סקר!!! חובה להיכנס

mr blofer

New member
סקר!!! חובה להיכנס

נגיד והייתה לכם היזדמנות לשנות את המין שלכן מה הייתם מעדיפים ליהיות בן או בת??? אל תישכו שלכל אחד יש חסרונות ויש יתרונות בנים....יתרונות: 1.כמה שיותר מזיינים יותר גברים.... 2.אנחנו מזיינים בלי להיקשר לבנות....(גם אם הם הראשונות שלנו) 3.אנחנו משתינים בעמידה (יש אפשרות להשתין בחוץ) 4.מגיל 15 כבר לא רואים את ההורים ממטר...(לעומת הבנות...גיל 80 ואמא עדין דואגת) 5.אנחנו העם החזק...והעם היפה...(אני הוכחה לשניהם...) 6.אנחנו יכולים ליהיות....ערסים...צפונים...נשיים מתי שבא לנו...בלי אימונים( לעומת זה הבנות צריכות לתרגל את זה מול המראה כמה ימים לפני) חסרונות: 1.יש לנו משהו ארוך וגדול בין הרגלים....ולפעמיים הוא בולט מהמכנס....קצת מגעיל 2.ריח מהבית שחי....(במיוחד לאלה שמזיעים מבינינו) 3.הגמירה שלנו (אורגזמה) פחות מהנה משל הבנות 4.אנחנו הולכים מכות...לעיתים קרובות...(ולא מכות כמו של הבנות...משיכות בשיער וכו') 5.לא יכניסו אותנו לכל מסיבה (כמו הבנות) 6.אנחנו צריכים לפנק אותכם הבנות (לא כולם...אני חוזר לא כולם) בנות....יתרונות: 3.כוח לישלוט בבנים.... 2.העם החכם.... טוב אני יושב כבר 20 דק' ולא מצאתי עוד יתרון...אבל מצאתי הרבה חסרונות...חחחח חסרונות.... 1.מחזור....כל חודש...(ומי נידפק מכל זה?? הבנים...אם אתם יודעים למה אני מיתכוון) 2.תיתחרמני עם בן אחד ואת הילדה השרמוטה של הבית ספר...מי ישמע כבר מה עשית (לי אין בעיה עם בנות כאלה...חופשי...ואם מישהי יודעת על עצמה שהיא כזאת...שתרים טל') 3.הריון....את יורדת לאילת בשיא הפאנן...ראית תייר מ-ד-ה-י-ם פשוט....הלכת שכבת איתו....בטעות ניקרע הקונדום....ואת אכלת אותה...ואיפה הוא?? הוא נהנה בארץ שלו:) 4.אתם לא יכולות להשתין ברחוב...כמונו...יש לכם פיפי רוצו לחפש מקום להשתין 5.אתם מיתפתחות (בראש) לאט....אני מכיר בנות בנות 21 שעוד לא היתנשקו...לעומת הבנים אתם איטיות...אחרי זה אל תיתפלו למה ידידים שלכם הולכים על בנות יותר גדולות ממנו 6.ניקשרות לעם היפה...קצת יותר מידי מהר...היתנשקת עם מישהו ואת...מאוהבת בו לחלוטין...תירגעי מותק כולה נשיקה 7.לתמניות שבינינו....סבתא שלכם היתחתנה בגיל 12 חחחח (זה לא קשור זה סתם הצחיק אותי) 8.אם לצערכם....הגוף שלכם היתפתח בצורה לא מאוזנת...שד גדול שד קטן...מיצטער מותק את הבדיחה של כולם לכל החיים שלך....(ואם אתם חושבות שלבנים יגדל ביצה גדולה ביצה קטנה...זה קורה לבן אחד מתוך מליון...וזה גם במכנסיים מי רואה??) 9.לעזאזל אתם בנות!!!! זה אומר הכל... מר בלופר....וכן אני רשמתי הכל לבד

יש לך גישה של ילד

בכיתה ד' וכן כן אני עוד אומרת את זה שהגישה שלי גם מאד ילדותית אבל לא נורא גרמת לי לכמה חיוכים

mr blofer

New member
מותייק הכל בציניות...

עוד חיסרון לאישה....כן כן תירשמו את זה לפניכם חיחיחיחי

טוב בובילה עיצבנת אותי

עכשיו אני עומדת לשבת ולכתוב את החסרונות של הבנים

mr blofer

New member
חחחחחח

זה לא קטע של כוח זה קטע ש.....אין!!! חוץ מהחסרונות שאני אמרתי אין עוד... בתאכלס....אין כמו ליהיות בן....בן מטורףףףףףףףףףףףףףף וד"א מי את??

mr blofer

New member
חחחחחח

זה לא קטע של כוח זה קטע ש.....אין!!! חוץ מהחסרונות שאני אמרתי אין עוד... בתאכלס....אין כמו ליהיות בן....בן מטורףףףףףףףףףףףףףף וד"א מי את??

mr blofer

New member
חחחחחח

זה לא קטע של כוח זה קטע ש.....אין!!! חוץ מהחסרונות שאני אמרתי אין עוד....... בתאכלס....אין כמו ליהיות בן....בן מטורףףףףףףףףףףףףףף וד"א מי את?

S h A b i T

New member
חחיחחחייי

חיסרונות של בנים
אויי... שאני לא אתחיל לפרט... בנים פשוט מיותרים. נסכם את זה ככה.

mr blofer

New member
חחחחחח השאלה הזאת קרעה אותי

מה הבעיה??? מביא ביד...(או מבקש עזרה מחבר..) לא ביג דיל....

S h A b i T

New member
אתה עונה מהר איש... חחח..

אממ דיי.. שנינו יודעים לאן המצב היה מגיע בלעדינו (הבנות כמובן)

mr blofer

New member
כי אני ליד המחשב ומשעמם לי

ואם את לא שמה לב גם את עונה מהר:)) ככה שזה הדדי

למעלה