~~~סקר: טבעות נישואין~~~

~~~סקר: טבעות נישואין~~~

(מנסה בסגנון סער חחחח) ביום שנישאנו קיבלנו כולנו מתנה מוזהבת (מה הקשר אומרת דארמנה ומעבירה קיסם באוזנה)- טבעת הנישואין. היחס לטבעת אינו דומה אצל כולם: יש המאמצים את הטבעת בחום עד שהופכת לחלק אינטגרלי מידם, ויש שכבר אינם זוכרים היכן היא מונחת. מה יחסכם לטבעת? האם נכונה האמרה כי נשים נמשכות לגברים מצויידים בטבעת? ולהיפך? האם טבעת הנישואין שלכם סטנדרטית או מצויידת ביהלומי מלכת שבא? מה המצב אצל בני\בנות הזוג?

sahr12

New member
תיקון טעות נפוצה.....!!

הטבעת חייבת להיות חלקה...ומלאה רק בחלק הפנימי שלה... בחלק החיצון תשימי מה שבה לך...גם בטבעת שלי..יש מן שזירה בין זהב לבן לזהב צהוב...אבל הפנימי חלק... תקני אותי אם אני טועה...ואני לא!חחחחח

sahr12

New member
קחי לדוגמא טבעת שמורכבת..

משתי טבעות..זהב לבן וזהב צהוב....אז אסור שמה שיחבר בניהן מלמטה יהיה בו חלל...חייב כיסוי מלא..ושלם...בחלק הפנימי...בחיצון יכולות להיות כמו צמות ש"כאילו" מחברות ...אבל בפועל הן מחוברות באופן מלא ושלם בחלק הפנימי שכמובן לא נראה כי את עונדת ..

סער, צר לי אבל אתה עדיין רווק חחחח

בדקתי את הנושא לעומק ושניכם צודקים (אבל ביחד חחחח) לפרטים נוספים ראו כאן

בעלי עם, אני בלי.

השבוע הוא הראה לנו, שגם אם הוא מוריד אותה - נשאר לו סימן שלה, אז אין מצב שהוא יכול לשלוף אותה ולהתחזות לרווק. אבוד לו לצמיתות.

nightroll

New member
טבעת החנק

שלי היתה רצועת זהב חלק ופשוטה. איבדתי אותה, ובעלי קנה לי ליום הנישואים הבא אח"כ רצועת זהב עם זירקונים. הוא עצמו לא רוצה טבעת.

בתוך הטבעת חרטנו את השמות והתאריך

כדי שלא נשכח... את הטבעת קיבלנו מהקטנה יום לפני החתונה וגיליתי בה פגם, נישאתי בה (אולי בגלל זה....?) ואח"כ החלפנו, למרות שאבא שלי אמר שאסור לעשות את זה. האמת שאני כבר לא זוכרת ממש איך היא נראית, לא זוכרת איפה היא זרוקה.

נעמי 1

New member
אני הוצאתי את הטבעת...

כבר לא צריכה

חחחחח... אצלי...

בעל חנות התכשיטים הפסיק לחייך ולומר לי בוקר טוב... גם הוא התייאש כבר ממני... חחחחחחח...

שעתיים אחרי החתונה נעלמו לנו

לשנינו באופן מיקרי ביותר הטבעות. עד היום לא מוצאים ולא זוכרים איך הם ניראות.

למעלה