סקר חורף

passioneta

New member
סקר חורף

מגפיים בעד או נגד? ללכת לים בחורף? לאכול גלידה בחורף? פריט לבוש חורפי אהוב? סקי - כן או לא? ואיפה? חופשה חורפית ב-? לברוח מהחורף אל...? טישו מועדף? תרופת סבתא מועדפת? הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים? מה לובשים למיטה? גרביים במיטה? מאכל חורף מועדף? משקה חורף מועדף? שיר שאתם שרים כשיורד גשם? בניתם פעם איש שלג? החלקתם פעם על קרח? נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי?

חורף הגשם מטפטף על העורף חורף וקררר

מגפיים בעד או נגד? סבבה של דבר ללכת לים בחורף? יפה וקרררר לאכול גלידה בחורף? מעולה פריט לבוש חורפי אהוב? צעיפים וכובעים סקי - כן או לא? ואיפה? חופשה חורפית ב-? לברוח מהחורף אל...? אי נחמד וטרופי
טישו מועדף? שלא שורט
תרופת סבתא מועדפת? אין הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים? אין כיף כשמצוננים מה לובשים למיטה? קיץ חורף גופיה ותחתון גרביים במיטה? איכסססס מאכל חורף מועדף? אין משהו מסויים משקה חורף מועדף? אין משהו מסויים שיר שאתם שרים כשיורד גשם? בכותרת בניתם פעם איש שלג? כןן אבל מזמןןןןן בתיכון החלקתם פעם על קרח? לא, אבל הייתי בחרת אנשים שהחליקו ובגדול נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? לא איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי? :-O

כזה אני אוהבת...../images/Emo186.gif

מגפיים בעד או נגד? בעד
ללכת לים בחורף? בטח. ים בחורף זה דבר מקסים!
לאכול גלידה בחורף? לא אוכלת גלידה גם בקיץ...
פריט לבוש חורפי אהוב? צעיפים וגופיות לבנות של פעם..
סקי - כן או לא? לא
ואיפה?
חופשה חורפית ב-? גליל העליון כשמסביב הכל ירוק, נקי וקררר
לברוח מהחורף אל...? חס וחסה! לא בורחת מהחורף!!!
טישו מועדף? כזה בריח מנטה
תרופת סבתא מועדפת? חלב עם דבש
הדבר שהכי כיף לעשות כשמצוננים? אדים עם טיפות אקליפטוס
מה לובשים למיטה? טרנינג
גרביים במיטה? נרדמת עם מתעוררת בלי...
מאכל חורף מועדף? חמין
משקה חורף מועדף? שוקו עם ברנדי
שיר שאתם שרים כשיורד גשם? "חורף וגשם מטפטף על העורף..."
בניתם פעם איש שלג? דא.... שרתתי בחרמון...
החלקתם פעם על קרח? לא
נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? היה לי הכבוד המפוקפק לעלות על חתול שלג (לחתול שלום
)
איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי? עם פטיש או עם חושומור...
שלא יגמר החורף לעולם!!! יופי..

phizik

New member
תשובות לפני משחק מכור ../images/Emo13.gif

מגפיים בעד או נגד? נגד ללכת לים בחורף? בעד לאכול גלידה בחורף? בכיף פריט לבוש חורפי אהוב? כובע צמר (מין הסתם) ומעיל ארוך סקי - כן או לא? ואיפה? אם הייתי יודע בכיף, כרגע על התחת.
חופשה חורפית ב-? אנגליה או קנדה לברוח מהחורף אל...? כל מקום בקרבת קו המשווה טישו מועדף? אין תרופת סבתא מועדפת? תה עם לימון הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים? לקנח ערימות של חננה מה לובשים למיטה? בוקסר כמו בקיץ גרביים במיטה? למה?? לא מספיק חנקנו את הרגליים כל היום מאכל חורף מועדף? חמין משקה חורף מועדף? אין ממש כמו בקיץ שיר שאתם שרים כשיורד גשם? גשם גשם משמיים כל היום טיפות המים.... בניתם פעם איש שלג? ברור החלקתם פעם על קרח? בערך ,כן נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? אופנוע שלג איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי? כמו שאני מדבר עם כל אחד אחר שהרגע הכרתי... בחברוווווווו.....

passioneta

New member
אני ראשונה?

