סקר חדש!!!

• פותח הנושא G.O.D
  • פורסם בתאריך
ואז מתעוררת השאלה...

מה זה אומר על ה-d**k של פיקארד?
אפרופו שטרונגול... נפוצו שמועות (מלוות בתמונות וקטעי וידאו) שהיא לקחה חלק נכבד ומכובד בסרטים מהסוג בו כולם Senses somebody´s dicks... מעין Wild dick party וכולם מוזמנים... אם הבנת למה אני מתכוון (לא שהייתי עדין מדי בניסוח).

SaxonK

New member
באמת?!../images/Emo2.gif

לא ידעתי. היא נראית כזאת חסודה... גלשתי פעם לאתר שלה (לבעלה יש שיער ארוך יותר משלה), והבנתי שהיא קיבלה את פרס יקירת הקהילה היוונית. היוונים די אדוקים בדתם, מעניין אם היא עדיין יקירתם, או שהעלימו עין...

../images/Emo32.gifמעניין איך היא מזייפת אורגזמות

בסרטים האלו... (לקרוא עם אף סתום) I sense...something...no, it´s gone

SaxonK

New member
אם היא הייתה

רואה איך אנחנו מתחרעים עליה... נשבר לי הלב. בטח אין לה עבודה בכלל כיום. יושבת וסופרת הימים עד שיהיו לה שתיים וחצי רפליקות בסרט מסע בין כוכבים הבא.

למה להחמיר כל כך?

אני משוכנע שעם כישורי משחק כמו שלה, היא יכולה להשיג משרת על בתעשיית המזון.

SaxonK

New member
די, הרסת אותי *LOL*

נשים אותה אחראית פס ייצור במפעלי עוף טוב. עם כובע לבן קטן וחלוק סטרילי.

Esmena

New member
אולי אפילו נצליח להכניס אותה

(לא!לא להריון!) למטחנה!

SaxonK

New member
סירטיס הבת החורגת של רות סירקיס?

מאחר שאת כל כך אוהבת אותה... הנה האתר הרשמי של העלמה סירטיס האומללה. http://www.marinasirtis.tv/sub/home.htm

מה פרוש *אם* ?

היא יכולה לחוש מה אנחנו חושבים עליה. ואם כבר מדברים על זה, תגידו, אם מישהו ומישהי מבלים בנעימים בסביבתה, היא מרגישה שתי אורגזמות? איזה ראש. כל הכיף בלי הזיעה.

SaxonK

New member
די, אני כבר צריכה טיטול...

מזמן לא צחקתי ככה. היא בטח גומרת כל שני צעדים. אוי, גמרו בהודו... אוי, גמרו בישראל... אההה, גמרו בתאילנד...

Esmena

New member
את לא מתביישת,ילדה ?

מה את שמה אותנו עם כל המדינות של העולם השלישי?

Esmena

New member
אז איפה ישראל?

לא נורא- מונקו וקנדה ...יש לי קרובים שם אזז זה מספיק טוב לא...(שאריות מההודעה ברמה) ואיסלנד...קרובה ללב
וזוו כבר הטיפשות הרגילה שלי...

מבלים בנעימים? ../images/Emo6.gif

הטלוויזיה החינוכית.
ומה יגיד וורף? איזו זיעה, כל הראש בלי הכיף.

SaxonK

New member
וורף...

פחד אלוהים להיכנס איתו למיטה. אני זוכרת את דקס השבורה אחרי כל "סשן". האומללה הייתה צריכה כירופרקטור.

למעלה