אחרי ששלחתי תשובה ראיתי ששמו את "טורה" כתשובה. טורה זה שם המשפחה של זיאל. מאחר ושמות באג´וריים נהגים עם שם המשפחה קודם. לכן השם של זיאל הוא טורה זיאל, והשם של אמא שלה הוא טורה נפרם. וזו לא ממש תשובה, למרות שהיא חצי נכונה
הבעייה היא שמר יו"ר הפורום לא הגדיר כללים מתי המשחק נגמר. אז אני מצידי אתן תשובה לשאלה השניה ושמיהו ירים את המקל לתת עוד שאלה: The Australlian Lion Fish in PIcard´s aquarium is called after David Livingston, Star Trek´s production director.
אסור להפסיק שילשולים בפורום, זה לא מוסרי . אם יש שילשול, הוא צריך לצאת, כי אם לא תכאב הבטן, וגוד, חבר שלי, למה אתה מדכא את רוח היצירתיות? מה זה פה? תן להשתלח בפורום, מה זה עולה לך כסף? תן להנות, שאלות זה בריא. וכמו שאומר הסטיקר המפורסם: כן לשילשול, לא לעצירות!! הצביעו והשפיעו!
לא מגיע לה למרות שזה נורא מצחיק לצחוק עליה ובטוח שאפשר לעשות עליה דראג מהמם. אבל היא בכ לזאת עברה את מבחן הקומנדר ויש לה מבטא משגע, והיא שחקנית לא רעה בכלל והעונות רק היטיבו עימה
במיוחד בסצינות שהיא בוכה... זה כל כך משכנע, אני חייב טישיו לידי בפרקים האלה. הנשים צודקות, חלקית (פעם, בעוונותי, הייתי דלוק עליה קשות... אבל זה עבר לי)... היא פוסטמה עם סלט בצד.
זה גדול! האמת, היא הייתה לא רעה בכלל, רק שחקנית איומה. ותמיד אחרי משפט ה"איי סנס סמתינג" היה מתחשק לי להוסיף בשם פיקארד הגנטלמן: !Yes, counselor, it´s my d**k אבל אני סתם מרושעת...