סקר ט"ו באב

חג עברי, אז מה עם עברית?

אחד משירי האהבה הגדולים שנכתבו לא יכול להוריד ממך את העיניים - מאיר אריאל ואם נחזור לאנגלית אז אחד השירים האהובים עלי שכבר הוזכר: something - beatles

giloni

New member
Don Mclean

And I Love you so למרות שהוא לא הכי אופטימי שבעולם אבל אני אל מכיר אהבה אופטימית... איש גדול שמשום מה נשכח כאן יקי

tin ker bell

New member
הממ.. שירי אהבה...

tangerine - led zeppelin don't let me down - the beatles layla - eric clapton

meindelbium

New member
ואיך שלא של מר זילבר

חס וחלילה לא בגרסתו של מוש עם כל הכבוד למוש אין הרבה קאברים שעולים על המקור, וזה עם האיכויות שיש בו גם, לא עולה על זה של מוש

האירי

New member
שלשה שירים בבקשה

every day i want you more של רוברט פאלמר,"מלינדה" של אויר חטוב,וwhispering grass של יקירתנו החסרה כל כך סנדי דני.

giba70

New member
Late Night - Syd Barrett

שיר פשוט ונפלא

Mr Jack

New member
קשה להחליט

אבל אני אלך על The Moody Blues - Nights In White Satin Derek And The Dominos - Layla אני רואה שבחרת לשים את השיר החדש של לימפ ביזקיט בחתימה! סתם:]

noosh

New member
אהמ

Something in the way she knows And all I have to do is think of her Something in the way she moves me I don{t wanna leave her now You know I believe and how...
לא יודע איך לומר לך, מילים לא אומרות מאום אני סתם בחור ששר לך שירים לא יגידו כלום לא יודע מה זה נצח מילים לא אומרות מאום אני סתם אחד שבטח לא יודע כלום
All the dreams we held so close Seem to all go up in smoke Let me whisper in your ear - Angie, Angie Where will it lead us from here..?
Wond'ring aloud How we feel today Last night sipped the sunset My hand in her hair We are our own saviours As we start both our hearts beating life Into each-other וכמובן השיר שבחתימה שלי
(מדים זה חם)

ganooov

New member
הממ. ../images/Emo13.gif

Rape Me של נירוונה
. רומיאו אנד ג'ולייט. כי זה היה הראשון.

melancholy man

New member
סקר ט"ו באב

אז ערב ט"ו באב היום ולאלה מכם שיש עם מי לבלות את היום הזה, שלוחה המון אהבה (וכמובן הקינא המסורתית של אלו שאין להם ופתאום "אף פעם לא חוגגים את החגים הטיפשיים האלה), השירים לסקר לקוחים בעיקר מהשרשור, אבל דאגתי שיהיו כמה שיותר מתוקים (כמובן שגרימבל היה חייב להפריע עם הסמית'ס אבל שיהיה, כל אחד ומה שעושה לו את זה), בכל מקרה, לכו להצביע

מה עם LITTLE WING של הנדריקס

או בגרסה העדיפה של אריק קלפטון. שיר שמרגש אותי בכל הזמנות. ומה עם ללניה של דונובן בגרסה של דיפ פרפל.

../images/Emo23.gifשמש נצחית, בראש צלול...בררררררר

Tom Waits - Johnsburg, Illinois אם השורה האלמותית: "there's a place on my arm where I've written her name next to mine"
Tom Waits - Martha בין השירים הכי מרגשים שאני מכיר תקראו את המילים לבד...
Robert Wyatt - Sea Song מצטרף לבוגי
Matching Mole - O Caroline עוד אחד של מר. וייאט היקר.
Jacques Brel - Ne Me Quitte Pas שיר ששרים בסוף קשר מוצלח שלא רוצים שיגמר (ראו ערך שמש נצחית). "אל תעזביני...אני אבנה לך ממלכה שבא האהבה תהיה מלך ואת מלכה...אל תעזביני..אל תעזביני..."
Randy Newman - You can leave your hat on פנטזיה גברית לא ממומשת. אני עדיין מחכה לבחורה ש"תבצע" לי את השיר הזה
עממי - Long black veil תבחרו את הביצוע שלכם לבד (מלים בבקשה)
ולסיום שיר אהבה לחיות שלנו Karen Mantler - My Cat Arnold סלאמת

אחד משיאי הרגש במוזיקה

אפשר להסתכל על זה גם כאהבה, בין היתר. לאונרד כהן- מעיל גשם כחול מפורסם

GeForce 5

New member
האיש של האהבה

הוא ללא ספק ליאונרד כהן. לבחור אחד משיריו יעשה עוול לגאון הזה, שיודע לעשות שירי אהבה לא קיטשיים ובנאליים ועם זאת לשמור על רומנטיקה. בסקר בחרתי באנג'י... שלמרות ההשמעות האינסופיות נשאר עדיין שיר אהבה יפהפה...

למעלה