סקר חדש

אחר שליתה ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

סחטיין על הסקר החדש
אניוואי, הסיפור שלי הוא כזה - אמא קנתה אותו, והיא אמרה שאמרו לה שהוא טוב. ואף אחד לא שמע עליו עדיין, אז כשאמרתי לאנשים שאני קוראת "הארי פוטר ואבן החכמים" הם אמרו לי "הארי מה?!", שבדיעבד זה די משעשע. המ, ואז כשסיימתי את הספר הראשון שמעתי שיש ספר המשך, וחשבתי שזה מוזר. אבל ביום שנסעתי לשדה"ת שמעתי פרסומת ברדיו לספר הראשון. קניתי אותו בדיוטי פרי, בדרך לטיול בת מצווה... והתחלתי לקרוא אותו במטוס, וסיימתי אותו רק כשחזרתי לארץ.

ענבאך

New member
הומ..

הגיע לספריה, ואמא רשמה אותי ברשימת ההמתנה כי היא שמעה שזה ספר מדובר..

N o A 1 1

New member
../images/Emo13.gif

בכיתה ה' אמא שלי קנתה לי תראשון והפסקתי באמצע ואז בו' חברה השאילה לי את השני ואז קראתי את כולם ומאז אני מכורה..

ToryMaster

New member
אנשימים, הסקר נמצא בשורה הכחולה

זה נמצא למעלה, ליד הלינק לצ'אט, למאמרים, לקישורים וכן הלאה, הצביעו והשפיעו!

../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

כמובן שמגניב לקרוא את ההודעות בפורום, אבל תשפיעו גם בסקר ההוא:}

Pink Stuff

New member
לפני כמה שנים טובות

כשהייתי בתיכון, החברה הכי טובה שלי אהבה מאוד לקרוא ספרים והיא קראה גם את הארי פוטר ואבן החכמים. אני לא ממש קראתי ספרים באותה תקופה. לא ממש זה אומר בכלל לא. בכל אופן, היא פשוט לא הפסיקה לנדנד לי לקרוא את הספר (נראה לי שבדיוק השלישי יצא בעברית). לקחתי ממנה את הספר הראשון ופשוט קראתי אותו ומייד המשכתי לשני האחרים. היה ממש ממש כיף! מאז אני אובססיבית ומשגעת אותה עם הספרים.
אחת התקופות היפות בחיי....

Dawn 2

New member
יום אחד..

אמא שלי באה אליי עם הספר הראשון כשהייתי בכיתה ג' או ד' ואמרה לי שזה ספר ממש מפורסם ואולי אני אוהב אותו, אז התחלתי לקרוא אותו ויום שלם לא עזבתי אותו עד שסיימתי. זאת הייתה אהבה ממבט ראשון

yehudit b

New member
מתנת בת מצווה מדוד שלי ../images/Emo13.gif

קיבלתי ממנו את הספר הראשון, ו..התמכרתי
קראתי אותו מס' פעמים אסטרונומי, קצת לפני שזה הפך להיסטריה ומפורסם. ואז חברה שלי הפנתה את תשומת ליבי שכתוב "שנה א'" או משו-ואז ידענו שיהיה עוד אחד. ומאז אני קונה באדיקות את כולם כשהם יוצאים. ונהנית

Legato

New member
ידיד אמריקאי שלי ../images/Emo135.gif

קרא את זה איזה שנה לפני שזה התפרסם (לפחות בארץ) והמליץ לי

rikko 13

New member
אחרי הסרט הראשון, תחרות

אחרי שראיתי את הסרט הראשון קראתי את הספר השני אבל לא המשחתי בגלל שההתחלה יגעה אותי. אז התחלנו פרויקטת קריאת ספרים והתחרתי על התואר של קריאת הכי הרבה ספרים מהרשימה, והארי פוטר השלישי היה ברשימה אז כמובן קראיתי אותו ואז הבנתי מה מושך אותך פנימה לקרוא עוד פעם ועוד פעם, זה גילויי הפרטים החדשים כל פעם מחדש גם למצוא את הרמזים לספרים הבאים או אחרי ספר הבאה בסדרה לראות איך הדברים הקטנים מתקשר.

