סקר!!! חובה להיכנס

mr blofer

New member
אחי יש לך!!!

נסיך יש לך כל דבר.....עם היופי שלי והיתנשאות שלך...אנחנו ניכבוש את העולם :)))

S h A b i T

New member
..........

את כל היתרונות שלך אפשר להפוך בקלות לחסרונות - 1. 'כמה שיותר מזיינים יותר גברים' - אממ... פתטי. 2. 'אנחנו מזיינים בלי להקשר לבנות' - טוב נו.. יתרון אחד. 3. 'אנחנו משתינים בעמידה' - ואנחנו בישיבה.. סואו? 4. 'מגיל 15 כבר לא רואים את ההורים ממטר' - וואו, ממש מרשים. 5. 'אנחנו העם החזק, והעם היפה' - בזה יש לי קצת ספקות.. 6. 'אנחנו יכולים ליהיות....ערסים...צפונים...נשיים מתי שבא לנו...בלי אימונים' - צבועים. אממ החסרונות שאתה ציינת אצל בנים - 1.'יש לנו משהו ארוך וגדול בין הרגלים....ולפעמיים הוא בולט מהמכנס....קצת מגעיל' - יאפ.. 2.'ריח מהבית שחי....(במיוחד לאלה שמזיעים מבינינו)' - אין תגובה. 3.'הגמירה שלנו (אורגזמה) פחות מהנה משל הבנות' - אממ.. אמרת שאתם מזיינים הרבה נכון? יוצאים גברים.. אבל כמה שאתה עושה את זה יותר, זה הופך להיות ל...'פחות מיוחד/מהנה/מרגש איך שלא תקרא לזה... בגלל זה אנחנו נהנות יותר. עושות פחות - נהנות יותר
4.'אנחנו הולכים מכות...לעיתים קרובות...(ולא מכות כמו של הבנות...משיכות בשיער וכו')' - רוצה פייר פייט ונראה מי לוקח?
אל תזלזל. 5.'לא יכניסו אותנו לכל מסיבה (כמו הבנות)' - אם לא מכניסים אתכם כנראה יש סיבה, אתם לא רצויים, חפשו מקום אחר להתקע. 6.'אנחנו צריכים לפנק אותכם הבנות' - מממ.... צריכים... אבל מבצעים? לא. לפחות הרוב לא - המיעוט הקטן שעושה את זה נעלם עם הזמן.. ברוך שעשני אישה

mr blofer

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותייייי יפה יפה אהבתי...חחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכול לינשום....חחחחחחחחח הראשונה שהגיבה וייבשה אותי חחחחחחחחחחח

mr blofer

New member
יבין

תודה שנתת לנו את חוות בדעת שלך....מה היינו עושים בלעדיה....

Im A PrInCeSs

New member
אני אכתוב את החיסרונות של הבנים!!

בכיייףף!! אתה תראה.. אוקיי אז טעות יש לך הבנות הוא העם היפה, לא הבנים. ל-א הבנים. הבנים טאמבלים מפגרים [שזה בעצם כמו טאמבלים :] רמה שיכלית נמוכה מאוד הולכים מכות מסריחים ענקיים שעירים מתנפלים יורקים אבל מה כן?.. שלמרות כל זה אין, לא הייתי יכולה לחיות בלעדיכם :]

Im A PrInCeSs

New member
אממ..

לא נראה לי שלמישהי יש בעיה לזיין מישהו בלי להיקשר אליו. *אהמ אהמ* חח סתם :]

מה שעובר בראש של אביב....

להגיב?....לא להגיב?.....להגיב?......לא להגיב?...... עכשיו על כתפה של אביב ישנם שני יצורים קטנים בדמותה של אביב אחד שטן ואחד מלאך השטן אומר:חההה תגיבי איך אפשר שלאאאאאאאאא כמה דברים זדוניים יש להגיד כאןןןן אביב אל תפספסי את זההההה המלאך: חהההההההההההההההה אני מסכימה עם השטן במאה אחוז כי למרות הכל הזדמנות כזאת לא באה תמיד אבל למרות מה שחושבים לאביב יש רחמים והיא אינה עומדת להגיב

הודעה זאת נכתבה

בתקופה של בילבול וכעס בילבול וכעס חחחח הבנת כמו בדיסק של אביב גפן די אני אומרת לך אני פשוט מצחיקה

למעלה