סקר חדש

ToryMaster

New member
סקר חדש ../images/Emo41.gif

איך הגעתם לקרוא את סדרת הארי פוטר?. אתם מוזמנים לפרט בשרשור הזה

phetxu

New member
אני הגעתי לספרים..

דרך חברה שךי שממש בהתחלה שיצא הספר הראשון היא קנתה אותו סתם כי הוא נראה לה מעניין ואהבה אותו, לפני כל המסחור של הארי פוטר. ואז היא הכריחה אותי לנסות את הספר, כיוון שאני לא ממש אוהבת לקרוא ספרים, וממש אהבתי אותו, וחברה שלי שמחה כי סוף סוף היה לה עם מי לדבר על הספר... :) בדיוק שבוע שעבר שיכנעתי חברה אחרת להתחיל גם לקרוא..

oOBAGIRAOo

New member
מזמן.

מאוד מזמן. בכיתה ב' בערך יצא הספר הראשון. אמא שלי קראה לי אותו ודי אהבתי.

luvgirl

New member
לפני ארבע וחצי שנים!!!

תמיד היו לי חברות שדיברו על הספר ולא היה לי שמץ על מה הן דיברו אבל אז אחים שלי קנו לי את שלושת הספרים הראשונים לבת מצווה ומאז (כמו שאומרים...) הכל היסטוריה!!! וסוף סוף התחלתי להבין על מה החברות שלי דיברו :)

עכשיו אניייייייייייי!!!!|קפאין|

כולם קראו הארי פוטר ודיברו על זה, ולא רציתי להישאר בחוץ, ואחרי כמה זמן אחותי קנתה את שלושת הראשונים וקראתי ומאז החרמתי לה את הספרים, אבל כמה עצוב, אחרי שקראתי והתמכרתי ההתלהבות עברה.

Mrs Amber Bloom

New member
אצלי זה סיפור מאוד מעניין...../images/Emo41.gif

NOT!
סתם. אממממ. אחותי קיבלה את הספר השני נראה לי ביומולדת כלשהו, וזה היה מונח אצלה בסיפריה מלא זמן, היא לא קראה אותו. אני ניסיתי לקרוא פעמיים ונשברתי באמצע, לא היה לי משהו, עש שבפעם השלישית סיימתי ו..זהו

jack potter

New member
הזוי ביותר... ../images/Emo4.gif

הייתי רשום לספרייה העירונית ואחרי כמה זמן, פשוט סיימתי את כל המדפים שבאזור הילדים... הספרנית אמרה שאני ממש ילד שקורא מהר ואז היא החליטה להביא לי את הספר הראשון של הארי פוטר! אמרתי, "טוב, נו... ננסה למרות שזה חנוני מדי..!" (אחח, עד כמה הייתי ערס בעבר! חבל"ז!) ואז קראתי... הזמן עשה את שלו.. והתמכרתי לדימיונות של אישה חד-הורית..!

Ro¥aL

New member
המממ

זה מן עירבוב של 2.. כולם דיברו על זה והייתה לנו עבודה בבצפר (עוד ביסודי, מזמאאאאן) אז קלטתי את הספר הזה ולקחתי...

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifהמממ...

נראה לי בעקבות בן דוד שלי... הוא קרא את זה ובשלב מסוים אמא קנתה לי גם את הספר כדי שגם אני אקרא, ואלוהים לקח לי ש-נ-ה שלמה לסיים אותו
בואו נגיד שלא הייתי חובבת ספרים בכיתה ד' אבל כשקראתי את הספר השני התמכרתי, ממש
קראתי בלי הפסקה

ספרפור

New member
זה היה בתקופה שכולם התלהבו

עד אין קץ מהספר וזה, ואז היינו בחנות ספרים אז קניתי את השניים הראשונים..

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|המ.

סתם, ראיתי את שני הספרים הראשונים סטימצקי בשבוע הספר, קראתי את התקציר וקניתי אותם. ואת הראשון סיימתי בלילה אחד והתמכרתי.

G e o r g i a

New member
בכיתה ה'......../images/Emo99.gif

חברה שלי הביאה לי את הספר הראשון ליומולדת. היא אמרה לי שהוא מאוד מפורסם בחו"ל וזה.... ואני בחיים שלי לא שמעתי עליו. תודה לאותה חברה נחמדה שהיום אנחנו כבר לא כ"כ בקשר...

2B ME

New member
באמת שאני לא זוכרת מתי בדיוק

נראה לי שכבר היה הספר הראשון והשני ולקחתי את הספר מהספרייה אולי בתקופת הצבא או משהו היום יש לי את כולם באנגלית

Mad Eye Moody

New member
אה, זה פשוט.

אבא שלי קנה את הספר, אותו הוא התכוון לקרוא בנסיעה לחו"ל. כמובן שבאותו הזמן התחיל הרעש בנושא "הארי פוטר", וכשראיתי את הספר הראשון, החלטתי לנסות לקרוא אותו. הוא הסכים, ולקח ספר אחר. במשך כל הנסיעה שלו, הספר שכב לי בספרייה, ולא נגעתי בו. כשהוא חזר, והוא ראה שלא קראתי, הוא די התעצבן
אז התחלתי לקרוא, ומאוד נהנתי. כשהגעתי לקרוא את הספר השני, בדיוק חבר שלנו, שהוא במקרה גם העורך דין (
), ביקש להשאיל אותו. במשך חודש הספר היה אצלו, והתברר לנו שהוא בכלל לא קרא אותו. עכשיו הגיע תורי להתעצבן, ובסוף דרשתי אותו בחזרה. כשקיבלתי אותו, ישבתי שלושה ימים שלמים (או יותר?
) וסיימתי אותו. חשוב לי לציין, שבזמן ההמתנה, אבא שלי קנה את "האסיר מאזקבאן" ו"גביע האש", כדי שיהיו לי כבר ב"היכון" אחרי סיום השני. כל הזמן הזה התאפקתי לא לקרוא, וכשסוף סוף סיימתי את השני, רצתי וקראתי במרץ את השלישי והרביעי.

avinoam edry

New member
ובכן

עד כיתה ו לא האבתי ספרים עלילתים (קראתי בעיקר סיפרי עיון מדעיים) זה היה בתקופת ההיסטריה של הארי פוטר בצאת הספר הרביעי אני כמובן החלטתי שמה שכולם הואבים הוא בודאי לא טוב אחותי הגדולה קנתה את 4 הספרים הראשונים ושיכנעה אותי לקרוא אותם תוך שבוע גמרתי את כל הארבעה ומאז אני נרקומן חסר תקנה של ספרי פנטזיה ומדע בידיוני (וגם לסטאר טרק אבל זה כבר קשור לפורום אחר) כך שאפשר להגיד שהארי היה הראשון שלי ........

אממ ../images/Emo26.gif

בכיתה ד' או ה' אמא שלי הביאה לי את הספר ה-3 מהספריה בזמן שזה היה דיי להיט ואממ דיי התלהבתי למרות שבקושי הבנתי... אח"כ איכשהו השגתי את הספר ה-1 והתמכרתי ממש

למעלה