זה מסקרן אותך???? 12345 זוהי הסיסמא של המסרים שלי........חחחחחחחחח
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 26/8/02 #39 נו, סער... מספיק להעביר נושא... כולנו רוצים "לשמוע" אותך!!!! נכון? איפה אתם? תלחצו על הבחור!!
נ נשית~37 New member 26/8/02 #40 אין צורך ללחוץ עליו חחחח הוא ישפריץ אני אומר לך מה הוא יעשה....ישחק כדורגל עד צאת נשמתו חחחחחחחח
מ מייקי עם תוספות New member 26/8/02 #46 אני בטוח שהוא מעדיף לראות כדורגל בטלויזיה ובמקביל להשפריץ....
S sahr12 New member 26/8/02 #52 כמו שאני מכיר אותך......מרוב שאת דרמנא......את עוד תגשי למסך ותשחררי לאיזה שחקן.....חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......
כמו שאני מכיר אותך......מרוב שאת דרמנא......את עוד תגשי למסך ותשחררי לאיזה שחקן.....חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......
Y yafit75 New member 26/8/02 #60 אז מה, סער, הצלחת להעביר נושא, אה? כדורגל, פאול, תחזור לנושא שלך,,, לסקר... ותענה גם אתה! או שאתה לא מסוגל....
אז מה, סער, הצלחת להעביר נושא, אה? כדורגל, פאול, תחזור לנושא שלך,,, לסקר... ותענה גם אתה! או שאתה לא מסוגל....
Y yafit75 New member 26/8/02 #70 הפעם ניתן לו להתחמק, אבל בפעם הבאה לא!!!!!!!!!!! שיר, אני מקווה שאת איתי בקטע הזה,,, נעשה בית ספר לילד הזה ונחזיר לו את הטיטול לבין הרגליים ואת הבקבוק לפה ואת המוצץ ליד!
הפעם ניתן לו להתחמק, אבל בפעם הבאה לא!!!!!!!!!!! שיר, אני מקווה שאת איתי בקטע הזה,,, נעשה בית ספר לילד הזה ונחזיר לו את הטיטול לבין הרגליים ואת הבקבוק לפה ואת המוצץ ליד!