סקר חדש

abalaba2

New member
סקר חדש

תוצאות הקודם: אנחנו כמעט בסיום תקופת הבחינות. אם זה היה תלוי בכם, מה הייתם רוצים לשפר בתנאי הבחינות? תשובה אחוזי הצבעה מס' מצביעים שהמזגנים יפעלו כמו שצריך. 5.00% 1 שלא יהיו כמה קורסים שנבחנים באותה כיתה באותה שעה (ע"ע מחירים ומושגי יסוד). 10.00% 2 שהמשגיחים/ות יהיו נחמדים וסימפטיים. 0.00% 0 שיהיו שולחנות ולא כסאות סטודנטים. 40.00% 8 שאפשר יהיה לצאת לשירותים גם במבחנים של פחות משעתיים. 0.00% 0 שהמרצים יגיעו יותר לבחינות וייתנו תוספות זמן. 5.00% 1 עזבו אותי מתנאי הבחינות, העיקר שהבחינות יהפכו ליותר קלות! 40.00% 8 סה"כ קולות: 20

gilat85

New member
אב"י אם כבר מזכירים את הנושא

העפתי מבט בבחינות של סמסטר ב' וראיתי משהו לגמרי לא הגיוני וזה אפילו ממש מעלה את העצבים- הפרש של שבועיים בערך בין מועד א' של מחירים ב'למועד ב' שלו. ברור שבהפרש כזה בקורס קשה כמו מחירים לא יצליחו בבחינה וייאלצו לשלם לקורס קיץ ! שיידחו את זה בחודש לפחות! ואני יודעת שזה לא תאריך סופי אבל זה ממש חוצפה. די כבר להתעלל בנו. והספריה מספיק יפה, שיחסכו את הכסף שלנו ויוותרו על איזה כמה עציצים חדשים...או שיקחו מתקציב אחר את המשכורת למנקות. ואם כבר מדברים על מנקות- אז שיעשו הדברה, זה לא נעים לפלס דרכך לשירותים בין עשרות מקקים חסרי חיים...

ms1910

New member
אני בשוק מהלוח בחינות...

מתי הם מצפים שאני אלמד למקרו ב' בשבת(שאני לא כותבת) או תוך כדי הצום (ט' באב שביום א' לפני הבחינה) בקיצור הם ממש אבל ממש רוצים לפתוח קורסי קיץ.... !!!!!!

abalaba2

New member
המבחנים לחוצים השנה בכדי

שאנשים יוכלו להרשם לקורס קיץ, אם זה יתאחר, הוא לא יתקיים והם פשוט יעוכבו שנה!

gilat85

New member
אוי בחייך תעשה לי טובה

מה קרה לך? הצטרפת לכוחות הרשע? סלח לי אב"י, אבל זה תירוץ ממש דבילי... וגם ככה אנשים לא ממש נכנסים לקורס קיץ בשביל ללמוד אלא רק בשביל לנצל את הזכות להיבחן, אז מה שהמחלקה עושה בעצם זה לבטל לנו מראש את הזכות למועד הרגיל שמגיע לנו מלכתחילה. שיבטלו את העיכוב לצורך הרשמה ויפסיקו לבלבל ת'מוח.

abalaba2

New member
מצטער גילת

ביריוקרטיה מעצבנת... אי אפשר לעשות עוד שני מועדים (האוני' לא מרשה) אם אין קורס פיזי. השנה הוא יהיה במתכונת ממש לחוצה של שלושה שבועות. מצטער אבל זו היה האופציה היחידה (או שלא לעשות בכלל קורס קיץ...)

אני מבין בערך את מה שאב"י התכוון אליו

אם המועדים יהיו מאוחרים יותר לא יהיה סמסטר קיץ ומי שיצטרך לעשות קורס חוזר יצטרך להמתין שנה שלמה לסמסטר ב' של שנה הבאה, ובאותו הזמן להיות מעוכב. כנראה שהמחלקה העדיפה את מה שהעדיפה.

abalaba2

New member
וייס לקח את הנציגים ונתן לנו לבחור

הפעם זה על ראשי...

כשאין ברירה אין ברירה

בוחרים את הרע פחות. אני חושב שעם כל הצער, זו בחירה נכונה. אני חושב שאף אחד לא רוצה להיות מעוכב שנה שלמה, אם יש אפשרות קלושה שהוא לא יהיה.

gilat85

New member
אבל אתה מבין שזה לא אמור לעניין את הסטודנטים?

המרצים הבכירים שבתו ודפקו אותנו עם השביתה הזאת ואנחנו צריכים לנקות אחריהם את כל הלכלוך שהם השאירו. הם ממציאים את הביורוקרטיה, והם יכולים יפה מאוד גם לעקוף אותה. בדיוק כמו שנתנו להירשם בסמסטר א' המקורי והחלקי לקורסים מבלי להיות נוכחים בהרצאות שלהם. זה ממש ללכת עם הראש בקיר. זה הרעת תנאים ואין שום הצדקה לזה. מצידי שיתנו לכולם להירשם למערכת שעות של שנה ג' בין אם עברו ובין אם לא. שיבדקו אח"כ באופן פרטני מי עבר ומי לא על מנת לבטל רישומים לקורסים. שלא יחפשו חיים קלים על חשבוני. הם את התוספת שכר שלהם העיקר קיבלו. במילה אחת- ביזיון.

vatoloco21

New member
החבורת ליצנים הזאת צריכה לצאת לפנסיה!!!!

חבורה של אפסים זה מה שהם ואגודה שיודעת רק לבחור את "מה שפחות רע" יאללה יאללה תנו גז לא מעניין אתכם כלום ושום דבר בעצם...לעגל כמה פינות של חבורת הליצנים הזאת זה מה שצריך לעשות...אבל אנחנו כמו מריונטות על חוטים....פשוט סוג של משחק!!!! ביזיון!!!!! שימצאו דרך אחרת....סמרטוטים

למעלה