~~~סקר: טבעות נישואין~~~

אני ..

ממש לא אוהבת תכשיטים <בלשון המעטה> אז...ידענו שזה יהיה רק לחופה.. שלום לכולם/ן...

מקסיקני

New member
אני עם ואישתי ועוד איך עם....

אצלי ואצל אישתי הטבעות זהב לבן...מה לעשות לא אוהב צהוב.. והן נימצאות על האצבע.. כדי לשמש זיכרון ברור לנדר שנדרנו.. בטוב וברע בחולי ובבריאות ..פורוור יאנג.. למרות שכבר נאמר ...יש כאלה שהולכים/ות עם ומרגישות בלי... ולגבי הסקס אפיל של הטבעת...אומרים הפרי האסור מושך יותר מהפרי המושג.. לא בדקתי אבל ניראה לי נכון..

מיכל31

New member
מזכיר לי קטע

פעם איזה אחד (סתם מכוער פוזל - במיוחד בשביל סער) התחיל איתי מפה לשם אמרתי לו שאני נשואה חחחח איך שהוא התעצבן עליי את לא בסדר את מתעתעת בגברים למה את לא הולכת עם טבעת נישואים? אההההההה?????? יש גם כאלה חחחח

זה אינסטיקנט בסיסי

להציץ לראות אם יש טבעת, אבל בימינו זה כבר פסה כי לא כולן הולכות עם טבעות, אז אני ממשיך להציץ לחזה...

מיכל31

New member
לאאאאאא

אם זו מחמאה אתה חייב להגיב, אני כבר בגובה הדשא בגלל התימני הזה

הטבעות שלנו....

הטבעת שלי... נמצאת איפשהו ברחבי הבית הטבעת של בעלי מונחת על אחת מאצבעותיו של בעלי ואם הוא ינסה להוריד אותה הוא צריך להוריד את כל האצבע חחחחחחחח האמת אם הוא מוריד את הטבעת שלו יש שם סימן....השמש עשתה את שלה. בעיניי הטבעת לא כל כך חשובה חשוב מה מרגישים שם עמוק במסתרי הלב.

טליה34

New member
ואצלינו

אני עם הטבעת שלי, זועקת למרחוק למרות פשטותה ולא יכולה בלעדיה. והוא - רק באירועים מאוד מסויימים (אולי פעם-פעמיים בשנה) מואיל בטובו....... ואני חושבת שזה נורא סקסי עליו....

מרי-לו

New member
שלום ../images/Emo98.gif

את טבעת הנישואין המקורית שלי (שבה הוא קידש אותי) החלפתי ביום הנישואין ה-10 שלנו לטובת טבעת מזהב לבן רקוע... המקורית שלי שמורה בתיבת התכשיטים שלי
הוא את הטבעת שלו ענד ביום החתונה ומיד הסיר אותה... האמת, עד היום אין לי מושג איפה היא
ד"א... בחתונה של אחי הגדול, טקס החתונה (שהיה אחד הטקסים הכי מרגשים שראיתי בחיי) נערך בצורה כזאת שהחתן קידש את הכלה ומיד אחרי שהוא ענד לה את הטבעת היא קידשה אותו וענדה לו גם טבעת.. צהריים טובים לכולם/ן

עוגייייייייייייייייי

א. מה שלומך? ב. ספרי את הסיפור על המפגש (בין המכוניות) ביום חמישי, ואם אפשר בסגנון סער חחחחחחחחחחחח

מרי-לו

New member
../images/Emo123.gif סאמק, טוב?

אתה עוד צוחק עלי אה? חברים יש לי
אפילו אם אני מאודדדדדדד מאודדדדדדד אתאמץ לא אצליח להגיע סגנון של סער...

giulietta

New member
ואצלינו

לי יש את אותה טבעת שהזמנו בעבודת יד בגן העיר, חלקה מבפנים ורקועה בפרחים מבחוץ ואז חשבתי שזה מה זה ייחודי....עונדת אותה בכל יציאה מהבית. והוא, אין לו ולא היתה לו מעולם טבעת, לא נהוג במשפחתו שהגברים עונדים טבעות. מאז קיבלתי עוד כמה תכשיטים משמעותיים, שקשורים בעיקר ללידות (כמו מדליה על המאמץ חחחחחחחחחח) האחרונה שבהם , עם הלידה החמישית, היא טבעת מזהב לבן משובצת בחמש שורות של יהלומים קטנים... שווה, הא? (להביא עוד אחד?
) ............

למעלה