סקר חדש-

featherhead

New member
אין דבר כזה "מוזיקה ישראלית"!

איך את יכולה ככה להכליל (בלי בושה
)ולוותר על אמנים כ''כ משובחים?
ההפסד שלך, בובה..

TwelveEyes

New member
אתה צודק בדבר אחד:

אין דבר כזה "מוזיקה ישראלית". אין תרבות ישראלית. אין שום דבר שאני יכולה להצביע עליו בגאווה מול אנשים מחו"ל ולהגיד "הנה, ככה נשמעת ונראית מוזיקה ישראלית". אני לא אוהבת שירים בעברית. אני לא אוהבת שכל "אמן" בארץ נשמע בדיוק כמו 99% מעמיתיו למקצוע. חשבת פעם למה כמעט אין אמנים בארץ שזוכים להכרה בחו"ל? BECAUSE THEY SUCK! בכל חיי אהבתי רק שתי להקות ישראליות: המכשפות ומשינה. אחת מתה והשנייה עשתה קאמבק כזה שחבל שלא נשארו בקבר. השאר להקות מטאל ופאנק מקומיות שאף אחת מהן לא נשמעת כאילו היא מהארץ, כך שהן לא ממש נחשבות. די חצוף ממך לומר שזה הפסד שלי. זכותי לאהוב איזה סוג מוזיקה שאני רוצה. לא זכור לי שירדתי עליך בגלל שאתה *כן* אוהב מוזיקה ישראלית (ולפני שאתה מגיב על זה בכעס, אני מציעה שתקרא שוב את ההודעה ותראה שבשום שלב לא אמרתי שאסור לך, או למישהו אחר, לחשוב אחרת ממני). אם אתה מתעקש, אתה מוזמן להעיר אותי כשתקום בארץ להקה שלא תגרום לאינסטינקט ניפוץ הרדיו שלי להתעורר. עד אז, אני שמחה בהחלט לא לכלול את רשת ג' בתחנות המתוכנתות מראש.

featherhead

New member
ובכן,

לא ירדתי עלייך שאת לא אוהבת מוזיקה ישראלית, מאיפה הבנת את זה? אני לא חסיד של מוזיקה ישראלית ונכון לעכשיו, אני מחבב אחוז ממש מועט של אמנים ישראלים. אמרתי שזה הפסד שלך לא בכוונה להעליב אותך- כי על אותו המשקל את יכולה להגיד שזה הפסד שלי שאני לא אוהב את הלהקה הזו, או הזמרת ההיא. מה כ''כ חצוף בלהגיד את זה? האמנים הישראליים שנאי אוהב הם אביתר בנאי, פוליאנה פראנק, אסף אמדורסקי, מזי כהן, רוקפור, סיוון שביט ועוד כמה. מהיכרות קצרצרה שלי איתך ומכמה הודעות אודות הטעם המוזיקלי שלך, הנחתי שגם את אוהבת מעט אמנים ממדינתינו. כרגיל, כשאני מכיר בן אדם אני ישר מנסה לנחש מהו הטעם המוזיקלי שלו. זו סטייה אצלי, ואני לא מצטער עליה. חבל שהכללת ישר בנוגע למוזיקה ישראלית. זהו קיפוח (מרגיש כמו המורה לאזרחות) של כמה יוצרים מוכשרים מאוד. בנוסף, משינה היא אחת הלהקות החשובות ביותר שקמו בארץ (כלומר, יחד עם ההרכב "חמסה"
) אז לאהוב את משינה ולהעיד על עצמך כלא אוהב מוזיקה ישראלית? תני צ'אנס!

TwelveEyes

New member
../images/Emo12.gif מי את?

נראה לי שראיתי אותך כותבת בפורום הזה, אבל אני לא בטוחה...
|רמזעבה| הרומן שלי עם היהודים נמשך במשך כמה חודשים מתישהו בין ט' ל-י' וכלל קראש עצבני על אורית, האזנה אובססיבית ל"ג'קי" והרבה הרבה בכי ומחשבות על התאבדות. ככה שהאסוציאציות שלי איתם לא הכי טובות...

../images/Emo9.gif

אני יותר בקטע של פסיביות בזמן האחרון
..אבל עדיין קוראת הכל... מממ..למרות שהמוזיקה שלהם היא לא מתאימה כ"כ למצברוח טוב, אני מחשיבה אותם ככאלה שעושים מוזיקה ישראלית טובה, יחד עם משינה ומדי פעם גם שוטי הנבואה..

featherhead

New member
!!!

סוף סוף אנשים עם קצת טעם!! ג'יזס, נינט המשעממת הזאת.. מה יש לכולם ממנה? הפוצית הזאת כ''כ לא מגוונת.. שרה רק בלדות, בעוד שהגברת שירי יודעת גם לעשות חיים! נינט מיי אס

TwelveEyes

New member
למרות שאני מתעבת את בריטני בדם...

לא יפה להפלות על רקע מוזיקלי, אבי

לא שאני אוהבת אותה...

אבל אף פעם לא הבנתי את השנאה הציבורית המתפרצת הזאת.

TwelveEyes

New member
הממ...

למען האמת, בדיוק אתמול היה קישור בהודעות הנבחרות שדיבר על שנאת חינם. בריטני וכריסטינה הן, תכל'ס, השעירות לעזאזל הנוכחיות. הרי כל הפרובוקציות שלהן, כביכול, כבר נעשו ע"י מספיק זמרות לפניהן (שר, ליל קים, מדונה...) ככה שהתירוץ הזה כבר לא עובד. שטויות, עוד עשור בריטני תשחק אותה סטייל סלין דיון וב-MTV כבר תהיה פרחולינה חדשה להוציא עליה עצבים. אם בענייני הבריטני עסקינן: אם התמזל מזלכם להיות מנויים של "יס", תחפשו בערוץ של ניקלודיאון את "כל זה", שם מופיעה גרסת מיני-מי לבריטני בדמות אחותה הקטנה, שכנראה החליטה לקחת אותו מסלול (תכנית ילדים -> שירה).

../images/Emo13.gif צודקת אינדיד.

איכשהו לא נדבקתי בזה (לפחות מאז כיתה ז' או משהו), השעירה לעזאזל אצלי היא אבריל. אם כי היא קצת גורמת לי לגחך ולרחם עליה יותר מאשר להתעצבן.

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif גם אצלי.

O Avril, how do I hate thee Let me count the ways... 1... 2... 3... 4...

אני חייב לצאת להגנתה...

גם אני שנאתי אותה. ויצא לי לשמוע כמה שירים שלה שגרמו לי להבין שאוקיי- כותבת מוכשרת יותר מידי היא לא. אבל היא כן חמודה והיא כן שרה לא רע ואני כן מעדיף את הגיטרות שלה על פני כל או בייבי של בריטני שפיכס.

למעלה