מגפיים בעד או נגד? מקסימום מגפונים ללכת לים בחורף? כן לאכול גלידה בחורף? עם משהו חם פריט לבוש חורפי אהוב? כובע (בעיקר בחול כי בארץ הדוסיות תפסו בעלות) סקי - כן או לא? ואיפה? אפרה-סקי בכל מקום שיש חברה טובה חופשה חורפית ב-? לונדון ופריז לברוח מהחורף אל...? תאילנד או אוסטרליה טישו מועדף? קלינקס אקסטרה סופט תרופת סבתא מועדפת? מרק עוף הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים? לראות שטויות בטלוויזיה או לקרוא הארי פוטר מה לובשים למיטה? תחתונים גרביים במיטה?כשקר מאוד מאכל חורף מועדף? שוקולד מריר מומס במיקרו משקה חורף מועדף? שוקו אמיתי שיר שאתם שרים כשיורד גשם? גשם גשם היזהר וגם ימפרמפמפם בניתם פעם איש שלג? כן - גדלתי בי-ם החלקתם פעם על קרח? כן היה כואב נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? על אופנוע. היה כף כמו רכבת הרים. והיה כף לחבק את הנהג... איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי? אם היתה לי תשובה טובה לא הייתה שואלת אותכם

shelly1975

New member
OK

מגפיים בעד או נגד?
לא סובלת נעליים סגורות ללכת לים בחורף?
לא מסוגלת לאכול גלידה בחורף?
כן, בטח פריט לבוש חורפי אהוב?
פוך סקי - כן או לא? ואיפה?
אין לי מושג, בא לי לנסות חופשה חורפית ב-?
that's a thinker לברוח מהחורף אל...?
ע"ע פריט לבוש חורפי אהוב טישו מועדף?
שרוול סתאאאאאאם. סתאאאאם. תרגיעו. מה אני, באנדי?
תרופת סבתא מועדפת?
מרק עוף עם שקדי מרק הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים?
להפסיק להיות מצוננים מה לובשים למיטה?
בן זוג גרביים במיטה?
כן, רק. מאכל חורף מועדף?
צ'ולנט משקה חורף מועדף?
בטח כמו כולם...
שיר שאתם שרים כשיורד גשם?
אין ספציפי בניתם פעם איש שלג?
כן, בארה"ב החלקתם פעם על קרח?
כנ"ל נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח?
לא איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי?
ללעוג על משהו טיפוסי של בליינדייטים, תופסת טרמפ על משהו רלוונטי לאותו רגע.

עונה

מגפיים בעד או נגד? בעד ללכת לים בחורף? לא ממש מושך אותי... לאכול גלידה בחורף? אין לי בעיה פריט לבוש חורפי אהוב? סווצ'ר גדול וכייפי בבית סקי - כן או לא? ואיפה? לא.. בחיים לא עשיתי חופשה חורפית ב-? צימר בצפון לברוח מהחורף אל...? מעדיפה לקפוץ ישר לאביב טישו מועדף? עם האלוורה תרופת סבתא מועדפת? חלב עם דבש הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים? למצוא פתרון לאף הסתום מה לובשים למיטה? פיג'מה.... גרביים במיטה? עד שמתחממים מאכל חורף מועדף? סחלב משקה חורף מועדף? תה עם קינמון שיר שאתם שרים כשיורד גשם? גשם גשם משמיים... (אבל האמת לא ממש שרה) בניתם פעם איש שלג? כן החלקתם פעם על קרח? כן - במטולה והמון פעמים על הישבן... אופססס נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? לא איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי?זורקת שאלה שקשורה למה שקורה מסביב....

