סקר חורף

שמוצקין

New member
תודה ../images/Emo25.gif

esunshine

New member
חורף../images/Emo187.gif

מגפיים בעד או נגד? בעד, מחממות, וסקסיות. ללכת לים בחורף? להסתובב על החול, לפעמים למה לא?! לאכול גלידה בחורף? אפשרי פריט לבוש חורפי אהוב? סוודרים למיניהם. סקי - כן או לא? ואיפה? גולשת באינטרנט, עדיין לא ניסיתי באופן ממשי. חופשה חורפית ב-? הוואי לברוח מהחורף אל...? הוואי טישו מועדף? רך תרופת סבתא מועדפת? תה הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים?להכנס למיטה. מה לובשים למיטה?פיג'מה גרביים במיטה?כן מאכל חורף מועדף?מרק כתום משקה חורף מועדף? תה צמחים שיר שאתם שרים כשיורד גשם?IAM SINGHING IN THE RAIN בניתם פעם איש שלג?כן, הרבה פעמים החלקתם פעם על קרח?כירד שלג, וברד אם זה נחשב.. נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? כלב שלג איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי?אם יש קרח סימן שאין ממש טעם, או אם ממש רוצים......מוצאים יש כל מיני דרכים. תלוי בשפת גוף.

../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

מגפיים בעד או נגד? מתה על מגפיים,לא מוצאת. ללכת לים בחורף? בוודאי,אתמול טיילתי לי על החוף כשטיפטף,מאוד נהניתי. לאכול גלידה בחורף? תלוי,בעיקרון,סבבה. פריט לבוש חורפי אהוב? כפפות ומחממי אוזנייםשצריכה להשיג. סקי - כן או לא? ואיפה? הכי קרוב לסקי שעשיתי היה לשבת על כזה פלסטיק בחרמון ולגלוש תוך כדי התפוצצות מצחוק. חופשה חורפית ב-? הלוואי ויכולתי אז...באלפים בבקתה מחוממת עם האהוב הלא נודע. לברוח מהחורף אל...? לא רוצה לברוח,אוהבת חורף למרות שקר. טישו מועדף? לא משומש,תודה.וברצינות,טישו רגיל. תרופת סבתא מועדפת? מרק עוף. הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים? לשתות תה ולמרק עוף ולהתעטש על אנשים. מה לובשים למיטה? אוהו,החורף אני מתלבשת למיטה בשכבות. גרביים במיטה? קררררר לי,אז כן.בד"כ מעדיפה שלא. מאכל חורף מועדף? מרקים חמים. משקה חורף מועדף? שוקו. שיר שאתם שרים כשיורד גשם? "שנינו יחד תחת מטריה אחת,שנינו מדלגים בין כל השלוליות.." בניתם פעם איש שלג? לא נראה לי,הייתי זוכרת. החלקתם פעם על קרח? בטח!!! הכי כיף,אבל לא על נהר קפוא. נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? לא,לא,לא. איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי? חיוך.

yaya310

New member
רוב הזמן סמויה:)..אבל הפעם עונה..|ח

מגפיים? בעד וכמה שיותר:) ללכת לים בחורף? תאורטית רעיון מעולה.. גלידה בחורף? בכיףף! פריט לבוש? צעיפים ומעילים.. סקי? רק בתור גבינה.. לברוח מהחורף? למה לברוח?! טישו מועדף? אין תרופת סבתא מועדפת? אין הכי כיף כשמצוננים? לישון!! לבוש למיטה? טרנינג רב שכבתי.. גרביים במיטה? ברור.. מאכל חורף מועדף?מבושל וחם.. משקה חורף? קפה קפה שיר?..השפן הקטן:) איש שלג? היו זמנים.. החלקרח? רק על שקית זבל:) אופנוע שלג וכאלו?.טרם טרם שבירת קרח בדייט?..כשהלב פתוח השאר בא לבד חורף חמים לכולנו!!

סקר חורף ../images/Emo45.gif

מגפיים בעד או נגד? אין לי דבר נגדם ולהם (אני מקווה) אין נגדי ללכת לים בחורף? לשחות או להיות רומנטיים? רומנטיקה - כן. שחיה - לא. לאכול גלידה בחורף? כן, כן, כןןןןן פריט לבוש חורפי אהוב? מעיל אדום. סקי - כן או לא? ואיפה? לא. חופשה חורפית ב-? צימר. חורף, קיץ - אותה תשובה. לברוח מהחורף אל...? למה לברוח, למה?? טישו מועדף? אין, כמעט ולא צריכה (טפו, טפו, טפו, חמסה, שום, שמיר) תרופת סבתא מועדפת? אמא. הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים? אין בזה דבר אחד כיף. מה לובשים למיטה? מלאן דברים... חולה על הפיג'מות/כותנות של החורף.... אבל רק שממש קר, אחרת זה חם מדי עם הפוך. גרביים במיטה? לא בריא. מאכל חורף מועדף? חמין. משקה חורף מועדף? אין כזה. שיר שאתם שרים כשיורד גשם? לא שרה כשיורד גשם, רק אם שרה בלי קשר לגשם, ואז זה משתנה
בניתם פעם איש שלג? כשגרנו בארה"ב, על בסיס קבוע. החלקתם פעם על קרח? בהחלט (ראה תשובה למעלה). נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח? מניחה שכן (ראה תשובות למעלה) איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי? "אצלי או אצלך?"

../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

מגפיים בעד או נגד? מקסימים ללכת לים בחורף? בטח עם מעיל ואיש צפוף.. לאכול גלידה בחורף? בטח, עם מזגן על 28 מעלות ומעלה. פריט לבוש חורפי אהוב? צעיף צבעוני סקי - כן או לא? ואיפה? לא עשתי עדיין חופשה חורפית ב-? מקום עם הרבה שלג לברוח מהחורף אל...? הצימר טישו מועדף? ההוא עם האלוורה ומכחיד החידקים... תרופת סבתא מועדפת? בן זוג מחמם הדבר שהכי כף לעשות כשמצוננים?מקלחת חמה וללכת לישון. מה לובשים למיטה? רק כשחולים-לובשים!. גרביים במיטה?כשנכנסים למיטה..אח"כ הם כבר נופלות בעצמן.. מאכל חורף מועדף? מרק משקה חורף מועדף? סיידר קינמון שיר שאתם שרים כשיורד גשם? ברקים ורעמים בניתם פעם איש שלג?כן החלקתם פעם על קרח?על הטוסיק נסעתם פעם על אופנוע שלג? חתול שלג? שוברת קרח?לא איך אתם שוברים את הקרח בשיחה ראשונה עם דייט פוטנציאלי? לוידעת..פשוט נשבר לו הקרח או שאין מחר.

למעלה