סקר חדש

your avi

New member
זה היה...

זה היה עוד לפני שהתחיל הבלאגן על הספר. חברה שלי קראה אותו, ואמרה שהוא נחמד כזה, לא משהו. אני, חנונית ספרים שכמותי, ביקשתי ממנה את הספר, כי בדיוק סיימתי את הערמה מהספרייה. קראתי, והתאהבתי. ואז התחיל כל הפרסום וזה, אז המשכתי עם הסדרה, והגעתי לפורום הארי פוטר הספר בתפוז, עם מנהלות מגניבות *לק לק* ותאוריות משוגעות (כי גם אני RAB).

אתה דואג לי?../images/Emo98.gif../images/Emo60.gif

האינרנט שלי מת:( נמ. אני קופצת למחשב של אחשלי כשהוא לא מקים התנחלות סביבוX:

jack potter

New member
חולה עלייך..! ../images/Emo140.gif

אם יש לך בעיות עם אחשלך: תקראי לי... ואת תראי שהמחשב יהיה שלך כל שעות היום!

המ, אני זוכרת שכבר עניתי

על השאלה הזו לא מזמן... oh well. יום אחד הייתי אצל חברה שלי ששיחקה סימס ושיעממה לי את החיים. אז לא ידעתי מה לעשות, חיטטתי לה במדפים ומצאתי את הרביעי של הארי פוטר. ואז היא ראתה אותי מחפשת תעסוקה, אז היא הביאה לי את הראשון ו.. זהו. נדפק המוח לחלוטין. זו אשמתה, ואשמתה בלבד!!

shiraz potter

New member
אממ...

אבא שלי קיבל מהעבודה שלו ספרים והוא שאל אותי אם אני רוצה לנסות...

OrlOsh

New member
התפתחתי מאוחר...

בכיתה י' (שנה שעברה), בחופש פסח היה לי משעמם אז קראתי את כל חמשת הספרים, ואז חיכיתי לשישי בחופש הגדול :)

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifבאלי גם ../images/Emo9.gif

אז בגלל שגרתי בחו"ל באותה תקופה, היה חשוב שאני אקרא ספרים בעיברית כדי לא לשכוח את השפה. אז חברה של אמא שלי שלחה לנו כמה ספרים לילדים, בניהם- הארי פוטר, שהיה מאוד מצליח בארץ. בטח גם איפה שגרתי הוא הצליח, פשוט לא הייתי בעניינים.
נראה לי שמהדף הראשון לא יכולתי להפסיק.

הממ:]../images/Emo60.gif

עמדתי לנסוע לחו"ל, ותמיד כשאני נוסעת לכל מקום - אני צריכה ספרים. זה היה בסוף כיתה ה', לפני 5 שנים. אמא קיבלה המלצה על ספרים מדליקים - ה"פ 1+2 והיא קנתה וקראתי:] [וגם היא אח"כ, אגב
]

שושkה

New member
נראה לי שאני הכי "קשישה" פה.. ../images/Emo6.gif

אני חיכתי בכיליון עיניים לספר הראשון אחרי כל יחסי הציבור שעשו לו. בעלי ואני חולי פנטזיה, מד"ב וכו'

tal454

New member
ממ.. ../images/Emo3.gif

האמת שבכיתה ו' בערך כל ההיסטריה התחילה, כולם קראו הארי פוטר, חברה שלי קנתה את הספרים והיתה מכורה, אז אם כולם ממליצים למה לא לקרוא? קראתי ונהניתי וכך המשכתי. ואם כבר הנושא הזה, ממש מעצבן אותי שיש כאלו שלא קוראים את הספר בגלל כל ההסיטריה סביבו. בסך הכל- זו באמת סידרה יפה, עם ובלי כל ההיפ שסביבה.

popit

New member
בכיתה ה' או ו'...

שמעתי כל הזמן על זה, ולא הבנתי מה כל ההתלהבות. ואז מישהי שדיברתי איתה באינטרנט אמרה לי שזה ממש ממש יפה, וביקשתי מאמא שלי לקנות לי.ואז סיימתי את זה ממש בכמה ימים, ועברתי הלאה.והשאר-היסטוריה

למעלה