בשמחה ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

אני אישית ממש לא אוהבת ספרי פנטזיה, אבל הארי זה הארי. אי שם כשהייתי בכיתה ו', חברה של אחותי קראה את זה ומאוד המליצה ואחותי גם לא אוהבת ספרי פנטזיה והיא לא רצתה, אז הספר סתם שכב אצלנו עד איזה יום אחד שהיה לאחותי ממש משעמם אז היא ניסתה לקרוא ונכנסה לזה כל כך חזק שהייתי חייבת לראות מה הולך שם, ומשם הדרך להתמכרות הייתה קצרה.

2 Mיכל

New member
אחר (בערך../images/Emo3.gif)-../images/Emo42.gif

קראתי 2 עמודים מאבן החכמים בכיתה ה', אבל לא אהבתי. אחרי שאח שלי התלהב גם מחדר הסודות וטען שאלו הספרים הכי יפים שקרא איי פעם, החלטתי שאני חייבת לנסות והתמכרתי
.

עדי 89

New member
הביאו לי במתנה וכשהתחלתי לקרוא את

הפרק הראשון היה לי די משעמם והזנחתי קצת את הקריאה... עד שהגעתי לפרק השני ומאז לא הפסקתי לקרוא

Gizmo16

New member
בדרך גיקית לגמרי../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

אמא הביאה לי מהספריה, אמרה שהספרנית ממליצה
(מצד שני, המלצתי על זה לידיד ובנדוד שלי מיד והם אמרו מה פתאום ושזה נשמע להם מגעיל והם בכלל לא קוראים ואחר כך כשזה נהיה פופולרי הם קראו!|
חוצפנים><)

דנדושי1

New member
אממ...

פעם היינו הולכים קבוע לשבוע הספר ואחת המוכרות באחד הדוכנים הציע לי אותו בהתחלה לא התלהבתי...אבל עכשיו...

אינטרמן

New member
המממ

זה היה כשהייתי בסוף כיתה ז' או ח',כבר לא זוכר כל כך. בקיצור,כולם דיברו על זה,אז אמרתי לעצמי,נו יאלה,בוא נקרא.

dew3

New member
אני בכיתה ב!!!!!

היה לי אחר הצהריים ממש ממש משעמם, וההורים שלי סתם קנו את הראשון לעצמם והם לא קראו אותו.. ואז אמא שלי הציעה לי לקרוא אותו ולא האמנתי שאני יוכל לקרוא ספר של 300 עמודים!!! שתבינו, הייתי בכיתה ב כן? ומהדף השני התמכרתי.. ומאז אני קוראת כל ספר ומכורה!!!

אחר

אמא שלי קנתה וניסתה לשכנע אותי לקרוא, אז קראתי נדמה לי משהו כמו פרק אחד וזה היה לי מסובך מדי אז הפסקתי. אח"כ באיזה שבת משעממת המשכתי לקרוא ומאז בערך לא הפסקתי

וואי זה היה מזמןן... ../images/Emo26.gif

עוד לפני שכל ההיסטריה התחילה. נראה לי הייתי אז בכיתה ח' (פור דה רקורד- אני לפני גיוס) בקיצור, תמיד הייתי תולעת ספרים ואמא שלי הפתיעה אותי יום אחד עם ספר חדש שהיא טענה שאני בטוח יאהב. קראתי אותו תוך יום ואחרי שבוע בערך אמא חזרה עם השני, ונראה לי שבסביבות המועד הזה (עניין של שבועות) השלישי יצא.. אבל אני לא ממש זוכרת. ומאז הכל היסטוריה :)

למעלה