סקר ידיעות,ערב שבת:

ראליסט

New member
סקר ידיעות,ערב שבת:

שמראה מצד אחד שבחירות היום לא היו משנות כלל את המפה הפוליטית בישראל. שמראה כי הפופולריות של שרון דווקא עלתה עקב העברת תוכנית ההתנתקות. ומראה ש-70 אחוזים מהציבור,בהם אחוז דומה בקרב עיירות הפיתוח,שם הליכוד מחזיק בשיא כוחו,תומכים בהתנתקות מכל שטחי יש"ע. איך זה מתישב עם תוצאות המדגם? הליכוד כבר נחשב בעיני רוב מוחלט של העם,כמפלגת מרכז לכל דבר.ההשקפות של העם הן מרכזיות,וככאילו הליכוד זוכה ל-40 מנדטים בסקרים,אצל אותו עם שמוכן ב-70 אחוז ממנו,לויתורים בכל יהודה ושומרון,שלא לדבר על התמיכה המוחלטת בהתנתקות מעזה. ואת זה יודע ביבי,ולכן הוא יהיה התומך המעשי ביותר בהתנתקות,אפילו יותר מאולמרט.

Asaf p

New member
אם אריק אכן יבצע את המהלך,

אני מעריך שהליכוד ימצב את עצמו גם בעשור הקרוב כמפלגת שלטון גדולה עם תמיכה עממית רחבה, כמעט ללא אלטרנטיבה משמעותית מצדה של מפלגת העבודה. זה בדיוק מה שצריך להיות הליכוד, מפלגת עמך ולא מפלגה של אליטיסטים, מפלגה עם חזון ונכונות לפרגמטיות,ולא מפלגה עם אידואולוגיה חסרת פשרות, מפלגת שלטון עם הנהגה שלוקחת את הדברים לידיים ומחליטה החלטות קשות, ולא סיעת לווין בכנסת שהחכי"ם שלה רק יודעים לדקלם סיסמאות נגד במליאה. זה הליכוד, בגלל זה יש לו 40 מנדט.

ראליסט

New member
מסכים איתך,ולא מסכים איתך,

הליכוד של ביבי,הוא אולטרא קפיטליסטי ומייצג את טובת שכבות המליונרים בארץ. אבל אין ספק שההתישרות של הליכוד עם המדיניות של השמאל,שבאופן עקרוני טען תמיד שאין לשלוט על עם אחר,עוזרת לו להפוך למפלגת שלטון יחידה,ולהשאיר את העבודה כאופציה חיוורת-כאשר היא ממש לא מציגה אלטרנטיבה אחרת.

איננו שואפים

לשלוט על עם אחר. כל שברצוננו הוא שהפלסטינאים הגורמים לטרור לא ירימו את הראש. אנשים בדעות של כהנא אוהבים את הארץ והעם, ורוצים שאפילו לאנשים כמוך תהייה מדינה.

ראליסט

New member
שמענו עליהם,

שמענו את ההבטחה של כהנא,שלפני שיתלה את הערבים,הוא יתלה את השמאלנים. ממש "אוהב ישראל".

רונאל1

New member
הילדה בקושי נולדה כשכהנא היה פעיל

אז נסלח לה למרות שאת הגזענות שלו היא ינקה היטב.

אל תשכח ש...

את הרב מאיר כהנא רצחו חבריך הערבים באר"הב. בכל מקום אנחנו לא מוגנים, רק אולי בארץ ישראל.

רונאל1

New member
ארגוני הטרור הם חברים שלך ושל הימין

הקיצוני ההזוי. לא שלי ולא של אף שמאלני. לכם ולחמאס יש מכנה משותף אידאולוגי גדול הרבה יותר - קיצוניות, שנאת חינם, גזענות, משיחיות והתנגדות לשלום. להזכירך מי תמיד רוקד על הדם בזירת כל פיגוע - כהניסטים חמאסניקים שמזדהים עם אחיהם בארגוני הטרור, וצורחים בשמחה, בעודם מחייכים למצלמות כשהגופות מוטלות על הרצפה "מוות לערבים".

כל מה שאמרת הוא בולשיט

ואני יכולה גם להסביר לך למה: אפשר להבין את הכהניסטים, כי ליהודים אסור להראות כעס כאשר יש פיגוע, כי אז זה יתפרש כגזענות וכהפרעה לשלום, בזמן טרור אנחנו נמצאים במצב לא שפוי וכדי להשאר שפויים חייבים להראות כעס ורצון להחזיר בחזרה. האמיצים שמעזים להגיב באופן שפוי אלו הם אנשי תנועת כך, שמשמשים פה לעם ישראל ומחזירים לו את הכבוד והגאווה. ויש לי עוד כמה דברים להגיד לך: מי שאוהב את ישראל לא נחשב לקיצוני. וכן, לא אוהבים את הערבים בגלל מה שהם מעוללים לנו ומי שעוד לא זוכה לאהבתנו הם אותם אנשים מהעם שלנו שמשתפים איתם פעולה (השמאלנים). גזענות - אנחנו לא לא אוהבים את הערבים בגלל שהם ערבים אלא בגלל שוב, מה שהם מעוללים לעם היהודי. משיחיות- לא לעיניין. התנגדות לשלום - כל מה שקשור בוויתורים לא הוגנים לא מתקבל על הדעת. וחוץ מיזה, אני לא תומכת בתנועת כך, אבל אני מבינה אותם....

ראליסט

New member
מקומו של אדם,שאינו נותן זכות

לאחר להביע את עמדותיו,הוא בכלא. מאדאם עינבל-קפיש?

לפי איך שהוא מתבטא

לא אתפלא אם הוא שותף לפעולות האנארכיסטים שפועלים נגד עם ישראל וצה"ל, או שאר בוגדי העם הזה, ועל כך מקומו בכלא.

רונאל1

New member
לפי איך שענבלי הבוגדת שאימצה את

תורת הנאצים מתבטאת, מקומה כבר מזמן בכלא ובכל מקרה יש להוקיע אותה מחוץ לעם היהודי.

אנשים כמו כהנא הם החמאס היהודי

וכמו שהפלסטינאים צריכים לנהוג בחמאס ככה אנחנו צריכים לנהוג בהם.

MS6

New member
כמו שהפלסטינאים צריכים לנהוג

או כמו שהם נוהגים באמת? כי אז היינו צריכים לנהוג בהם בנוהל "הדלת המסתובבת". המחלקה היהודית בשב"כ פועלת בצורה אכזרית וקשה כלפי חשודים בלבד, אל תבינו אותי לא נכון, צריך לרדוף עד חורמה את הטרוריסטים היהודים, אבל מקרים נוסח נועם פרדמן, שהתעללו בו קשות, ורבים שנאסרו על לא עוול בכפם... ישראל צריכה לפעול נגד הטרור אבל הפעילות כלפי היהודים גובלת בפרנויה.

ראליסט

New member
ממש פרנויה,

אחרי הרצח המתועב של יצחק רבין. אחרי האיומים החוזרים ונשנים של גורמים בימין הפשיסטי,על שרון ומופז. אחרי כל אילו-מצווה על היחידה היהודית בשב"כ לפעול בנחרצות.מה יקרה למדינה הזאת אם עוד ר"מ ירצח פה??? זוהי סכנה גדולה יותר מכל הסכנות של ארגוני הטרור הפלסטינים.

MS6

New member
כמה הסקרים הללו רחוקים מהמציאות...

כי הרי הכוח העיקרי להתנגדות בא מהפריפרייה.. חחח מה עכשיו? סקר שאומר שמתפקדי הליכוד בעד התנתקות?

למעלה