../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif
מגפיים בעד או נגד? מתה על מגפיים,לא מוצאת. ללכת לים בחורף? בוודאי,אתמול טיילתי לי על החוף כשטיפטף,מאוד נהניתי. לאכול גלידה בחורף? תלוי,בעיקרון,סבבה. פריט לבוש חורפי אהוב? כפפות ומחממי אוזנייםשצריכה להשיג. סקי - כן או לא? ואיפה? הכי קרוב לסקי שעשיתי היה לשבת על כזה פלסטיק בחרמון ולגלוש תוך כדי התפוצצות מצחוק. חופשה חורפית ב-? הלוואי ויכולתי אז...באלפים בבקתה מחוממת עם האהוב הלא נודע. לברוח מהחורף אל...? לא רוצה לברוח,אוהבת חורף למרות שקר. טישו מועדף? לא משומש,תודה.וברצינות,טישו רגיל. תרופת סבתא מועדפת? מרק עוף. הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים? לשתות תה ולמרק עוף ולהתעטש על אנשים. מה לובשים למיטה? אוהו,החורף אני מתלבשת למיטה בשכבות. גרביים במיטה? קררררר לי,אז כן.בד"כ מעדיפה שלא. מאכל חורף מועדף? מרקים חמים. משקה חורף מועדף? שוקו. שיר שאתם שרים כשיורד גשם? "שנינו יחד תחת מטריה אחת,שנינו מדלגים בין כל השלוליות.." בניתם פעם איש שלג? לא נראה לי,הייתי זוכרת. החלקתם פעם על קרח? בטח!!! הכי כיף,אבל לא על נהר קפוא. נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? לא,לא,לא. איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי? חיוך.