סקר ט"ו באב

giba70

New member
יפה...

To die by your side is such a heavenly way to die

ThePiper

New member
לא כדאי שאני אתחיל :S

יש לי פשוט יותר מדי... הכי קיטשי - אנג'י. ת'נק יו של לדזפ. אבל אחד שאני נוראאאאא אוהבת, i will של הביטלס, כ"כ פשוט אבל כ"כ יפה!

Abbe Faria

New member
ומה שעלה לי עכשיו..

Sit on my Face של מונטי פייתון... Sit on my face, and tell me that you love me I'll sit on your face and tell you I love you too...

Boo9ie

New member
מכיוון שאני מרגישה רע בלי ציון

מינימאלי של הילת ימי, להט לילותי. חטאי, חיי. אז גם Since I've Been Loving You שאלו בעיקר יללות של אחד work all night, sleep all day, אבל עדיין. (וזה לא הוגן שכולם מתגלים כאן כנדושים עד כאב, אני כן. אבל לי זה מותר.)

yoavsc

New member
עוד כמה

God Only Knows של הביץ' בויז כמובן. אי אפשר בלי Girl Help Me ו Maybe After He's Gone של הזומביז.

John LennonS

New member
עוד אחד של הזומביז שלדעתי שיר

יפהפה: Beechwood park... פעם השמעתי לחבר את Girl Help Me בשמירה בשגב..(אם מישהו מכיר...? מקום יפה אבל זה כבר סוטה מהנושא) והוא פשוט התאהב בו ישר ואמר לי שזה שיר יפהפה. אני נוטה להסכים איתו כמובן. לגבי maybe after he`s gone - אחד מהשירים שגרמו לשירות שלי להיות הרבה יותר קל ומהיר. אולי השיר היפה ביותר שאני מכיר מהקטגוריה הזו.

ThE RhythM

New member
בשביל המקוריות

Bike של פ"פ- לדעתי אחד שירי האהבה החמודים ביותר בכל הזמנים, בארט מראה שחוצמזה שהוא מסומם ופסיכי גם הוא יכול להיות מותק: You're the kind of girl that fits in with my world I'll give you anything everything if you want things

TheFly

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif שולתים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

When I look into your eyes I can see a love restrained But darlin' when I hold you Don't you know I feel the same 'Cause nothin' lasts forever And we both know hearts can change And it's hard to hold a candle In the cold November rain כן כן גאנס באחד משירי האהבה הטובים שנכתבו, שיר שבונה את עצמו מהתו הראשון ולא עוצר עד לשיא 8:59 דקות של הנאה צרופה. אחר כך אחשוב על שיר מעמיק יותר מתקופת הדינוזאורים, כרגע זה מה שעולה לי בראש

giba70

New member
...So I sing the song of love for

Julia ואיך אף אחד לא הזכיר את Sara של דילן?!

giba70

New member
ואיך עוד לא חשבו גם על...

I Love You More Than You'll Ever Know של BST

LadyG

New member
יש הרבה...

המקום הראשון שלי כבר הוזכר אז אולי The Wind cries Mary - הנדריקס Wonderful Tonight - קלפטון

LadyG

New member
ורגע...

אף אחד לא הזכיר את I Put a Spell On You ? יכול להיות? שיר אהבה אולטימטיבי ענק. CCR כמובן.

הוקינס הוא המקור והביצוע הטוב לטעמי

ארתור בראון? סתם חקיין
(לא ידעתי שהוא הקליט גרסת כיסוי, אבל זה גם לא מפליא במיוחד, בנסיבות).

melancholy man

New member
המון אנשים הקליטו גירסאות

לשיר המצויין של הוקינס. אני אגב עם הליידי, הביצוע הטוב בעיני הוא של CCR

LadyG

New member
הגרסה הזו טובה עשרת מונים

על הגרסאות האחרות ובמחשבה נוספת חייב להיות בחמישיה הפותחת של כל רשימה המכבדת את עצמה.

HelterSkelter1

New member
שירי אהבה

Soft Machine - A Certain Kind שיר שקט ויפה, שכולו ווייאט. Soft Machine - Lullabye Letter בערך שיר אהבה... עוד שיר מדהים, עם סולו עוד יותר מדהים בסוף. סתם שני שירים שעולים לי עכשיו. בטוח שיש עוד. ובהזדמנות זאת, מי שלא שמע את Volume 1 ו - Volume 2 (וגם לשלישי לא חסר, למרות שכדי להתחיל עם השניים הראשונים) של סופט מאשין, פשוט לא יודע מה הוא מפסיד.

למעלה