? לא 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? יאפ 5. למה?כי הם יפים 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? נמנמ יצור 7. מה לדעתכם הם אוכלים? אוכל 8. ראיתם פעם עב"ם? בטח 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? יש מצב 11. למה? אני יודעת.. 12. משעמם לכם? אההא 13. למה? ככה 14. מה השעה? למה תמיד שואלים את זה? 15:56 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? לא יודעת 16. התחפשתם פעם לחייזר? לא 17. חשבתם על זה? לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? לא מוגדר 19. יש לו קרניים? לא 20. לחד קרן יש כנפיים? כן 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? לא כל הבנות. הם יותר נוטים ללבן צחור! 22. מה אתם חושבים על הסקר? חביב 23. רואים שמשעמם לי? כן 24. אתם מאמינים באלוהים? בערך 25. למה? ככה 26. מאמיניםן בפיות? הלוואי 27. ברוחות רפאים? לא 28. ראיתם רוח רפאים? לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? לא 30. ראיתם פעם משהו על טבעי? כן 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים? כן 32. התחפשתם פעם לפיה? יאפ 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע? לא 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן? מגניב 35. קראתם את הארי פוטר? ברור 36. למה? כי אני מתה על הספרים האלה
37. אהבתם? ברור!!! 38. למה? כי גייי קיי רולינג גאונה! הספר מדהים
39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? לא 40. למה? כי הם לא צריכים שרביט 41. התחפשתם פעם למכשפה? לא 42. למה?לא אוהבת 43. והתחפשתם לרוח רפאים? לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? יכול להיות, לא שזכור לי 45. וזה היה מפחיד? יש מצב 46. למה? עמה 47. וקראתם את סדרת צמרמורת? נופ 48. למה? לא יודעת 49. לא נמאס לכם מהלמה? נמאס 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם? כן

דנטל

New member
אמונה

1. מאמינים בחייזרים? לא 2. למה? כי זה לא מענין אותי 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? לא 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? לא 5. למה? כי זה משעמם אותי 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? כמו האייקון של תפוז 7. מה לדעתכם הם אוכלים? אין לי מושג 8. ראיתם פעם עב"ם? לא 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? כמו אייקון חללית של תפוז 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? לא 11. למה? כי היינו פוגשים אותם 12. משעמם לכם? לא 13. למה? כי אני גולשת 14. מה השעה? 18:50 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? לא זוכרת 16. התחפשתם פעם לחייזר? לא שזכור לי 17. חשבתם על זה? לא שזכור לי 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? ירוקה עם עיניים גדולות בלי שיער ובלי אברי מין 19. יש לו קרניים? לא 20. לחד קרן יש כנפיים? לא, לפגעסוס יש 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? הם לבנים בכלל 22. מה אתם חושבים על הסקר? אחלה 23. רואים שמשעמם לי? לא 24. אתם מאמינים באלוהים? לא 25. למה? כי זה לא מענין אותי 26. מאמינים בפיות? לא 27. ברוחות רפאים? לא 28. ראיתם רוח רפאים? לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? כן 30. ראיתם פעם משהו על טבעי? לא 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים? לא 32. התחפשתם פעם לפיה? לא שזכור לי 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע? לא 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן? עכשיו אני יודעת 35. קראתם את הארי פוטר? לא 36. למה? כי זה לא מענין אותי 37. אהבתם? - 38. למה? - 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? כן 40. למה? בשביל לעשות קסמים 41. התחפשתם פעם למכשפה? יכול להיות 42. למה? כי זה נחמד 43. והתחפשתם לרוח רפאים? לא שזכור לי 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? כן 45. וזה היה מפחיד? אני חושבת שכן 46. למה? זה היה סיפור אימה 47. וקראתם את סדרת צמרמורת? לא 48. למה? כי לא הייתי מודעת לקיומה עד שהייתי גדולה 49. לא נמאס לכם מהלמה? לא 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם? כן