גלית35

New member
../images/Emo20.gif עונה גם../images/Emo20.gif

איכסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס חורף פיכסה איכסה שיגיע כבר הקייץ ומהר

תשובה לסקר

חורף העונה האהובה עליי. אוהבת את הגשם לקפוץ בתוך שלולית עם מגפיים, לראות את הגלים מתנפצים על החוף, במקום גלידה מעדיפה סחלב חם, אוהבת כובע צמר(ולא רק על הראש),וגולשת על שקית של ניילון בחרמון,חופשה חורפית בצימר רומנטי בגליל, לברוח מהחורף אל הגקוזי החם,תרופת הסבתא והדבר שהכי כיף לעשות כשמצוננים כוסית וודקה קפואה ובקבוק חם למיטה,אני אישית במיטה ישנה ערומה עם שמיכת פוך ללא גרביים, המאכל שמסמל מבחינתי את החורף זה החמין, והמשקה סיידר תפוחים עם המון רום,השיר שאנחנו שרים בחורף:שנינו יחד תחת מטרייה אחת, לא בניתי איש שלג ולא החלקתי על הקרח אלא רק בחלומות,איך אני שוברת את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי? מספרת על עצמי בקול חרשי ונוטף חושניות. חורף מטריף לכולם. נשיקות מור.

שלי שלי שלי

מגפיים בעד או נגד? בעד, וכמה שיותר. ללכת לים בחורף? גם לא בקיץ, איכסה. לאכול גלידה בחורף? כמה שיותר. פריט לבוש חורפי אהוב? כובעים ומגפיים. סקי - כן או לא? ואיפה? לא עשיתי מעולם. חופשה חורפית ב-? ירושליים או ניו יורק לברוח מהחורף אל...? לא בורחת, נשארת ורוצה שלא יגמר. טישו מועדף? קלינקס תרופת סבתא מועדפת? תה עם נענע הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים? לקחת טיפות אף וללכת לישון מה לובשים למיטה? פיגמי עם כבשים גרביים במיטה? עד שאני מורידה אותם מאכל חורף מועדף? ספגטי ברוטב בולונז משקה חורף מועדף? סיידר עם יין אדום וקינמון או וניל חם מהקופי-בין שיר שאתם שרים כשיורד גשם? לא שרה, כי אז באמת ירד גשם. בניתם פעם איש שלג? לא החלקתם פעם על קרח? לא נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? לא לא ולא איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי? גדול עלי.

magenta73

New member
חורף...

מגפיים בעד או נגד? > מגפיים.... גררררררר..... ללכת לים בחורף? > ים.... גרררררררררר....... לאכול גלידה בחורף?> קר.... בררררררררררר.. פריט לבוש חורפי אהוב?> זה שאפשר לעשות מישמש. ואוסף המעילים המדהים שלי. סקי - כן או לא? ואיפה? > איפה באמת?... חופשה חורפית ב-? מקום עם שמש. לברוח מהחורף אל...? מקוםעם שמש. טישו מועדף? ??? תרופת סבתא מועדפת? תה+דבש+לימון+ויסקי. לוגמים לפני השינה, נכנסים לפוך. ופוף. מומלץ. הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים?> משחקים עם הנזלת?????? מה זאת השאלה הזאת? מה לובשים למיטה? פיג'מה. גרביים במיטה? יפ, ברור. מאכל חורף מועדף? > צ'ולט. ובכלל, מרקים. משקה חורף מועדף? > ויסקי. לא רק בחורף. שיר שאתם שרים כשיורד גשם? > לא שיר כמו פזמון... "סססססעמק" בניתם פעם איש שלג? > לא החלקתם פעם על קרח? > לא נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? > לא איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי? > אה... אז מה אתה אומר על מזג האויר????

MaYcHuK

New member
חורףףףףףףףף

מגפיים בעד או נגד? בעד ללכת לים בחורף?ללכת לאכול גלידה בחורף?לאכול פריט לבוש חורפי אהוב? סקי - כן או לא? ואיפה?לא יודעת לגלוש חופשה חורפית ב-?צימר לברוח מהחורף אל...?כשיש בן זוג לא בורחת מהחורף טישו מועדף?אין לי תרופת סבתא מועדפת? מים עם נענע עם כפית דבש, ערק לכאבי שיניים הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים? מה לובשים למיטה?כלום גרביים במיטה? בהתחלה כן ואח"כ מורידה מאכל חורף מועדף? מרק משקה חורף מועדף?מים עם נענע, סיידר חם עם ברנדי, סחלב חם שיר שאתם שרים כשיורד גשם? שבתות וחגים בניתם פעם איש שלג?לא החלקתם פעם על קרח?כן נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח?לא איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי? אממ... מודיעה מראש עוד בפון שהקרח יישבר ע"י זה שכל אחד יגיד אם מצאנו חן אחד בעיני השני שהכי כנות שיש . משתדלת לתת חיבוק בתחילת הדייט ולא ללחוץ יד - זה שובר קרח התחלתי , ופטפוטים "לאן הולכים" מה בא לנו וכו'...

