********סקר********חחחחחחחח...

sahr12

New member
נו, כבר........מה זה לא לפירסום??

את מהקולות הצפים??

אמממממ,,,,,,,,יממה....?

ווואווווו,,,,,כמה הרבה זמן,, אז ככה: יוצאת לדיסקוטק,,לרקודדדדדדד,,,,,,לשתות,,, להתפרק,,,ירדו לי 5 שעות נכנסת למיטה,,,,,,לבדדדדדדדדד,,,,,,לישון,,להשלים שעות שינה של 4 שנים אחורה,,, ירדו לי 10 שעות,, אמבטיה = קצף, שמן קוקוס,, מוסיקה,, נרות, סיגריה,, ירדו להן עוד שעתיים ארוחה = בהתחשב בעובדה שהקישורים הקולינריים שלי שואפים ל- 0 יקח לי בדיוק דקה, לחמם פיתה ולמרוח בה חומוס,, כמה עוד נשאר???? ואז,,, אמממממ,,,, נו,,,,, מה עושים,, מה עושים,, מה עושים,,, מחכה לבנות שיחזרו הביתה,,, אה,,,

בהתחשב בעובדה,,

שלאורך 4 שנות היותי אמא,, לא עשיתי את זה ,, לולא הוא לוקח אותן,, אז בהחלט כן,,

טאקילה~*

New member
מממ רק 24 שעות???../images/Emo1.gif../images/Emo20.gif

היתי רוצה לפגוש משהו מסויים,הוא מאוד מיוחד. להתפרע איתו 24 השעות רק הוא ואני, בלי סקס להנות מפניני חוכמתו. רק ללקט איתו חלום.

מרי-לו

New member
עיסקת החבילה הזאת כוללת...

גם כרטיס אשראי חופשי?

מה שחבל

שזה רק סקר.... ויותר מזה העובדה שאתה צריך "לקבל" 24 ש´ חופש מבן זוגך ואי אפשר להפוך את זה לנוהל קבוע של אחד כזה בשבועיים.... (בעצם...יש לי...)

קסומה

New member
אני לא צריכה לבקש,

לוקחת לעצמי יום חופש, ועושה מה שבא לי.....(כל עוד זה בתאום)

אני דווקא לא בא לי על אף אחד חוץ מ

על בעלי. נראה לי שבעיקר הייתי ישנה
. (כן כן, אני יודעת שאני פארשית).

sahr12

New member
נגה את לא פארשית.....סבבה...

בא לך לישון בכייף....וזה בסדר גמור שבא לך על בעלך...... אפשר לנסוע ישר,ישר,ישר.....בסוף יש פנייה ימינה....חחחחחחחחחח הכביש מתעקל באופן טיבעי.......

הכביש מתעקל?!? אני אראה לו מה זה

הכביש מתעקל!
סער, אל תרגיז אותי, אני לא אבוא לרכוש בייבידול אצלך אלא אצל יפית אם תמשיך!

sahr12

New member
אחת הפנטזיות שהולכת ומתגבשת

אצלי..זה לשבת אצלכם בסלון ביום בו בעלך יכה על חטא........חחחחחחחח איזה סרט....חבל"ז.... נקנה דלי פופקורן.....ונקשיב לקולות של פיראוס......חחחחחחחחחח

sahr12

New member
את מרשה לבעלך לפנטז????חחחח

או שגם זה....אם למשל את הולכת עם בעלך שיחיה ברחוב....ופתאום הוא נותן לך מרפק..ואומר "וואה,איזו פצצונת" או בשפתו של אופטימום.. "אוי לי,ואבוי לי" איך את מגיבה??????????

למעלה