מ-ש-ע-מ-ם-!:::|

1. מאמינים בחייזרים?לא 2. למה?ככה 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים?לא 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני?לא 5. למה?ככה 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה?אמ ראש כמו תפוח אדמה, גוף קטן,מגעיל ודוחה..דקיק 7. מה לדעתכם הם אוכלים?כוכביםD: (שוגי כוכבים) 8. ראיתם פעם עב"ם?לא 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה?רר 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו?לא 11. למה?בלאט 12. משעמם לכם?יאפ 13. למה?כי אין לי מה לעשות חוץ מלענות על הסקר הדבילי הזה0.O 14. מה השעה?10:52 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים?מאיפה לי 16. התחפשתם פעם לחייזר?נוט 17. חשבתם על זה?לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר?עם הקשת הזאת שיש לה קפיצים ..חליפה זוהרת כזאת 19. יש לו קרניים?^ 20. לחד קרן יש כנפיים?כן 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות?לא 22. מה אתם חושבים על הסקר?שהוא אידיוטי 23. רואים שמשעמם לי?מאוווד 24. אתם מאמינים באלוהים?כן 25. למה?ככה 26. מאמיניםן בפיות?לא 27. ברוחות רפאים?כן 28. ראיתם רוח רפאים?לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה?לא 30. ראיתם פעם משהו על טבעי?לא 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים?לא 32. התחפשתם פעם לפיה?לא 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע?לא 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן?לא 35. קראתם את הארי פוטר?כן 36. למה?כי המליצו לי.. 37. אהבתם?כן 38. למה?כי זה מעניין..אבל ארוך מדי:\ 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט?לא 40. למה?ככככככככככהההההההה רררררררררר 41. התחפשתם פעם למכשפה?לא 42. למה?:| 43. והתחפשתם לרוח רפאים?לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים?לא 45. וזה היה מפחיד? 46. למה? 47. וקראתם את סדרת צמרמורת?כן 48. למה?ככה 49. לא נמאס לכם מהלמה?מאווד נמאס..מההתחלה. 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם?לא..חפירות שחבל"ז....

דנדוושש

New member
עונה

. מאמינים בחייזרים? לא 2. למה? כי זה בלתי אפשרי 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים? לא :| 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני? חלק קטן מהם 5. למה? כי אני לא מתה על זה.. 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה? ירוק כזה XD 7. מה לדעתכם הם אוכלים? הם לא אוכלים כי הם לא קיימים חחח 8. ראיתם פעם עב"ם? נופ 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה? ירוק? 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו? לא 11. למה? כי זה בלתי אפשרי חחח 12. משעמם לכם? מאוד 13. למה? כי אני לא עושה שומדבר מעניין 14. מה השעה? 00:04 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים? ראיתי לפני כמה ימים בטלוויזיה.. בערוץ 3 משהו חחח 16. התחפשתם פעם לחייזר? לא 17. חשבתם על זה? ממש לא 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר? ירוקה(?) 19. יש לו קרניים? מייבי 20. לחד קרן יש כנפיים? לא נראה לי 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות? לדעתי בכלל כולם לבנים :) 22. מה אתם חושבים על הסקר? נחמד 23. רואים שמשעמם לי? חחח קצת :) 24. אתם מאמינים באלוהים? כן 25. למה? כי צריך משהו להאמין בו 26. מאמיניםן בפיות? לא 27. ברוחות רפאים? גם לא 28. ראיתם רוח רפאים? ממש לא 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה? חברות שלי טענו פעם חחח 30. ראיתם פעם משהו על טבעי? לא נראלי :/ 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים? קצת 32. התחפשתם פעם לפיה? לא 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע? לא 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן? חח סבבה לו :] 35. קראתם את הארי פוטר? בטח 36. למה? למה התחלתי? יום אחד כשהייתי קטנה סבתא קנתה לי את הספר הראשון אז קראתי :] למה המשכתי? כי אהבתי 37. אהבתם? ^^ (מאוד!) 38. למה? כי זה פשוט יפה 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט? כנראה שכן 40. למה? כי איך הן עושות קסמים? 41. התחפשתם פעם למכשפה? כן חחח 42. למה? כי לא היה לי משהו יותר טוב 43. והתחפשתם לרוח רפאים? לא 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים? כן 45. וזה היה מפחיד? אני כבר לא זוכרת 46. למה? ^^ 47. וקראתם את סדרת צמרמורת? את רובה חחח 48. למה? כי הייתי ילדה קטנה ולא היה לי מה לעשות בחיים (ופשוט אהבתי את השטויות האלה) 49. לא נמאס לכם מהלמה? האמת שכן חחח 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם? כה :)

