סקר!!! חובה להיכנס

ואתה גבר

מזיין נשים חופשי, שותה כמה שבא לך, אמא שלך לא רואה אותך ממטר.. חתיכת מאגניב.

mr blofer

New member
בואי ניקרא לזה.....נהנה מהחיים

בצורה בוטה ומגעילה...תיקראי לזה איך שבא לך אני מבסוט מהחיים בצורה שאי אפשר לתאר

S h A b i T

New member
לייף איז גוד.

גם אני נהנת מהחיים
יש עוד דרכים להנות יוו אתה מיותר בעולם, אתה וכל הבנים. גררר

mr blofer

New member
חחחחחחחחחחח

אנחנו פה...ואף פעם לא נזוז מפה!!! חחחחחח מה שנישאר לכם זה להיתפוצץ....שבנים מזיינים לכם את השכל...ואח"כ מזיינים אותכם

mr blofer

New member
עכשיו....

לאחר כל הויכוחים שלנו.... רציתי לבקש סליחה מהבנות שלקחו את זה ברצינות... זה לא בקטע של ליפגוע....זה היה קטע של צחוק יותר... אז אם מישהי ניפגעה או משהו....אני מיצטער מקווה שתיסלחו לי ואם לא סלחת....את האמת....על ה*** שלי (יבין לא מרשה לנבל את הפה) :)

mr blofer

New member
וד"א!!!

אם לא שמתם לב.....הפורום קם לתחיה בזכות 3 אנשים אני ועוד שני בנות שאין לי מושג מי הם בכלל

S h A b i T

New member
שתי בנות**

כתה יב' לא? עברת את הבגרות בלשון.. ואממ, אם זה באמת היה על ה*** אני חושבת שלא היית מציין את זה.. אבל נו מילא, בנות.. מסובבות את הבנים על האצבע

mr blofer

New member
כן אני יב

ולא עשיתי את הבגרות בלשון... ולא רק מה שאת חושבת על ה*** שלי....את בכלליות על ה*** רק רציתי לציין זאת:))

S h A b i T

New member
כתה יב'....

אומרים שהבנים מתבגרים בכתה יא'.. אני אף פעם לא חשבתי ככה. אתה ההוכחה הממשית שמחזקת את הטענה שלי.

Im A PrInCeSs

New member
אני לא חושבת כמוך :]

כיתה יא' זה בהחלט הגיל שהבנים מתבגרים בו- לפי ידעתי האישית :] נקווה שאני צודקת..

Im A PrInCeSs

New member
לא רוצה!!! את נוגדת את דעותיי ! :]

חח, אני לא רוצה לסתום על כזה דבר :] אני מגנה על חבר שלי!

yavin

New member
בואו נהיה קצת יורת בוגרים

נדבר בהגיוניות ולא כמו ילדים התבגרות לא קשורה בגיל אלה בבנאדם העומד מולך לפעמים חברה מסויימת מתנהגת בצורה מסוימת אך בתוכנה יש אחדים ספציפים שמתנהגים או שהרוב בוגרים ומעטם עדיין מנשיםפ להגיע לבגרות ולוקחים את החברה כלא בוגרת כי המיעוט מושך יותר צומת לב וכמובן שבגרות זה דבר יחסי למישהו ולמשהו

mr blofer

New member
אני....אני....אני...

לא יודע מה להגיד...... יבין אתה מפחיד אותי.... ואוו חחחחחח....יבין באמת חכם??

yavin

New member
חה חה אמרתי משפט בוגר אחד...

חחח רק משפט אחד... חחח [אבל אל תגיד שאין לי את הפוזה של האדם החכם]

למעלה