ק י ק ה

New member
יאללה..

מגפיים בעד או נגד? בעד ללכת לים בחורף? חולה על ים אבל אין לי מה לחפש שם בחורף לאכול גלידה בחורף? ברור פריט לבוש חורפי אהוב? כובעים, מעילים ארוכים סקי - כן או לא? ואיפה? לא יודעת לעשות סקי חופשה חורפית ב-? צימררר לברוח מהחורף אל...? לא בורחת, אוהבת טישו מועדף? אין תרופת סבתא מועדפת? אין הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים? לשבת בסלון עם שמיכה ולזפזפ מה לובשים למיטה? טרניג גרביים במיטה? בהתחלה אחר חולצת מאכל חורף מועדף? מרקים משקה חורף מועדף? תה קינמון, סיידר שיר שאתם שרים כשיורד גשם? תלוי במצב רוח בניתם פעם איש שלג? כן החלקתם פעם על קרח? כן נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? לא איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי? עם אלכוהול

P u s s i c a t

New member
יאללה לפני השינה ../images/Emo13.gif

מגפיים בעד או נגד?
מתה על מגפיים. רצוי עם עקבים גבוהים, אבל גם יש לי כמה שטחים כאלה. סטייל צבאי. (למרות שתמיד מעדיפה סנדלים כשאפשר..נעלי קיץ לוקחות בגדול
ללכת לים בחורף? ברוררררר במיוחד כשיש סופת ברקים. אין דבר יותר מרגש מברק שנשבר על האופק. בכלל חורף וים זה שילוב מנצח
לאכול גלידה בחורף? כל השנה. מכורה לגלידה. חלבה אם אפשר. תודה. (פסדר... אפשר גם שוקולד חם <כזה שמתקשה> מלמעלה
) פריט לבוש חורפי אהוב? סריג שחור מעטפת. מחכה כל הקיץ ללבוש אותו סקי - כן או לא? ואיפה? לא. תודה. אם כן - אז רק 5% על לחם..
חופשה חורפית ב-? צימר בצפון לברוח מהחורף אל...? הפוך. רצוי עם מישהו להתכרבל איתו טישו מועדף? כל מה שלא שורט לי יותר מדי את האף. נכון לעכשיו - קופסאות קרטון כאלה עם 3 שכבות של טישו בקופסא מצויירת. תרופת סבתא מועדפת? בצל קצוץ עם דבש שהושרה לילה שלם. ושמן אקליפטוס בסיר אדים הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים? מקלחת רותחת או אמבטיה. האדים מדהימים לאף. מה לובשים למיטה? גופית ספגטי ותחתונים. גם זה יותר מדי עם 3 חתולים ופוך... גרביים במיטה? רק כשממש ממש ממש קר. אבל כמעט תמיד קמה בבוקר רק עם אחת. ולא. אין לי מושג מה אני עושה לשניה בלילה מאכל חורף מועדף? מרק. מכל סוג. אבל הכי - בצל משקה חורף מועדף? סיידר חם עם קינמון או תה עם רום 80 אחוז אלכוהול שיר שאתם שרים כשיורד גשם? Raindrops keep Falling On My Head בניתם פעם איש שלג? לא... החלקתם פעם על קרח? כשעבדתי בדומינוס פיצה.. במקרר של הבצקים. נחשב? נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? לא איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי? עם דוקרן?
<שרון סטון - מאחורייך...>

