סקר חדש

די דפקתי את עצמי עם האנלוגיה הזאת

זה נכון לגבי מוסיקה (לדעתי, כלומר, יש את אלו שיטענו שזה בלתי אפשרי), אבל בכל הנוגע לקסמים אצלי זה לא תופס. גם אם אני לא יודע מה הטריק, זה עדיין לא מעניין אותי. אבל זה כבר דיון לפורום "אכזבה מקסמים".

dpascal2

New member
גם אצלי הפוך

רק אחרי האזנה אינטנסיבית ל- Univers Zero, Art Zoyd ו- Present יכולתי באמת להנות ולהעריך את ברטוק וסטרוינסקי. לטעמי אין שום צורך ברקע קלאסי כדי להנות מפרוגרסיב. זו התפתחות בשני כיוונים שיכולה לחפוף או לבוא זו אחר זו כשלא משנה מי בא קודם. בסופו של דבר אני עדיין מעדיף את הנכדים הנ"ל על הסבאים הנ"ל כי אני סבור שהיצירות שלהם נהנות מחופש אומנותי גדול יותר מבחינת אסתטיקה שלא היה נחלתם של יוצרים קלאסיים - מודרניסטים,חדשנים ומופרעים ככל שיהיו. דעתי הפרטית. נא לא לכסח לי את הקארמה.

גבר גבר

אתה נמצא בממלכה אחרת לגמרי.

חסר בסקר

(למרות שזה מאוחר מדי) אופציה רביעית - אני מאזין לשניהם, והם משפיעים זה על זה. זאת התשובה הנפוצה - אף אחד לא חי בחדר-בידוד שבו לחלוטין אין פרוג או לחלוטין אין קלאסית. אלא שהם מעודדים זה את זה ומשלימים זה את זה.

אמ, לא משתמע מאפחת מהאופציות

שההאזנה לאחד מבטלת את ההאזנה לשני. נפ - הפרווה בכ"ס - הדמיון אסור

Rudess

New member
מה קורה באמת עם התשובה?

למה הייתה כוונתו של המגיב מעליך?

ehh

New member
המשמעות היא

שהסקר לא שואל מה ההשפעה של המוסיקה הקלאסית והפרוג על חווית ההאזנה שלך. הוא שואל האם אתה מאזין גם למוסיקה קלאסית, ואם כן, האם הגעת אליה מהפרוג, האם הגעת לפרוג ממנה, או האם הגעת אל כל אחד ללא קשר לשני.

ehh

New member
תיקון

הוא לא שואל אם הגעת למוסיקה הקלאסית דרך הפרוג, אלא רק אם הגעת לפרוג דרך המוסיקה הקלאסת.

הבנתי מההודעה שלך ש

אתה הבנת מהאופציות בסקר, שמי ששומע מוזיקה קלאסית (היו הנסיבות שהגיע אלייה אשר יהיו) לא שומע פרוג יותר, וההפך. וזה לא מה שאני הבנתי. אז ככה שלמעשה כאשר בוחרים בכל אחת מהאופציות שמוצעות בסקר שכוללות בתוכן את ההאזנה למוזיקה קלאסית (בהנחה וכל מי שעונה על הסקר מאזים לפרוג, כי פה זה פורום פרוג), אז התשובה האלטרנטיבית שהצעת כלולה בפנים.

GuessWho1

New member
אז ככה

הגעתי לרוק המתקדם אחרי שהתחיל להמאס לי מהרוק הקלאסי וחבר שראה שאני מכיר ואוהב גם פינק פלויד וקאמל התחיל להמליץ לי על אלבומי פרוג ומאז אני שם. אני מנצל במה זו ע"מ להודות לסטיב שפתח את עיני - תודה סטיב! שדרך אגב אני לא יודע מה קורה איתו היום. לגבי קלאסית אז אני עוד לא בעניין אבל בהחלט יש תוכניות התרחבות לכיוון מתישהו בעזרת ה'.

Rudess

New member
כמו רבים וטובים

הרבה אנשים מגיעים מהרוק הקלאסי לרוק המתקדם. היו המון שיתופי פעולה בין אמנים משני התחומים.

למעלה