Baka Me

New member
עונה ^____^

1. מאמינים בחייזרים?כן. 2. למה?כי זה לא נראה לי הגיוני שאנחנו הכוכב היחידי בכל היקום שיש בו יצורים חיים. ז"א אני בטוחה שיש עוד כוכבים ביקום הזה או אפילו בגלקסיה שלנו שיש בהם תנאי מחייה. 3. אתם יודעים\זוכרים שלפני הרבה זמן היה סקר בוואלה על איזשהו סוג של דת שהם מאמינים בחייזרים?לא. 4. אתם אוהבים ספרי\סרטי מדע בדיוני?ככה ככה... 5. למה?ככה. 6. דמיינו חייזר. איך הוא נראה?אמ - עור ירוק, קטנטן כזה לא יותר ממטר 35 XP;, יש לו מחושים וחליפה כחולה
. 7. מה לדעתכם הם אוכלים?... 8. ראיתם פעם עב"ם?לא. 9. אם לא ראיתם, איך לדעתכם זה נראה?... 10. אתם חושבים שיש חייזרים בגלקסיה שלנו?יש סיכוי
! 11. למה?כי זה דווקא יכול להיות הגיוני שיש עוד כוכב שיש בו את כל תנאי המחייה שדרושים כדי שיהיו שם יצורים חיים. 12. משעמם לכם?קצת. 13. למה?... 14. מה השעה?00:28 15. מה הסרט האחרון שראיתם על חייזרים?... 16. התחפשתם פעם לחייזר?לא. 17. חשבתם על זה?להתחפש לחייזר? לא. 18. איך לדעתכם אמורה להראות תחפושת של חייזר?... 19. יש לו קרניים?מחושים >< 20. לחד קרן יש כנפיים?XD לא. 21. כל חדי הקרן ורודים או רק הבנות?כולם לבנים
22. מה אתם חושבים על הסקר?מוזר למדי. 23. רואים שמשעמם לי?כן XP; 24. אתם מאמינים באלוהים?כן. 25. למה?... 26. מאמיניםן בפיות?לא ממש. 27. ברוחות רפאים?... 28. ראיתם רוח רפאים?לא. 29. מישהו מהקרובים שלכם ראה?לא. 30. ראיתם פעם משהו על טבעי?כן. 31. יודעים לעשות טריקים של קוסמים?פעם ידעתי לעשות טריקים בקלפים XP 32. התחפשתם פעם לפיה?לא. 33. מכירים את הקומיקס "אודי" בנענע?לא. 34. אתם יודעים שהוא אובססיבי לגבי חדי קרן?... 35. קראתם את הארי פוטר?רק את השני וחצי מהשלישי. 36. למה?כי זה לא ממש מענן אותי. 37. אהבתם?ככה ככה... 38. למה? 39. אתם חושבים שלפיות יש שרביט?כן. 40. למה?בשביל לעשות קסמים?
41. התחפשתם פעם למכשפה?כן. 42. למה?כי רציתי. 43. והתחפשתם לרוח רפאים?נופ. 44. קראתם פעם ספר אימה שמופיעות בו רוחות רפאים?יאפ. 45. וזה היה מפחיד?קצת. 46. למה? 47. וקראתם את סדרת צמרמורת?לא. 48. למה? 49. לא נמאס לכם מהלמה?בהחלט נמאס. 50. זהו. נגמר הסקר. אהבתם?היה חביביישן למדי D:

למעלה