תשובות

מגפיים בעד או נגד?
לא אוהבת מגפיים ללכת לים בחורף?
כן, תמיד לאכול גלידה בחורף?
אם בא..למה לא? פריט לבוש חורפי אהוב?
פוך סקי - כן או לא? ואיפה?
לא מדבר אליי חופשה חורפית ב-?
במקום קייצי לברוח מהחורף אל...?
מיאמי או תאילנד טישו מועדף?
זה עם הריח מנטול תרופת סבתא מועדפת?
אין כזאת הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים?
לצאת לשמש, לקטר, ולדבר בקול מצחיק מה לובשים למיטה?
תלוי כמה קר, טרנינג או סתם גופייה גרביים במיטה?
כן, חייבת שהכפות רגליים יהיו חמות מאכל חורף מועדף?
מרק, תפוז, ומשתנים למיניהם... משקה חורף מועדף?
שוקו חם ותה שיר שאתם שרים כשיורד גשם?
החורף תמיד מביא לי חשק לגאנס אנד רוזס בייחוד כשאני נוהגת, וגם לגלגל"ץ בניתם פעם איש שלג?
אני חושבת שכן, לפחות סייעתי בבנייתו (שזה בטח אומר שפעם אחת הבאתי גושון שלג והמשכתי להסתכל מהצד :) החלקתם פעם על קרח?
לא טובה בדברים האלו נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח?
מכסחת דשא נחשב? איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי?
לא משהו קבוע..

גמני

מגפיים בעד או נגד?
בלי שום קשר רק מגפיים, מאז ומתמיד. ללכת לים בחורף?
אין סיבה! לאכול גלידה בחורף?
לאאאאאאאא פריט לבוש חורפי אהוב?
מגף ו גולף. סקי - כן או לא? ואיפה?
הלוואי, אלמד מתיי שהו. חופשה חורפית ב-?
גליל העליון. לברוח מהחורף אל...?
הבית החם שמיכה , תה... טישו מועדף?
קלינקס. תרופת סבתא מועדפת?
סקס הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים?
לישון מה לובשים למיטה?
טרנינג, גרביים. גרביים במיטה?
מחייב. מאכל חורף מועדף?
מרקים. משקה חורף מועדף? נס קפה על בסיס חלב עם כמה יפות של ויסקי טוב. שיר שאתם שרים כשיורד גשם?
אין לי בניתם פעם איש שלג?
כן, בניו יורק החלקתם פעם על קרח?
כן. נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח?
כן. איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי?
הומור, תמיד שובר את המתח

תשובות בבקשה

מגפיים בעד או נגד? אין בעיה, אישית אני לא הולך עם מגפיים, רק בקיבוץ כשהייתי הולך לחלוב פרות. ללכת לים בחורף?כן, לטייל על חוף הים, בחורף בקייץ בכל עת. לאכול גלידה בחורף?לא אוהב גלידות פריט לבוש חורפי אהוב? גולף סקי - כן או לא? ואיפה? לא ניסיתי חופשה חורפית ב-? מתחת לפוך לברוח מהחורף אל...? פוך טישו מועדף? משהו רך.. תרופת סבתא מועדפת? שום על שעורה בעיין.. הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים? שום דבר לא כייף , חוץ ממישהי שמפנקת . מה לובשים למיטה? גופיה ארוכה גרביים במיטה? כן, לפעמים כשממש קר מאכל חורף מועדף? קרמבו משקה חורף מועדף? תה חם שיר שאתם שרים כשיורד גשם? לא שר בניתם פעם איש שלג?כן החלקתם פעם על קרח?כן נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? לא איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי?כל מקרה לגופו.

שמוצקין

New member
../images/Emo13.gif

מגפיים בעד או נגד?נגד ללכת לים בחורף?כן לאכול גלידה בחורף?כן פריט לבוש חורפי אהוב?צעיף סקי - כן או לא? ואיפה?הימלאיה חופשה חורפית ב-?הולנד או הודו לברוח מהחורף אל...?אוסטראליה טישו מועדף?אין תרופת סבתא מועדפת?שמן דגים הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים?להתעטש מה לובשים למיטה?כלום גרביים במיטה?לא מאכל חורף מועדף?מרק משקה חורף מועדף?שוקו שיר שאתם שרים כשיורד גשם?המממ... בניתם פעם איש שלג?לא החלקתם פעם על קרח?לא נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח?לא איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי?מדבר על תחומי עיניין ומחייך

למעלה